Skoči na vsebino

Formula 1

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Boss, tkole bom pra?u, a bo? zelo nesre?en, ?e grete v Monco, pa ga bo? u ?ivo gledu, pa heroj ne bo med prvih 10.nakonc uvr??en (magari domnevno takti?no, hehe)? :harhar::P

Glej ga model... ?e lani smo bli v Monci pa ?umija tud v boksih ni blo. Torej res ne vem, kaj ma veze obisk Monze z ogledom MS-ja pa neko kvazi tezo, da bom nesre?en. :ne vem:

Saj vem anti?umijevci hodite oziroma gledate dirke samo, da se naslajate kako bo MS spu?il in to posplo?ujete na vse ostale fane F1, ki pa? hodimo gledat dirke, da u?ivamo ob dobrem dirkanju in morebitnih uspehih tistih za katere navijamo. Ne vem jaz ?e nisem na?el navija?a MS-ja, ki bi u?ival v neuspehih drugih dirka?ev, kar je pa kontra kar pravilo.

33112_1.png

Napisano

Fantje, vsaj tega da ne skrivam, da ga ne maram, mi ne smete zamert! :P:blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ne vem jaz ?e nisem na?el navija?a MS-ja, ki bi u?ival v neuspehih drugih dirka?ev, kar je pa kontra kar pravilo.

Se strinjam Boss, nam ki ?e tako navijamo za enega izmed najbolj?ih, ?e ne ?e najbolj?ega vseh ?asov, ni te?ko priznati uspeha drugemu dirka?u.

Verjamem pa, da je bilo vsem Schumihejterjem zelo te?ko gledati, kako je MS ?e s krntijo v?asih napral dirka?e, za katere so navijali. Malo jih je, ki so priznali, da je MS v slab?em avtu nabil njihovega idola v bolj?em (govorimo o Bennetonu in prvih parih sezonah pri Ferrariju). Te?ko je priznati, da mu kot vozniki pa? niso bili dorasli.

Da o bole?inah vseh hejterjev v "zlatem" obdobju Ferrarija od sezone 2000 do 2004 sploh ne govorimo :hudicek:

In Jo?a, kjub temu, da sem navija? MS-a, pomalem navijam tudi za Hamiltona, ker se mi zdi najbolj talentiran od nove garde in dirka? prihodnosti.

Zdaj ?akam bodo?o sezono in zadnjo, poslovilno Schumacherjevo zmago (?e jih bo ve? tudi ne bo ni? narobe :D ), naslova niti ne pri?akujem. Tu bo dosti odvisno od avtomobila v prihodnji sezoni.

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

Mislm d obstaja kr dilema al je ve?ji talent Fetl al Hemi! :blush:

Napisano

Tale posnetek sem iskal, pa ?e en podoben je bil, kjer je Brundle primerjal vo?njo razli?nih F1 dirka?ev, kjer je lepo obrazlo?eno, zakaj o?je prednje gume toliko vplivajo na vo?njo MS.

Schumi car :bravo:

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

S ?im lahko argumentirate, da je bil Hillov Williams leta 1994 hitrej?i od Benettona va?ega aduta? :harhar:

Benetton je bil namre? takrat zelo napreden bolid, ?e ne drugo, je imel prvi dvignjen nos, kar se je kasneje izkazal za prednost in kokr vem, so slej ko prej imeli vsi to "inovacijo", podobno je danes z RB krilcem! <_<

Napisano

Wow, spektakularno... ?e dolgo nisem videl tega posnetka ?umi/Hill...?lovek je res kralj. Ni va?no ?e je danes 1. ali 10., take vo?nje, zmage in prvenstva ostajajo...

Mi je pa zanimivo gledati sedaj?nje kritiziranje ?umija (in mnoge privo??ljive komentarje) s strani gledalcev in medijev. ?e posebej po incidentu z Baricchellom prej?nji vikend. Verjetno je kdo gledal pred parimi tedni res dober tribute Senni na Top Gear. ?udno mi je da se Senno hvali brez kritike, ?eprav bi lahko rekli da je precejkrat ogro?al kolege na progi pa seveda tudi sebe. Da ne govorimo o tem, kako je Prosta brezkompromisno sesul v prvem ovinku in mu vzel prvenstvo - in to brez kakr?nih koli sankcij s strani FIA.

Najbr? so cajti danes druga?ni, ampak v?asih se je dirkalo na zmago in to do konca, danes pa mularija (Vettel in dru??ina) taktizira in jamra namesto da bi stisnili gas do podna in ?li na no?.

Ne da bi odobraval forsiranje nesre?, ampak Barichello bi lahko zabremzal ?e mu kaj ni pasalo. ?e nima? jajc, se ne it F1... vsaj taprave ne.

Najbr? posnetek Hill/?umi najbolje poka?e razliko med dvema sicer dobrima voznikoma - eden se bori do zadnjega, drugi pa igra na ziher.... Po atraktivnosti in ?elji po zmagi mi je danes ?e najbli?je ?umiju in Senni meni sicer zelo nesimpati?ni Hamilton, ki pa mu vseeno manjka dolo?ena doza inteligence, da bi spacal skupaj celo sezono.

Napisano

Wow, spektakularno... ?e dolgo nisem videl tega posnetka ?umi/Hill...?lovek je res kralj. Ni va?no ?e je danes 1. ali 10., take vo?nje, zmage in prvenstva ostajajo...

Mi je pa zanimivo gledati sedaj?nje kritiziranje ?umija (in mnoge privo??ljive komentarje) s strani gledalcev in medijev. ?e posebej po incidentu z Baricchellom prej?nji vikend. Verjetno je kdo gledal pred parimi tedni res dober tribute Senni na Top Gear. ?udno mi je da se Senno hvali brez kritike, ?eprav bi lahko rekli da je precejkrat ogro?al kolege na progi pa seveda tudi sebe. Da ne govorimo o tem, kako je Prosta brezkompromisno sesul v prvem ovinku in mu vzel prvenstvo - in to brez kakr?nih koli sankcij s strani FIA.

Najbr? so cajti danes druga?ni, ampak v?asih se je dirkalo na zmago in to do konca, danes pa mularija (Vettel in dru??ina) taktizira in jamra namesto da bi stisnili gas do podna in ?li na no?.

Ne da bi odobraval forsiranje nesre?, ampak Barichello bi lahko zabremzal ?e mu kaj ni pasalo. ?e nima? jajc, se ne it F1... vsaj taprave ne.

Najbr? posnetek Hill/?umi najbolje poka?e razliko med dvema sicer dobrima voznikoma - eden se bori do zadnjega, drugi pa igra na ziher.... Po atraktivnosti in ?elji po zmagi mi je danes ?e najbli?je ?umiju in Senni meni sicer zelo nesimpati?ni Hamilton, ki pa mu vseeno manjka dolo?ena doza inteligence, da bi spacal skupaj celo sezono.

Pozdrav,

Se popolnoma strinjam, nikoli nisem bil prista? MS vendar bi se v tem primeru postavil na njegovo stran, dirka?i imajo nepisano pravilo da ve? kot dvakrat ne smejo spremeniti smeri vo?nje na ravnini, tokrat jo je MS spremenil enkrat in v tem primeru menim, da bi moral tudi RB malo premisliti in zavreti, ne pa z glavo skozi zid(dobesedno).

Je pa res, da dejansko ?e ne vozi? brezkompromisno ne mora? zmagati, vasj jaz tako mislim.

Lp B

Pozdrav,

Se popolnoma strinjam, nikoli nisem bil prista? MS vendar bi se v tem primeru postavil na njegovo stran, dirka?i imajo nepisano pravilo da ve? kot dvakrat ne smejo spremeniti smeri vo?nje na ravnini, tokrat jo je MS spremenil enkrat in v tem primeru menim, da bi moral tudi RB malo premisliti in zavreti, ne pa z glavo skozi zid(dobesedno).

Je pa res, da dejansko ?e ne vozi? brezkompromisno ne mora? zmagati, vasj jaz tako mislim.

Lp B

Napisano

Mogo?e s pole positioni 12:4 za Williams (Damon + Coulthard) proti Schumiju 4x

http://en.wikipedia.org/wiki/1995_Formula_One_season

Vpra?anje se je glasilo za leto 1994, ti pa lepi? linke na sezono 1995. Pa tudi pri tej sezoni lahko pogleda? statistiko najhitrej?ih krogov na dirki, kjer je razmerje "rahlo" spremenjeno.

I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Kako vam je bil kej v?e? legendarni SPA? :P:danzoman:

Webber po?asi be?i Vettlu, kar je zame dobra novica, to da je pa Hemi zmagal in spet prevzel vodstvo pa me tut veseli! :D

P.S. - A je Sutil kej ?udnega v avto nalil, al so bli konkurenti pre?voh tega dne? :harhar::P

Napisano

Bomo v Monzi to ?e vidl ? ?zmeden?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

zanimiva dirka :bravo:

Amm mokre maj?ke v kampu ooojaaaaaaa :bravo::bravo:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Mogo?e pa TDI al pa na plin... lohk pa tud ne elektriko, sej bi ?lo - lunapark je itak na ve?ini dirk, ?e bodo pa ne elektriko pa jim lohk dajo ?e mal tiste odbojne gume pa se lohka ?e zaletavajo med sabo (Vettel je vesel kot tranzistor.press)

33112_1.png

Napisano

nekaj utrinkov fantovskega vikenda ;)

slovenska hi?a :)

Objavljena slika

kuhar 1

Objavljena slika

kuhar 2

Objavljena slika

potepanje

Objavljena slika

za v album

Objavljena slika

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Upa morda kdo napovedat prvaka te sezone? :harhar:

Nekako ?e vedno ra?unam na malega ?rnega, skor ?e bolj pa bi ?elu Avstralcu! :danzoman::bravo:

Napisano

Jaz pravim Alonso....zakaj, ker vse preostale (razen mogo?e Abu Dabi) dirke ustrezajo Ferrariju, poleg tega pa je z webbrom edini ki ima glavo na mestu...pa tudi zato, ker ne vem zakaj RB tako forsira Vettla....budale vse postavljajo na kocko

Te podprem ob napovedi :bravo:

33112_1.png

Napisano

napoved se uresni?uje.....

tudi ta ko RB ne da prednosti Webbru....ni logike

sej sej... na koncu bodo pa za dlako prekratki :blink:

33112_1.png

Napisano

Evo pa smo spet zmagali :hudicek:

Mi pa ne, bemti logiko zamorsko! <_<:blush:

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Kako se vam je zdela Suzuka? <_<

Mi je ful ?al da ni bil Webber na 1. mestu, od kterga je bil prekleto malo oddaljen, ampak vem da ?e bi karkoli posku?al, bi ga mali teli?ek garantirano torpediral s steze, zmagal bi pa v tem primeru Ferdinand! :P

Napisano

?e vedno imam pa feeling da se lahko RBju tole favoriziranje Fetla ma??uje, naslov bi lahko imeli v zepu ze.

A ve?, da bi jim kar privo??il, da jih dobijo po pi?... da bodo mrbit razumeli, da kakorkoli ?e, F1 je ?e vedno mo?tven ?port in da velja le in samo naslov svetovnega prvaka.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.