Z M A J Napisano 5. oktober, 2025 Avtor Prijavi Napisano 5. oktober, 2025 NE bo ga UJEW 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 5. oktober, 2025 Prijavi Napisano 5. oktober, 2025 (urejeno) Pogi je pobedwov Popravljeno 5. oktober, 2025 od Mraušk Mčk 1 1 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Mraušk Mčk Napisano 10. oktober, 2025 Prijavi Napisano 10. oktober, 2025 Prijatelj je imel samo enkrat posla z Židi, a je bil razočaran nad njimi. Pravzaprav presenečen, da nekateri stereotipi niso iz trte zviti. Kaj pomeni imeti posla z židi bi se morali zavedati tudi športniki. Ekipa Israel – Premier Tech nad Kanadčana s 30 milijonov evrov vredno tožbo SIOL.NET Kanadski državni prvak v cestnem kolesarstvu Derek Gee, ki je tik pred letošnjo Dirko po Španiji v objavi na družbenih omrežjih sporočil, da... 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano pred 23 urami Avtor Prijavi Napisano pred 23 urami PogiCAR danes zeeeelo zeeeelo dobro, pravzaprav vrhunsko in rekordno, držim pesti za PETO zmago na TdF!!! 1 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami Model gre v 10% klanec kot jaz po ravnem... to je ludnica. 1 Citiraj
ignacij Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami Ja no, jz v tak klanec vozim 5kmh cikcak 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 10 urami Avtor Prijavi Napisano pred 10 urami Pred eno uro je Boss napisal: Model gre v 10% klanec kot jaz po ravnem... to je ludnica. S tem, da greš ti verjetno na ELEKTRIKO, on pa ne, haha 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami (urejeno) On ima 7 kil kolo mi pa od 13 kil na več....😁 😂🤣 Vsaka mu čast, car je..... Popravljeno pred 3 urami od Bini Citiraj
Boss Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 7 urami je Z M A J napisal: S tem, da greš ti verjetno na ELEKTRIKO, on pa ne, haha Će še nisi slišal... elektrika pomaga samo do 25km/h potem pa ugasne pomoč. Tko da karkoli hitreje gre pač na šunke. Ja v klance, tam pa ja, tam je pa elektrika zlata vredna 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 1 uro Avtor Prijavi Napisano pred 1 uro pred 2 urama je Bini napisal: On ima 7 kil kolo mi pa od 13 kil na več....😁 😂🤣 Vsaka mu čast, car je..... Pomoje med njim in tabo (nami) ni razlika le teh 6 kilogramov teže kolesa, ampak VSE OSTALO, haha 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano pred 1 uro Avtor Prijavi Napisano pred 1 uro pred 1 uro je Boss napisal: Će še nisi slišal... elektrika pomaga samo do 25km/h potem pa ugasne pomoč. Tko da karkoli hitreje gre pač na šunke. Ja v klance, tam pa ja, tam je pa elektrika zlata vredna Poznam to "problematiko" in moram priznat da precej uživam ko vozim nad 30 kmh dalj časa ter konstantno prehitevam uporabnike JE KrHko, haha 1 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano pred 45 minutami Prijavi Napisano pred 45 minutami pred 16 minutami je Z M A J napisal: Poznam to "problematiko" in moram priznat da precej uživam ko vozim nad 30 kmh dalj časa ter konstantno prehitevam uporabnike JE KrHko, haha Tudi jaz🤗 V hrib pa... 1 1 Citiraj
godlike Napisano pred 15 minutami Prijavi Napisano pred 15 minutami (urejeno) Točno to. Jaz v 1. predstavi umiram, novodobni pony expressi pa kramljaje mimo mene. Pa kaj za vraga rinejo v klance, če se niti ne zašvicajo. Popravljeno pred 15 minutami od godlike Citiraj
Boss Napisano pred 11 minutami Prijavi Napisano pred 11 minutami pred 2 minutama je godlike napisal: Pa kaj za vraga rinejo v klance, če se niti ne zašvicajo. Zato ker lahko... jaz sem se jih včasih izogibal k hudič križa, zdaj jih pa prav iščem. Citiraj
godlike Napisano pred 5 minutami Prijavi Napisano pred 5 minutami Krosar je še boljši. Zakaj bi človek imel kolo? 🤔 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.