Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Navajam nekaj svojih primerov, ko so črički izginili:

Mazda 6 2018 =>

Čriček se je pojavil v tapeti voznikovih vrat, po menjavi ključavnice. Vzrok: pri montaži tapete se je zlomil eden izmed zatičev tapete, tisti ki je v spodnjem vogalu tapete pri pantu vrat, kjer je tapeta nekoliko upognjena. Ko se tapeta montira nazaj, je potrebno na ta zatič še posebej paziti, ker je pod kotom. Težava se je odpravila z novim zatičem.

image.png

Mazda 3 2019 =>

Čriček v stropnem predalu očal. Čriček je izginil, ko sem očala ovil v krpo.

image.png

Čriček na levi strani ... nekje v stebričku: Vzrok: polica prtljažnika se je iztaknila iz ležišča.

image.png

Čriček na levi stani - v vratih: Vzrok: drsanje tesnilnih gum zgornjega vogala vrat. Rešitev: premaz gum s silikonskim sprejem.

image.png

Popravljeno od Janez007
Napisano

Pri belih zatičih moraš paziti, ker eni pridejo brez, eni pridejo pa z neko oblogo/gumo. Cena pa sitnica. Mislim, da sem jih imel v MX-5 ene 8 za ena vrata.

image.png

Napisano
pred 28 minutami je g.Wankel napisal:

Pri belih zatičih moraš paziti, ker eni pridejo brez, eni pridejo pa z neko oblogo/gumo. Cena pa sitnica. Mislim, da sem jih imel v MX-5 ene 8 za ena vrata.

image.png

Original so bili, brez gumice, na pooblaščencu ...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.