Skoči na vsebino

Nogomet

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

To je kratica; Boli me + (nek organ cca. na sredini telesa, pri mo?kem spolu). :jezicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
Napisano

V?eraj pa je Real luftal na?e v obrambi. Je blo ?e sre?a, da je blo samo 2:1.

Druga?e pa zanimiv ?reb, Real je nabasal kar zanimivo skupino.

Napisano

U?er je blo vse za en qrac z Barco... real je zaslu?eno zmagal...Modrić je pa v 10 min osvoju ve? k prej v 4 letih...

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

V nevarno skupino so po?rebal RM. :aaaaa::jezicek:

Za FCB pa mam ob?utek, da Vilanova ne bo uspel obdr?at igre na istem nivoju kot Guardiola, ki je bil res ma?ek kar se tega ti?e. :prstgor:

Napisano

@Sishi: mja to da Modri? ni ni? osvojil je pa? fora spursov, ki jim je bolj pomebno dilat igralce in ustvarjat profit, kot pa kaka lovorika. ?e bojo pobasali kako pokalno lovoriko bo dost. Spursi kupujejo poceni in potem dilajo naprej.

Bomo vidl kaj bo s Titom. Mene deluje hladen kot ?pricer, napram Guardioli, ki je skakal pa mahal ko nor.

v kon?ni fazi je na eno tekmi ?e premagal Real, gol razlika je bila 4:4, kar ni tako slabo za "naizku?enega" trenerja proti Special 1 in Perezovim miljonom. Vse skupaj se je ?ele za?elo, bomo videli kaj bo....

Ravno zdaj pa Atletico razmontiral Rusove igra?ke. Takle majo ko nehajo nunker igrat.... :D

Napisano

7.10 grem v Barco....in to na dan tekme Barcelona - Real......

Pee*da kako bi not pr?u, ker karte so adijo.....

ja to pa res...:S ?e za tekme Barce proti slab?im klubom (druga polovica lestvice) so cene visoke :angry2:

Druga?e bi pa na tvojem mestu tako naredu! Napravu bi se v enga rev?ka razcapanga ki nima niti za kruh in bi pred Nou Campom "prosu"...in ?e ti usak da samo po en evro ima? 100.000?+ :ouje::ouje::ouje:

mazdaklub-forum-podpis.png

Napisano

Men se ne zdi, da so cene tako visoke, za golom lohka kake levake gleda? ?e za 15-30?. Kak?no pomebnej?o tekmo pa je cca. 60-70? na stranski tribuni.

Za klasiko, milsim, da bi z malo sre?e lahko dobil cca. 100? za karto za golom. In glede na to, koliko klasikov smo imeli zadnje ?ase, lahko da se je kdo ?e "prenajedel" in se bo dalo dobit.

Mislim, da se tudi pri okencu malo pred tekmo ?e da dobit kak prosti zic.

Napisano

Men se ne zdi, da so cene tako visoke, za golom lohka kake levake gleda? ?e za 15-30?. Kak?no pomebnej?o tekmo pa je cca. 60-70? na stranski tribuni.

Za klasiko, milsim, da bi z malo sre?e lahko dobil cca. 100? za karto za golom. In glede na to, koliko klasikov smo imeli zadnje ?ase, lahko da se je kdo ?e "prenajedel" in se bo dalo dobit.

Mislim, da se tudi pri okencu malo pred tekmo ?e da dobit kak prosti zic.

Od kje pa tebi take sme?ne cene?? :o

mazdaklub-forum-podpis.png

Napisano

?vicarji so pravi United nations, ampak ?pilajo pa dobro, kar zaenkrat ne moremo trditi za na?e. :blush:

Napisano

@daSKAn: si to mislil za ogled tekme Maribor:Olimpija ? :D

?e ma? sre?o dobi? karto za 200? pa ?e to je tekma Barca:ni?je kakovostni tekmec :angry2:

http://www.onlineticketexpress.com/sports/...kets-15-09-2012

Lej parkrat sem ?el gledat tekme in sem dal 70 ? za karto ob strani (LATERAL). ?e bi ?el ?epet za gol, bi bilo ?e ceneje... Pusti ti tisti sajt na miru, pa poglej na uradni strani ( http://www.fcbarcelona.com/info-tickets/fo...l-ticket-prices )

?e klikne? na termin za tekmo Barca-Real ima? na strani v rde?em velkem kvardrtu: BUY YOUR TICKET FROM 98?.

200? bo? dal za pokrit del tribune za kako pomebnej?o tekmo (Espanyol, Atletico, Sevilla, Velacnija,..)

In karte se da dobit za vsako tekmo, edin za Real je treba met mal sre?e.

Napisano

A si predstavljate kak?en biznis je takale tekma kar se ? cekinov ti?e. Recimo da je povpre?na cena karte 100 cekinov, stadion sprejme skoraj 100.000 obiskovalcev in ?e so vsa mesta zasedena, bi se to reklo da so zaslu?ili 10.000.000,00 ? v manj kot dveh urah. :blink::aaaaa::cheers:

• 2 tedna kasneje...
Napisano

U?eri sta Real in City prikazala carski nogomet (zlasti 2. pol?as), nisem si mislu, da bo Real 2 x izena?il izid in na koncu celo zmagal. :):blush:

Napisano

City je imel ?e krompir. 2 gola iz dveh ?ans, Real jih je pa prtiskal celo tekmo. Po pol?asu sem si rekel, na zdej pa Realovci vejo kako smo se po?util Culeti, ko so na?i igral proti Chelsea-ju. Igrali smo 100x bolje prebijali obrambo samo koj ko ?oga ni hotla not pa ?e si bog. No Real je imel enako zgodbo v prvem pol?asu, pol so se pa vsaj zmazal. City ni pokazal ama ni? konkretnega.

Dones pa moji, zanima me pa tudi, kaj bo Chelsea proti Juvetu pokazal. Juve je kar soliden, ne bo toliko napadal kot na?i. Mislim, da zna Cheslea skasirat dones ene 2 komada.

Napisano

Mislim, da bo Iniesta ?e nazaj do takrat, druga?e pa smo lansko leto tudi brez P&P igrali klasiko v superpokalu. ?e se ne motim je Biskvit krpal zadnjo linijo.

Napisano

Sem pred dnevi videl podobnega, samo da je pisalo:

On new Iphone 5 you don't need to scroll down to see Real Madrid position in the table.

?ala na stran, za nami je samo 5 tekem, do konca je ?e dolga. Oziroma kot pravijo angle?i, don't count your chickens before they hatch.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.