Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

A ima kdo kako idejo še oz pozna koga k rihta avto-ojačevalce, namreč meni se nekaj časa že dogaja da ga meče v protect mode. Lahko ga vrže 1 minuto po vklopu lahko pa cel dan nič, čeprav se mi zdi da je ta frekvenca vedno bolj pogosta. Odklopil sem činče in zvočniške kable in se dogaja enako. Sumim, da je po nekaj letih ojačevalec začel kazati zobe :) Se priporočam za kakšno info.

Napisano

Kdaj pa si imel zamenjan akumulator?

Meni Ford pri bolj praznem akumulatorju feršterker vgasne, da špara.

Napisano

Akumulator je že star 5 let, samo sem danes meril napetost, pa lepo drži 12.3 ob kontaktu in ob prižganem avtu 14.2 kar naj bi bilo ok.

Napisano

No ,danes mi pa avto ni vžgal več. Sem ga še na kable jedva vžgal tko da sem menjal akumulator, pa da vidimo, če je to kaj vplivalo tudi na to težavico zgoraj.

Napisano

Ne pozabi tudi na možnost,da bi bil ojačevalec kriv...oz. tisti,ki je praznil akumulator.

Zanimivo je tudi,ker si napisal,da je vrgel v protect tudi po eni minuti po vklopu...bi moral mogoče malce drugače napisati...a po vžigu motorja?

Ker če vrže v protect ko motor teče🧐....ko motor teče bi naj delal alternator!...,in takrat baterija nima dosti veze,ker bi naj alternator dajal dovolj amperaže,da skupna napetost ne počepne...za vse in še za polnjenje baterije...

Vzami kot možnega krivca tudi alternator...sicer pa brez kakšnih meritev je to bolj kot loto...lahko trofiš,lahko pa tudi ne.

Napisano

Ja , možno je marsikaj ja. Tudi slaba masa recimo. Bom videl kako bo sedaj. Pomoje bom hitro videl.

Sent from my SM-S916B using Tapatalk

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.