dvorjan Napisano 16. junij Prijavi Napisano 16. junij Kakšen Mazda forum pa smo, da še nihče ni tega prilepil?! 1 1 Citiraj
astor Napisano 16. junij Prijavi Napisano 16. junij Če bo res takšna potem začnem redno igrati loto.... ali pa se bo moja boljša polovica začela prodajati, HE HE HE 1 Citiraj
Boss Napisano 16. junij Prijavi Napisano 16. junij Tole so različni renderji verjetno celo narejeni z AI. Zakaj bi se o tem pogovarjali, ker tole je pač zgolj nabijanje kaj bi bilo, če bi bilo. 3 Citiraj
Alex Napisano 17. junij Prijavi Napisano 17. junij (urejeno) Razen raznih renderjev ni nič novega od mazde. Mazda trenutno nima nič novega v planu. Zadnji zdelki nisi najbolj posrečeni, saj so cenovno večini folka nezanimivi ali nedosegljivi. Še najbolje gre v promet cx30. Popravljeno 17. junij od Alex 3 Citiraj
Bini Napisano 17. junij Prijavi Napisano 17. junij Upam, da bo naslednica ali nova cx-30 špica, če ne, bom pa tole vzel.... 🤗😉 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 17. junij Prijavi Napisano 17. junij Mazda itak nič pametnege ne ponuja,..dvomim, da bo kaj boljše. 3 Citiraj
etcho Napisano 17. junij Prijavi Napisano 17. junij Pred eno uro je Bini napisal: če ne, bom pa tole vzel.... 🤗😉 Ja, tudi jaz sem že gledal v smeri Lexusa, predvsem verzijo Morizo. 😁 Citiraj
GregorV Napisano 17. junij Prijavi Napisano 17. junij (urejeno) Teh AI renderjev je na YT ogromno, tudi za CX30. itd itd... LP Popravljeno 17. junij od GregorV Citiraj
Alex Napisano 17. junij Prijavi Napisano 17. junij Pred eno uro je etcho napisal: Ja, tudi jaz sem že gledal v smeri Lexusa, predvsem verzijo Morizo. 😁 Jaz bi verjetno tudi kupil kakega lexusa. Samo ne vem, kakšne motorje imajo. In menjalnike. 🤔 Citiraj
skritikrt Napisano 17. junij Prijavi Napisano 17. junij pred 5 urami je Alex napisal: Še najbolje gre v promet cx30. Drži v SLO,k pod ptičevo vlado folk nima cvenka. Globalno je CX-5 z veliiikio prednostjo pred CX-30 (več kot 47,3%) še vedno kralj med prodanimi Mazdami. 2024 (Full Year) Global: Mazda Worldwide Car Sales by Region and Model - Car Sales Statistics WWW.BEST-SELLING-CARS.COM In full-year 2024, global sales of Mazda cars were up 2.6% with the CX-5 and CX-30 the best-selling models... 1 Citiraj
etcho Napisano 17. junij Prijavi Napisano 17. junij pred 1 uro je Alex napisal: Samo ne vem, kakšne motorje imajo. In menjalnike. Lexusi so kot znamka med najbolj zanesljivimi. Minimalno število napak. Sosed ima LBX, hibrid-bencin, pije 5/100. 4 Citiraj
Shrek Napisano 17. junij Prijavi Napisano 17. junij Pa infiniti tudi... Zelo kvalitetno izdelano vozilo. 4 Citiraj
Matick Napisano 17. junij Prijavi Napisano 17. junij pred 45 minutami je skritikrt napisal: Drži v SLO,k pod ptičevo vlado folk nima cvenka. Globalno je CX-5 z veliiikio prednostjo pred CX-30 (več kot 47,3%) še vedno kralj med prodanimi Mazdami. 2024 (Full Year) Global: Mazda Worldwide Car Sales by Region and Model - Car Sales Statistics WWW.BEST-SELLING-CARS.COM In full-year 2024, global sales of Mazda cars were up 2.6% with the CX-5 and CX-30 the best-selling models... Ker v tujini ne vejo ker avto je premium 4 Citiraj
skritikrt Napisano 17. junij Prijavi Napisano 17. junij pred 3 minutami je Matick napisal: Ker v tujini ne vejo ker avto je premium Saj ne rečem-vic je odličen😂😃..že dolgo nisem slišal tako dobrega👍... Samo pol spet moram administratorju težit,da naj prestavi...pa tud on ima že poln qurac dela z tem forumom😬...pol sem pa na koncu itak jaz vse kriv...dajte malo paziti,kam vice pišete...tukaj so resne teme😆😉 4 Citiraj
skritikrt Napisano 17. junij Prijavi Napisano 17. junij pred 25 minutami je Shrek napisal: Pa infiniti tudi... Zelo kvalitetno izdelano vozilo. Samo je sedaj problem,kaj bo z Nissanom...k so čist "v riti"...tam pa-saj veste..."tam je tema,ni luči,in so duhovi,ki jih videti ni..." Citiraj
Shrek Napisano 17. junij Prijavi Napisano 17. junij Zdaj raje q70 infiniti, kot mazdo 6...če bi vzel diesel varjanto. Citiraj
Bini Napisano 17. junij Prijavi Napisano 17. junij https://images.app.goo.gl/pxpQEnYKcnyeDbTF9 Tole je lep avto....🤔 🫣 Citiraj
g.Wankel Napisano 17. junij Prijavi Napisano 17. junij pred 9 urami je skritikrt napisal: Drži v SLO,k pod ptičevo vlado folk nima cvenka. Globalno je CX-5 z veliiikio prednostjo pred CX-30 (več kot 47,3%) še vedno kralj med prodanimi Mazdami. 2024 (Full Year) Global: Mazda Worldwide Car Sales by Region and Model - Car Sales Statistics WWW.BEST-SELLING-CARS.COM In full-year 2024, global sales of Mazda cars were up 2.6% with the CX-5 and CX-30 the best-selling models... Važna je kvaliteta ne kvantiteta, zatorej je MX-5 najboljše, kar dobiš od Mazde 😎 😂 Citiraj
Boss Napisano 17. junij Prijavi Napisano 17. junij pred 32 minutami je Bini napisal: https://images.app.goo.gl/pxpQEnYKcnyeDbTF9 Tole je lep avto....🤔 🫣 Ne pa ne... zgleda k da ji špeh visi na vseh koncih 1 Citiraj
Shrek Napisano 18. junij Prijavi Napisano 18. junij pred 8 urami je Bini napisal: https://images.app.goo.gl/pxpQEnYKcnyeDbTF9 Tole je lep avto....🤔 🫣 Ja je. Na dvorišču je poleg šestice 13 letnik parkiran infiniti q50... Lep je infiniti. Q50 mi je malo premajhen not... Za sina je super. Kvaliteta izdelave in materiali not so pa super proti mazdi 6 Revolution. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.