RoKo Napisano 30. maj, 2010 Prijavi Napisano 30. maj, 2010 Po moje bo ferrari kmalu Schumija zacel vabiti...Massa itak gre v Reno Nop,po moje bo Vettel uletu namesto Masse... Citiraj
Z M A J Napisano 31. maj, 2010 Prijavi Napisano 31. maj, 2010 Dost zanimiva dirka, ?al dost malo prehitevanj (matr lih ko je Hemi uletu u zavetrje Webbra, je pa zmankal ravnine), pol so ga pa ?e u boksu za?u?tral, tko da kon?ni izid je kr pravi?en. Me je pa presenetu Knofek, ki je ?edalje bolj agresiven! @Tut ?e je dejansko deljena krivda v crashu, ne vem pa ?e so Vettlove kretnje (parkrat ponovljene pred kamero) upravi?ene, v kolikor so letele na ra?un Webbra - vrjetno veste kaj mislim! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 31. maj, 2010 Prijavi Napisano 31. maj, 2010 @Tut ?e je dejansko deljena krivda v crashu, ne vem pa ?e so Vettlove kretnje (parkrat ponovljene pred kamero) upravi?ene, v kolikor so letele na ra?un Webbra - vrjetno veste kaj mislim! Glej ga no... on je to vidu s svojimi o?mi in se mu je zdelo ustrezno... v navalu adrenalina je pa to ?e tolk bolj razumljivo, da je vidu vso napako le pri Webbru. Sej k se je skuliral mu je blo jasno, da je tudi on odgovorn za to nesre?o. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 31. maj, 2010 Prijavi Napisano 31. maj, 2010 Dobr da ste gledal js sem po 2 krogu zaspal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOBI Napisano 31. maj, 2010 Prijavi Napisano 31. maj, 2010 rosberg pa shumi bi bla hitra samo nimata hitrih avtov mercedes enostavno ni hiter avto naj dajo sumiji redbula pa da vidimo Citiraj MAZDA POWER
Boss Napisano 31. maj, 2010 Prijavi Napisano 31. maj, 2010 Res je... mislim, da izvle?eta maksimum iz trenutnega Mercedesa. Sta izredno motivirana ampak ?al imata hendikep v materialu. Citiraj
theBill Napisano 1. junij, 2010 Prijavi Napisano 1. junij, 2010 V tujih medijih se je ?e pojavil nov slogan Red Bulla: Red Bull gives you win (gs) Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Z M A J Napisano 14. junij, 2010 Prijavi Napisano 14. junij, 2010 Sezona gre zmer bolj po mojih ?eljah; ?e 2. dvojna zmaga Meka, Vettel ni na stopni?kah, ?umadinac pa dale? zadaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 27. junij, 2010 Prijavi Napisano 27. junij, 2010 Nisem gledal... dej Jure mal razlo?i kaj se je dogajalo. Citiraj
Boss Napisano 27. junij, 2010 Prijavi Napisano 27. junij, 2010 ?e dobr da nisem gledal, ker tole bi se sam spet pizdil na kretene iz FIA-e. O?itno so se odlo?ili, da ?e samo dirkanje ni zanimivo bodo pa ?talo sami naredili. Citiraj
Z M A J Napisano 28. junij, 2010 Prijavi Napisano 28. junij, 2010 ?udna scena use skupej - je pa mi ful ?koda, da je Hemi moral ?ez bokse, ker sicer bi morda vidli ?e kak?en konkreten dvoboj med prvouvr??enima! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ninja Napisano 28. junij, 2010 Prijavi Napisano 28. junij, 2010 Sem zdele strokovno ugotovila, da bom jest ravno 11.7., ko je VN Velike Britanije, taaaaaam blizu Waaaaa, samo ene 150 km od Silverstona bom, waaaaaaa Citiraj
tauko Napisano 28. junij, 2010 Prijavi Napisano 28. junij, 2010 Moje mnenje pozna?, tko da tuki tut mal fov?arije ni vmes Citiraj
Ninja Napisano 28. junij, 2010 Prijavi Napisano 28. junij, 2010 Moje mnenje pozna?, tko da tuki tut mal fov?arije ni vmes Sej bo? dubu kartico Citiraj
Boss Napisano 29. junij, 2010 Prijavi Napisano 29. junij, 2010 hehe vidva, kaj je zdaj to ? domestic dispute? :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 6. julij, 2010 Prijavi Napisano 6. julij, 2010 A tole lohk zastopmo, kot da je Webber ?e druga violina te ekipe? http://24ur.com/sport/f1/webber-bo-dirkal-...aro-sasijo.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 6. julij, 2010 Prijavi Napisano 6. julij, 2010 Da mal obudimo zgodovino: Webber je v preteklosti ?e do?ivel en tak flip-over kre?...?e pomnite bizarno 24 ur le mansa leta 1999, ko so mercedesi leteli po zraku? Citiraj
RoKo Napisano 7. julij, 2010 Prijavi Napisano 7. julij, 2010 Da mal obudimo zgodovino: Webber je v preteklosti ?e do?ivel en tak flip-over kre?...?e pomnite bizarno 24 ur le mansa leta 1999, ko so mercedesi leteli po zraku? Ja tip pije preve? red bula Citiraj
Z M A J Napisano 7. julij, 2010 Prijavi Napisano 7. julij, 2010 Ja tip pije preve? red bula Al pa premal, pa zato pol pristane na tleh, namest da bi nadaljeval! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 11. julij, 2010 Prijavi Napisano 11. julij, 2010 Za?el se je sanjsko! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 27. julij, 2010 Prijavi Napisano 27. julij, 2010 ?koda ko Massi niso pustli zmagat (jebote Ferrari in va?i triki), si jo je o?itno zaslu?il Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 27. julij, 2010 Prijavi Napisano 27. julij, 2010 ?koda ko Massi niso pustli zmagat (jebote Ferrari in va?i triki), si jo je o?itno zaslu?il Oh ja stara tema... zadeva, ki jo po?nejo vsi sam pri Ferrariju so pa? tolk glupi, da jo ne znajo zaviti v celofan. Recimo v stilu "save fuel" al pa "engine overheating, slow down" kot to po?nejo drugi, ko ho?ejo narediti menjavo mest. Trikov je milijon, da lahko to naredi? in problem sploh ni v tem, ker F1 je konec koncev mo?tven ?port (kot kolesarstvo) samo problem je o?itno v zakulisju, kjer se odvijajo milijonske ?portne stave in take menjave lahko pomenijo dobitek ali pa pu?ijono. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.