Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jst bom reku sam tko, da moja mat ga ma in je avto ok, za moje pojme je premehk, kr se za razliko od mojga avta zlo nagiba, je pa? visok (najvi?ja to?ka mojga avta je pod vi?ino ?peglov pr tem :D )

Napisano

No ampak recimo Dacia Pra?nik, je komaj dobrih 50 % cene tega Hundaja, pa je kr neke sorte teren?ek! :bravo::danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

No ampak recimo Dacia Pra?nik, je komaj dobrih 50 % cene tega Hundaja, pa je kr neke sorte teren?ek! :bravo::danzoman:

V bistvu za 17k? dobi? ?e max opremo z usnjem vred in 4x4 pogonom.
Pa ?e
Pri temu wannabe-ju, ki se pri 20k? ?ele za?ne in ?e brez 4x4. ?e Qashqai brez 4x4 je od 15k? naprej, ?e se ne motim.
Napisano

To dvoje ne mores primerjat. Isto ke kot da bi primerjal hyundai in BMW,MERCEDES,AUDI sj tudi X5,Q7 in ML imajo 4x4 pogon itd. Ampak je razlika med tem in hyundaijem.

www.trziskisladoled.si

Napisano

Je sicer razlika (vseeno je Hjundaj bolj priznana znamka, priznam), ampak tole ko je pa omenil Simon, da je Qashqai za?etna cena 15.000 ?, pol pa mi tudi da mislit cena Hundaja (razen ?e se smatra Hyundai za bolj?e ime na trgu kakor Nissan, kar pa mo?no dvomim)! :ne vem:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Od dobrih 16.000? s trenutnimi akcijami, za 20.000? je pa ?e res ogromno opreme vklju?no s panoramsko streho. :blush:Klik.

Je pa pa? vpra?anje kaj rabi?. Robustnega poceni terenca (Duster) ali malo bolj fensi SUVja (Hyundai in ix35). Je pa Qashqai na euroncap dobil najve? to?k do takrat.

Napisano

No naj vam povem, moja mti 4x4 ne rabi, ?ivimo v mestu in s prej?njim avtom je naredila v 11 letih 90k km tko da ja, mal je gledala tut na izgled in ji je hyundai bl u?e?, so bli pa Nissanovi Quasqkai takrat ?e dra?ji od ix35, ne vem kako da je zdj cena tok padla, ker z isto opremo je bil takrat Nissan 2-3 jur?ke dra?ji. Tko da ?asi in cene se o?itno spreminjajo. Lahko povem ?e zanimnivo izku?njo, ko sm se v slu?bo prpelou z i40 pa vsi kok je lep pa fajn itd in pol so ?li gledat cene na net pa mi kuj zabije skladi??nik da za skor enak dnar dobi? Passata karavan, pa jst aja, ja in? pa on men da valda uzam? pol Passata, jst pa sam ne valda uzam? i40 kaj bo? s Passatom in je bla kuj debata tle :D

Napisano

No naj vam povem, moja mti 4x4 ne rabi, ?ivimo v mestu in s prej?njim avtom je naredila v 11 letih 90k km tko da ja, mal je gledala tut na izgled in ji je hyundai bl u?e?, so bli pa Nissanovi Quasqkai takrat ?e dra?ji od ix35, ne vem kako da je zdj cena tok padla, ker z isto opremo je bil takrat Nissan 2-3 jur?ke dra?ji. Tko da ?asi in cene se o?itno spreminjajo. Lahko povem ?e zanimnivo izku?njo, ko sm se v slu?bo prpelou z i40 pa vsi kok je lep pa fajn itd in pol so ?li gledat cene na net pa mi kuj zabije skladi??nik da za skor enak dnar dobi? Passata karavan, pa jst aja, ja in? pa on men da valda uzam? pol Passata, jst pa sam ne valda uzam? i40 kaj bo? s Passatom in je bla kuj debata tle :D

Dej ga ti vpra? o ?em to sploh govori, kaj to sploh je ? :hudicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Realno tudi jaz ne rabim nujno 4x4 bi bilo pa ?ivljenje pozimi mogo?e malo la?je. Je pa res, da tudi 180hp Clia ne rabim pa ga imam in ga potem na kak?nem dirkali??u tudi tako peljem. ?e bi imel terenca bi pa po snegu in blatu rovaril zaradi lu?ta. :blush:

Napisano

Realno tudi jaz ne rabim nujno 4x4 bi bilo pa ?ivljenje pozimi mogo?e malo la?je. Je pa res, da tudi 180hp Clia ne rabim pa ga imam in ga potem na kak?nem dirkali??u tudi tako peljem. ?e bi imel terenca bi pa po snegu in blatu rovaril zaradi lu?ta. :blush:

Ja 4x4 bi tudi meni v?asih prav pri?el bi se prvo odpeljal domov potem pa ?el plu?it :bravo:

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Ja 4x4 bi tudi meni v?asih prav pri?el bi se prvo odpeljal domov potem pa ?el plu?it :bravo:

V bistvu bi to lahko celo isto?asno naredu sam plug bi moral pravo?asno gor montirat. :blush:

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.