Skoči na vsebino

P: Gume Bridgestone Turanza allseason

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Prodam takorekoč 4x nove gume (cca 500km narejenih) Bridgestone Turanza Allseason 205/55/16

Dot02/25

Cena 320€

Info na privat 

IMG_20251229_132836.jpg

IMG_20260114_185050.jpg

IMG_20251229_132850.jpg

N7rRRL1.jpg

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Nižam ceno na 280€

N7rRRL1.jpg

• 2 meseca kasneje...
Napisano
pred 13 urami je FuManchu napisal:

Nova cena 250€

Ti povem, da boš težko prodal. Jaz prodajam od Corolle, 0 interesentov. Ljudje s(m)o ratali preveč fini in pač kupijo samo novo. Niti za ceno noben ne vpraša :lol:.

Napisano
pred 6 urami je NevLado napisal:

Ti povem, da boš težko prodal. Jaz prodajam od Corolle, 0 interesentov. Ljudje s(m)o ratali preveč fini in pač kupijo samo novo. Niti za ceno noben ne vpraša :lol:.

Vem.

En možakar bi jih rad za 200€. Sem mu napisal, da naj gre po kake Kitajske za ta denar🤣

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 3 urami je FuManchu napisal:

Vem.

En možakar bi jih rad za 200€. Sem mu napisal, da naj gre po kake Kitajske za ta denar🤣

Pogosto se izkaže pravilo, da je prvi kupec - zlati kupec. Ne me vprašat kako oz. zakaj sem prišel do tega sklepa, heh

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 28 minutami je Z M A J napisal:

Pogosto se izkaže pravilo, da je prvi kupec - zlati kupec. Ne me vprašat kako oz. zakaj sem prišel do tega sklepa, heh

Za 200€ je tud zadnji kupec🤣

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 1 uro je Z M A J napisal:

Ma ja. Nekje more bit meja, ko se zaveš, da te kupec želi zlorabiti.

Samo 1x sem se nasankal s ponudbo, ki je zbijala 1/3 cene. Alfine felne sem prodajal 1 leto in jih potem prodal za še 20€ manj.

Sem pa že sam dal tako ponudbo. Samo sem mnenja, da eno je cena ko se izkorišča, drugo pa cena, ki sem jo pripravljen plačati ali pa grem po nov izdelek. To pa mora pretehtati vsak prodajalec sam, če se ga želi okoli prinest.

Napisano
pred 5 urami je FuManchu napisal:

Vem.

Koliko je bil račun za nove? Če ni skrivnost.

Jaz sem za 1 leto stare Pilot 6 prodal za točno 50% nabavne cene. In se je meni zdelo fer za oba.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Koliko je bil račun za nove? Če ni skrivnost.   Jaz sem za 1 leto stare Pilot 6 prodal za točno 50% nabavne cene. In se je meni zdelo fer za oba.
    • Ma ja. Nekje more bit meja, ko se zaveš, da te kupec želi zlorabiti.   Samo 1x sem se nasankal s ponudbo, ki je zbijala 1/3 cene. Alfine felne sem prodajal 1 leto in jih potem prodal za še 20€ manj. Sem pa že sam dal tako ponudbo. Samo sem mnenja, da eno je cena ko se izkorišča, drugo pa cena, ki sem jo pripravljen plačati ali pa grem po nov izdelek. To pa mora pretehtati vsak prodajalec sam, če se ga želi okoli prinest.
    • Dober večer. Nimam najbojšega občutka z Merklom naokrog brez rezervnega kolesa, pa me zanima ali ima kdo tole zadevo, ko vem da novejša vozila itak nimajo več 5-ga kolesa noter?   Prodam opremu za kitanje avtomobilske gume WWW.BOLHA.COM Prodam opremu za kitanje avtomobilske gume Prodam opremo za kitanje poškodovane avto gume. Kitanje  
    • Po resnici povedano 👍, čeprav ponavadi vsak zagovarja svoje.., seveda zmaga CX-30, saj smo na Mazda forumu 😁.  
    • Verjetno bo hibrid, vsaj upam, bodoči Skyactive Z. Glede na to, da je Mazda malo spremenila strategijo in dala bolj v ospredje lastne hibride, čiste električarje pa dala malo na počasnejši tir, ker zaenkrat ni pričakovane prodaje. Še članek:   Manj denarja za elektriko, veliko več za hibride WWW.AVTOMANIJA.COM Vodilni možje pri Mazdi so sprejeli odločitev, da naložbe za razvoj električnih avtomobilov močno znižajo in več denarja namenijo za elektrifikacijo bencinskih motorjev.    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.