Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Evo ti manj?e stanovanje:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=527897...20Novi%20mode...

Jaz bi pa tega mel. Ziher ga nima noben... razen FBI-jevcev :D Edino ta "les" v notranjosti bi pre?trihal.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=768895...%20NA%20V4%20...

Infiniti lep japoncek :wub:

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

• Odgovori 16,1k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Jaz bi pa tega mel. Ziher ga nima noben... razen FBI-jevcev :D Edino ta "les" v notranjosti bi pre?trihal.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=768895...%20NA%20V4%20...

?est let star pa samo 88000 km?

Motor 5,3 litra bencin ?zmeden? Iz trgovine najprej na SiGas, ?ele nato domov...

Terenske zmogljivosti so pa najbr? enakovredne moji stari mami...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

?est let star pa samo 88000 km?

Motor 5,3 litra bencin ?zmeden? Iz trgovine najprej na SiGas, ?ele nato domov...

Terenske zmogljivosti so pa najbr? enakovredne moji stari mami...

Nimam pojma glede terenskih zmogljivosti - SUV pa? :ne vem: Ta je celo nekam prilezel, se pa vidi da tudi gum nima primernih:

http://www.youtube.com/watch?v=8mhLiZUdUV4

Za kake bolj resne terenske podvige je pomoje bolj nekaj takega:

So pa vsi na benz... ker ?ez lu?o je poceni :vesel: 5.3 pije pa okoli 18-20 litrov po mestu in 13-15 po avtocesti... vsaj tak sem prebral na forumu lastnikov.

Napisano

Ko na cesti zagledam takole ?vau, pomislim na vrednost manj?ega stanvanja, no pa so cene ?e krepko ni?je;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=793378...ptronic%20S-L...

Mam kolega, ki ma tako ?verco, sam rabi? potem tudi debelo denarnico, ker lepo pije po bencinu, men je zaupal, da porab 100EUR na teden sam za benz, tak da ni to za nas ve?ino navadnih delavcev, je to bol za ?efe avto.

Napisano

Mam kolega, ki ma tako ?verco, sam rabi? potem tudi debelo denarnico, ker lepo pije po bencinu, men je zaupal, da porab 100EUR na teden sam za benz, tak da ni to za nas ve?ino navadnih delavcev, je to bol za ?efe avto.

more? bit mal lisac, da se stro?ki goriva zmanj?ajo :D

Napisano

Za kake bolj resne terenske podvige je pomoje bolj nekaj takega:

No, ni ravno prepri?ljivo. Najprej dirkajo po asfaltu, nato dirkajo po makadamu, ko pa pride do kak?ne malo bolj terenske vo?nje, je pa samo 20 sekund posnetka enega in 18 sekund posnetka drugega. ?e so torej teli "bolj resni terenski podvigi", kaj so potem moji?

http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=296967

serviser.gif

Napisano

Tole bavarijo pa en znanec prodaja..

Hud hud avto..sploh barva...sam ?e zmerm par jurjev predrag...res pa da ima vse od opreme ampak ipak bo to zdej ?e 5 let star avto. :blink:
Napisano

No, ni ravno prepri?ljivo. Najprej dirkajo po asfaltu, nato dirkajo po makadamu, ko pa pride do kak?ne malo bolj terenske vo?nje, je pa samo 20 sekund posnetka enega in 18 sekund posnetka drugega. ?e so torej teli "bolj resni terenski podvigi", kaj so potem moji?

http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=296967

No, ta pa nima prikolice z drvi, ampak se mi zdi, da kar pleza s 6.2 litrskimi bencinskimi (!) plju?i:

Definitivno pa je ta najbolj prepri?ljiv. Ministrstvo za zdravje svetuje ogled posnetka (vsem):

Napisano

No, ta pa nima prikolice z drvi, ampak se mi zdi, da kar pleza s 6.2 litrskimi bencinskimi (!) plju?i:

Definitivno pa je ta najbolj prepri?ljiv. Ministrstvo za zdravje svetuje ogled posnetka (vsem):

Tu je tema o zanimivih oglasih. Pridi raje sem:

http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=310287

pa re?emo kak?no o terencih.

serviser.gif

Napisano

Oba2 sta mi totalna stroja. :party0035:

Pa z obema je par tiso? evrov stro?kov na let :) pol pa pride nekdo z mps pa oba gleda v ?pegu :):P

When in doubt, duck it!

Napisano

Pa z obema je par tiso? evrov stro?kov na let :) pol pa pride nekdo z mps pa oba gleda v ?pegu :):P

zakaj bi pa z Z-jem blo par tiso? stro?kov na let? :blink:

Napisano

zakaj bi pa z Z-jem blo par stro?kov na let? :blink:

?e 0 druzga ma? 500? samo cestnine .. avto pije 15l+ tko da pa ?e bi se kej na?l ;)

When in doubt, duck it!

Napisano

?e 0 druzga ma? 500? samo cestnine .. avto pije 15l+ tko da pa ?e bi se kej na?l ;)

15l je po mestni vo?nji... druga? pa mislim, da je poraba skoraj identi?na kot na moji f-ki Nissan pa ma skoraj 100hp mo?i ve? ;) gre? na lpg, pa ma? stro?ek goriva kot na kakem dizlu, na cestnini se pa ?e res pozna.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Velik inženirskih bedarij v avtih sem videl, ampak ta wet belt pa dobi prvo nagrado za moje pojme.
    • Zakaj pa se s fiziko ne bi pogajali? So bili primerki, ki so se pogajali z astro-fiziko in jim je skoraj uspelo, pa jih je 'biologija' zeznila...   So delali koledar brez vikendov, pa so delavci vsak sedmi dan vzeli dopust... Po enajstih letih so odnehali...   Nekaj v tem smislu...   Koliko časa so vztrajali, da bodo prepovedali vozila z ICE motorji? A ni bilo tudi to nekih enajst let?
    • Tocno tako. Jest imam fps limitiran samo v lobbyu, ker ponavadi ce si v lobbyu ti nasopa fpse na +300 in se ventilatorji na gpuju za bv vrtijo v prazno. Vsync imam tudi jest na off pa nisem nikoli opazil nobenega screen tearinga. Meni osebno je bilo najbolj motece in opazno nizki 1% in 0.1% lows. Sedaj, ko je to reseno je cisto drug svet. Je pa pri gamingu tako, da ce hoces neke dobre rezultate je vse nekako povezano. GPU in CPU morata biti po zmogljivosti cimbolj uparjena, da nimas bootlenecka. Enako velja za monitor. Đabe imas dober cpu in gpu ce imas potem slab monitor ali obratno. Pac vse to funkcionira, kot celota   Kateri hladilnik pa imas za CPU? Jest sem se mal zeznu k sm kupil corsair 4000d ohisje in pise da zgoraj pase AIO 280mm, vendar je spodaj drobni tisk, da samo ce imas low memory profil rame... Zej al dat gor 240mm alpa, ce dam 280 oz 360mm na sprednji del. Nekako nisem fan, da bi dal AIO na sprednji del. Najraje bi imel top 280mm AIO pa front 3x 120mm intake, katere imam ze tako ali tako. Zej al zamenjat ohisje, katerega najraje nebi, ker mi je res top alpa se sprijazniti s to konfiguracijo.. Problem je edin to, da ce dam 240mm AIO nevem kolk bom kej profitiral napram sedaj zracnem hlajenju. Ce bi recimo ostal na zracnem hlajenju in namontiral Thermalright Phantom Spirit 120 EVO je kao enako dober, kot 360 AIO arctic freezer. Problem je samo, ker je res ogromen hladilinik in mi ni vsec. Poleg tega bi tud enkrat sel na AIO, da vidm kko je :).
    • @NevLado Te razlike v ram hitrostih, ki jih ti omenjaš, so na koncu cca 5 FPS, pa še to na 1080p resoluciji, na višjih je še manj opazno. Imam pa tudi jaz 180Hz 1440p monitor, pa si velikokrat omejim FPS na 120 ali 144, odvisno od špila, ampak zgolj zato, da mi manj vrti ventilatorje, pa v življenu nisem opazil kakega tearinga. Vsync je tudi stalno off. Battlefield 6 se mi na polni grafiki giblje med 125-144 FPS (limit na 144). Nisi edini 😝 Med 60 in 120 FPS je razlika res kot dan in noč, med 120 in 180 pa ne opaziš tako očitne.
    • če imaš monitor 180hz, potem si omeji fps na 180fps, da ne pride do "screen tearinga"   zakaj je x3d procesor boljši? ker ima večjo količino cacha-a na samem procesorju, zato mora cpu manjkat iskat nove komande, in jih ima več že pripravljenih, zato tudi manjkrat pride na 1% lows   ko pa zmanjka komad v cachu, jih gre iskat v ram, in večji in hitrejši kot je, manjša je verjetnost da boš dlje čakal ko bo moral jit po podatke do diska, torej bo še manjkrat prišlo do fps dropov   jaz sem za 64gb dal 150 eur, sedaj bi moral dat skoraj pol plače, zaradi vseh teh situacij z AI in pomanjkanjem komponent
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.