Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pa pol zgine, al je skos vidna? A tudi, če zamenjaš prikaz in recimo imaš gor podatke o porabi itd?

33112_1.png

Napisano

vse v miljah ? 😛

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Jebemu, a pol se z botom pogovarjam? 🫢

33112_1.png

Napisano

Če še stavka ne zna spisat :D 

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Jebemu, a pol se z botom pogovarjam? 🫢

Živjo. Ne, ne pogovarjaš se z botom Sliko sem dobil na redditu, ko sem iskal odgovore za to napako. Pri meni se enako vidi. Trenutno se vozim z motorjem, lahko pa tudi slikam in pošljem, če mi ne verjameš:). Vidi se ne glede na to kaj prikazuje, zgine pa po cca 10 minutah.

Pred eno uro je Tilen5 napisal:

Če še stavka ne zna spisat :D 

Hvala za pomoč in komentarje, super si.

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Tukaj kaj dosti filozofije ni. Če softwerska nadgradnja tega ne popravi, je lahko samo fizični defekt zaslona, kar pomeni zamenjavo. Če izgine po 10 minutah pomeni, da ko se segreje, funcionira, ko je hladen, pa ne.

Napisano
pred 27 minutami je etcho napisal:

Tukaj kaj dosti filozofije ni. Če softwerska nadgradnja tega ne popravi, je lahko samo fizični defekt zaslona, kar pomeni zamenjavo. Če izgine po 10 minutah pomeni, da ko se segreje, funcionira, ko je hladen, pa ne.

Točno to, jaz bi klical na pooblaščenca pa naj menjajo, a si ravno s konec garancije?

Napisano

To bi se moralo biti v garanciji... edino, ce imas ze vec kot 150.000 km ... Nic ne stane, ce povprasas na pooblascenem servisu ... 

Tole je iz cenika 11.2020 ... 

image.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 3 urami je ksks12 napisal:

Živjo. Ne, ne pogovarjaš se z botom Sliko sem dobil na redditu, ko sem iskal odgovore za to napako. Pri meni se enako vidi. Trenutno se vozim z motorjem, lahko pa tudi slikam in pošljem, če mi ne verjameš:). Vidi se ne glede na to kaj prikazuje, zgine pa po cca 10 minutah.

Uf, hvala bogu, sem mislil, da so že tolk dobri in prepričljivi.😜

Naredi tako kot sem rekel, zamenjaj pogled in namesto tega avta na cesti prestavi, da prikazuje nekaj drugega. Recimo porabo, domet in podobno. Zakaj to sprašujem, ker tale črta mi tako, dobro zgleda, kot bi bila del horizonta. Navadno, če na LSD-ju recimo crkne ena horizontala je več ali manj zelo tenka linija od leve do desne strani. Tukaj pa izgleda, kot bi bila del grafike.

33112_1.png

Napisano

Samo če pogledaš to črto, ni enaka na levi in desni strani. 

Moje mnenje, okvara ekrana. To pa bomo vedeli šele, ko bo ne-bot 😆prestavil na kakšen drugi pogled in javil, če je črta stalno prisotna. 

Če je, servis in upajmo, da je avto še v garanciji, to verjento ne bo poceni. 🙃

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.