Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jaz imam samo nekatere kombinacije, nimam pa ful kasko.

Sva z agentom ra?unala, da bi me dost manj stvari pri?lo par EUR razlike, tako da komplet vzamem, pa? popusti na popuste ipd. ipd. Sem hotel datu krajo ven, ker mi je brezvezna, pa res nebi bilo veliko razlike ker ?e tudi popust na polni kasko spu?i?. Ne vem no, sej kakor komu pa?e :)

Napisano

to je namen, ampak ?e vzame? samo kar rabi? - 3-4 stvari, ki lahko krijejo ostalo (ala parkplac :) ) me je 400? ceneje pri?lo

To je ?e lepa cena ja :) , v paketu mi je preve? kraja pa tista zavarovanja, nezgodna ipd., je par postavk notri, katere ne potrebujem ampak ok..mi je dal dobro ceno, za 800 eur vse skupaj, pa imam 30% na osnovno, 10% kasko, nov avto pa je bil 21t eur, 110kw.

Napisano

BG ...ni ?voh, bi se reklo :bravo:

V?e?en stajling k zmaj, razen tistole rogovje in lobanjo bi jaz takoj ven fliknu! :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Tudi mene je prav ?okiralo tisto... Sem pa ?e ugotovil da imajo na hrva?kem BGjke huuude cene :o

?e koga zanima oglas ki prikazuje kako iz mx5 naredit ?udo ga lahko poi??em ;)

mazda-323f-18-glx-98.png
Napisano

iz mx5 naredit ?udo ga lahko poi??em ;)

DA :danzoman:

Napisano

Tudi mene je prav ?okiralo tisto... Sem pa ?e ugotovil da imajo na hrva?kem BGjke huuude cene :o

?e koga zanima oglas ki prikazuje kako iz mx5 naredit ?udo ga lahko poi??em ;)

ma na Hrva?kem bi za C-jko (takrat ko sm jo prodaju) prodal za enkrat ve? :glare:

Napisano

Obljubljen link...miata

Zanimiv projekt. Spredaj ima verjetno od 350Z lampe, kaj pa zadaj? Tale avto je prepoznaven le ?e z boka ali pa jasno notranjost! :P:danzoman:

Napisano

Evo sem se potrudil, da nisem omenil besede na "P" s ?estimi ?rkami - sej bo ?lo mal vaje ?e pa mi bo v kri zlezlo :danzoman::aaaaa:

Katero besedico si imel v mislih? Poraba? :hudicek::jupiii::pepsi::punk:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Tale je iz vozila dolgega 380 cm naredil nekaj podobno dolgega kot Accord! :hudicek:<_<

Napisano

Kaj pa DMV ? :hudicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Kaj pa DMV ? :hudicek:

To je res ja, sem na eni strani izra?unal za prvega, pa da ne spusti cene, da ga pripeljejo za 15.600 eur (se pravi ?e zaslu?ijo a ne). Druga?e pa a DDV se pla?a ?e enkrat ?e ga ?e gor kupi? s pla?anim DDV-jem? DMV pride vse skupaj cca. 8%

Napisano

kaj pa ekolo?ka taksa in co izpust?

To je 8% vse skupaj, ima euro 4 motor kar je 2%, in 159 co2 (g/km) kar je 6%, potem je nekaj ?e razgradnja samo za ddv ne vem...logi?no je da ga nebi smel pla?ati ker je bil ?e pla?an ob prvem nakupu v EU...?e ga kupi podjetje ga odbijejo, in verjetno pla?ajo potem tukaj? res pa da je gor 19%, mogo?e potem samo razliko ki je pri nas pla?a??.

Napisano

Zanimiv projekt. Spredaj ima verjetno od 350Z lampe, kaj pa zadaj? Tale avto je prepoznaven le ?e z boka ali pa jasno notranjost! :P:danzoman:

pomoje so kr od Toyote Celice ;)

Napisano

Meni eden lep?ih avtov svoje dobe;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5171777&show=1

sj je lu?n. sam ?e bi ?ou povrsti od teh bi blo tkole:

1 supra

2 rx7

3 300zx

4 gto

mogo? mi gre sam na?ivce da je GTO to:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5005092&show=1

?eprav mi je mitsubishi varjanta precej bolj v?e?na :)

supro z LHD je tok te?ko najt :(

najcenej?a :

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=6

16.900e.

ostale dra?je... :(

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Večina tega komada ne pozna-zaden na albumu...jaz pa sem ga v mladosti preposlušal....ma "teilijaužentkrat"😄.   In spet ga "podoživljam"...BluRay v Atmosu-"adijo pamet"😲👌...kot narejen za ta format.    
    • Sicer pokanje vzmeti ni pogosta hiba Mazd, tko da pač se zgodi in boš moral menjat kar obe.    Kolk je pa aku star? Če je starejši od štirih let je velika verjetnost, da je kriv za iStop lučko in nedelovanje.
    • Tako kot pravi @Bini Octavia je čist preveč plastična, izdelava niti približno ne dosega Superba, ki je čisto v neki drugi ligi.    Sem gledal tudi Octavio, ker bi mi celo bolj ustrezala, ker ni tako velik avto, ampak izdelava... ajojmene pa to bi bil dejansko korak nazaj od Mazde 6 v kvaliteti. Ja celo od 7 let stare Mazde.    Med Octavio in Superbom pri pribiližno enakih specifikacijah je cca 8k€ razlike v končni ceni, proizvodnji stroški in količina materiala in tehnike pa nikakor ne prinesejo te razlike. Se pravi sta avta skoraj enako draga za izdelavo, če bi uporabili enako dobre materiale. Edina rešitev je torej bila, da so za Octavio pač izbrali cenejše materiale, da so lahko naredi ta cenovno razliko in umestili oba modela vsakega v svojo kategorijo.    
    • To je že višji razred od M.6tke..... Octavio pa si notri dobro oglej, plastik fantastik!Česar se dotakneš(cca 80%) je vse trdo razen sedeži..... 
    • Ja če je pol leta utripal, lahko pa še naprej. Nasvet forumskih šerifov: Ne kompliciraj, to sam vozi dalje. 🤠
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.