Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Tale mazdica ki ste jo zgoraj nalepil se mi res zdu zanimiva, nekaj ?asa ?e razmi?ljam da bi svojo predelal na plin, hkrati pa bi imel ?e nekaj ve? KM. Sicer sem mogo?e srebrne ?e malo naveli?an, ampak je vsaj notranjost malo druga?na :)

A se komu zdi kaj "out of place" na tem avtu? 

BRUUM-BRUUM

Napisano

Pregledat karoserijo in pa upat da ne pije prevec olja :). Drugo pa nima kej bit. Razn seveda ta zlajnana srebrna barva :)

Napisano

Imel sem tako identicno na plin, le crne barve. Vozil Jo 3 leta in 100000km. Zelo zadovoljen sem bil s tem avtom!

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Sem poslal tipu email, da mi pove kater plinski sistem ima notri in kje je mo?en ogled. ?e je blizu bom ?el verjetno pogledat.

Barva je pa? srebrna, jebat ga, ko se vozim ga itak ne vidim od zunaj, pa ?e ?istit ga ni treba tolk pogosto  :P

Zmaj, na kolkih kkm si kon?al na koncu? Kak?no si imel kaj porabo, koliko olja je pila?

BRUUM-BRUUM

Napisano

Sem poslal tipu email, da mi pove kater plinski sistem ima notri in kje je mo?en ogled. ?e je blizu bom ?el verjetno pogledat.

Barva je pa? srebrna, jebat ga, ko se vozim ga itak ne vidim od zunaj, pa ?e ?istit ga ni treba tolk pogosto  :P

Zmaj, na kolkih kkm si kon?al na koncu? Kak?no si imel kaj porabo, koliko olja je pila?

Na koncu okrog 360, danes jih ima motor ze preko 400000 prevozenih in to brez menjave verige!

Poraba plina med 8 in 11, najpogosteje cca 9,5

Olja mi je popila vsaj pol litra na 1000km, menda zato ker sem Jo ene 2x pregrel in so bili obrocki ze slabotni.

Veckrat sem ze vozil 1.8 maydo6 in ta 2.3 je bistveno boljsa izbira, se zlasti na plinu! :)

Napisano

Kul, me vedno bolj ogreva. pa ?e cene so sedaj relativno visoke za bencinske M6, bi lahko mojo prodal, ne ravno za ?isti drobi?.

?akam na informativni izra?un mojega agenta, recimo da me ne bo preve? ohladil.

BRUUM-BRUUM

Napisano

Poklici se nasega MarkaFerlina za ponudbo; 031209143

Jaz bi se raje kot 6ko vzel tegale Plinarja!

http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=10945446&display=Hyundai%20Coupe%202.0%20CVVT%20FX%20Top-K%20+%20plin

Napisano

vse ql, le neprakti?na 3 vrata :(

Glede na to, da nisem Strojan family poglavar, ki bi v vsakem trenutku preva?al 16 otrok v avtu, mi je kar QL.  :harhar:

@Scream, ne vem zakaj bi bil "fake Japonc", ker avto je pa? narejen v J Koreji in to je to. Oblika je stvar okusa, men je fantasti?na.  :wub:

Napisano

Glede na to, da nisem Strojan family poglavar, ki bi v vsakem trenutku preva?al 16 otrok v avtu, mi je kar QL.  :harhar:

Ah, ?e da pelje? tri penzioniste, trovratni avto ni najbolj?a izbira...

Za 16 otrok ti itak niti nima? ustreznega vozni?kega dovoljenja (D-kategorija). ?eprav, ?e bi bil poglavar Strojan, ga niti ne bi potreboval. Pa tablic na avtu najbr? tudi ne...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

vse ql, le neprakti?na 3 vrata :(

Se mi zdi da ma? ti ?mego te mazde pa nissane samo za krinko in v resnici vozi? o?etovega Galaxyja :P

panoramska.jpg
Napisano

In nekje skriva dva mulca, ki vsak dan rabita 5x odpirat zadnja vrata :D

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Poklici se nasega MarkaFerlina za ponudbo; 031209143

Jaz bi se raje kot 6ko vzel tegale Plinarja!

http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=10945446&display=Hyundai%20Coupe%202.0%20CVVT%20FX%20Top-K%20+%20plin

Ravno danes sva ?la z bratom pogledat tale avto.

Na slikah zgleda super v ?ivo je pa katastrofa! Tako tehni?no kot vizuelno. Motor ima v olju neko brozgo in usedlino z rjo in smetmi, deluje z manj kot polovico mo?i, ko je na plin, cuka, ro?na ?isto odpovedala prav kmalu ji bo sledila sklopka. Notranjost je uni?ena: volan ima strgano usnje, voznikov sede? ima uni?eno sedalo, zadnji sede?i za?gani s ?ikom, na sploh ves je umazan in ogaben (star in plesniv ?ips med sede?i, itd.). Gume so stare in ni? ne primejo. Zunaj pa je pobutan, lak odstopa, na haubi je bil kitan in je barva po?ila. Prav tako ma avto elektri?ne probleme (ne deluje odpiranje prtla?nika in verjetno ?e kaj). Lastnik je pa ?e 4.

Edino kar je na tem avtu ok so 17 col feltne (vizuelno) in ta novej?e lu?i. Lastnik je pa veleoptimist in ho?e za to drvarnico 2000? ker tok mu kao dajo v avtohi?i. Jaz mu nebi dal niti 500?.

Da povzamem avta se ognite v velikem loku. Ne verjamem da bo ta avto prevozil ?e naslednjih 20kkm. 

Napisano

Se mi zdi da ma? ti ?mego te mazde pa nissane samo za krinko in v resnici vozi? o?etovega Galaxyja :P

To ne, prkolco pa res kdaj :P

Napisano

Tisti 6ki na LPG se je sustila cena na 2200?. Vsega po nekih 14dni objavljenega oglasa. Se ?e dogovarjam za ogled, pa recimo da ni kaj preve? ?udnega na njej...

Ze skoraj zastonj, ne gre vec odlasat z ogledom.

Napisano

lohk bi saj uriginal armaturo pustu ... mene bi edino to odbil oz bi ni?u ceno pa v akcijo sko?u po lepo original armaturko =)

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Lekcija pred OI. Samo to je to. Pa škoda. Kamere pa ravno tam menda ni bilo. Če neko odlagališče ali pa človek, ki drži smuči ni urejen s strani organizatorja, potem je vse skupaj ena šlamparija. Tisti, ki smuča pa ve, da tiste smuči, ki jih pokonci postaviš nekam, nikoli dolgo ne ostanejo pokonci.
    • Pa kolikor jaz razumem, je osnovna protikorozijska zaščita izvedena v tovarni. Ker brez tega sigurno ni izvedeno, se izvede pred barvanjem. Medtem, ko se tukaj in v videu pogovarja o dodatnem konzerviranju ali zaščiti z voskom. To so nekateri včasih celo sami dodatno mazali ali špricali 😁. To pa ni osnovna zaščita, ampak kot razumem dodatna zaščita. To pa verjetno res ni iz tovarne.
    • Sm kmet an s hribu doma, pei se ne zastopm prou preuč...   Ma kaj nimajo povsod kamer? In tistih, ki predvajajo skoke po televiziji, pa predskakalec na čeladi, pa varnostne kamere, pa ... ... ... Ma, na stotine kamer povsod. A tam pri kontrolorju pa ni nobene kamere?   Mislim, iz posnetka bi se dalo hitro ugotovit, čigava krivda je. In če je falil Prevc, je sam kriv, da ni mogel nastopit. Če je pa falil kdo drug (po možnosti celo kdo od organizatorjev ali pa celo kontrolor sam), se pa to na takem posnetku lahko vidi.    Saj tekma je mimo in je, kar je. Ma vsaj moralno zadoščenje za Prevca (in moralna packa za 'povzročitelja') bi pa bilo...
    • Kako je za Slovenijo, če je znan podatek ?
    • Na mojem AT so zdržale do 85k km, tk da ne vem od kod vam takšna statistika. Čisto odvisno je kako voziš, so pa nekje skrajne meje, katere pač nebi pogojeval z ročnim vs. avtomatskim menjalnikom.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.