maz-da Napisano 20. september, 2024 Prijavi Napisano 20. september, 2024 A ima kdo težave s prikazovanjem kontaktov / telefonski št. klicočih? Namreč shranjene št. označi kot neznane, v glavnem vse, jih pa nekaj prikaže, vzorca pa ni. Kar je še bolj hecno, da pri prejetih sms-ih te težave ni. Na servisu pojma nimajo, izgovarjajo se na vse mogoče. Avto ni star niti leto dni. Citiraj
NevLado Napisano 20. september, 2024 Prijavi Napisano 20. september, 2024 pred 35 minutami je maz-da napisal: A ima kdo težave s prikazovanjem kontaktov / telefonski št. klicočih? Namreč shranjene št. označi kot neznane, v glavnem vse, jih pa nekaj prikaže, vzorca pa ni. Kar je še bolj hecno, da pri prejetih sms-ih te težave ni. Na servisu pojma nimajo, izgovarjajo se na vse mogoče. Avto ni star niti leto dni. 1. Pojdi v nastavitve bluetooth, izberi "MAZDA", in potem obkljukaj vse parametre za stike, da dovoliš dostop 2. Številke shrani kot +386 Če pa jih maš preveč, ti jih pa ne bo kazalo, ker je nek limit, me bodo kolegi popravili ampak mislim da je 500 shranjenih številk v telefonu Citiraj
maz-da Napisano 20. september, 2024 Avtor Prijavi Napisano 20. september, 2024 Hvala, preverila, vse je odkljukano. Ampak še 1x, pri sms so vsi kontakti izpisani kot so vneseni, samo klici so naznani 😵 1 1 Citiraj
Hixxy Napisano 24. september, 2024 Prijavi Napisano 24. september, 2024 Priporočam uporabo carplay/android auto, potem teh težav ni več 1 Citiraj
Matick Napisano 24. september, 2024 Prijavi Napisano 24. september, 2024 Mislim da je tole bl povezano s telefonom kot pa avtom. Pri prejsnjem telefonu, sem moral call history redno brisat da mi je v avtu pravilno pokazalo kdo me klice. Z "novim" telefonom pa teh tezav ni. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.