Notarji, odvetniki, pogodbe,...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Nisem se vrgel tak v to. Imam mTech-ov nož za desničarje. V levi roki je top, ker se rezilo bolj prileže.
-
Od sportman333 · Napisano
ravno včeraj izkušnja s temi "mojstri" hitre vožnje, ko sem šel iz LJ....in so očitno peljali tega Costo al kaj je že na Brdo k JJ-ju....isto so uleteli po AC 150, jaz sem bil itak na "počasnem" desnem pasu ker se mi ni ljubilo voziti hitro, in je bil isto en avto na levem ki jih očitno ni opazil....tukaj so imeli še motorista, ki ga je prehitel in mu z roko začel mahati, da naj se takoj umakne, sicer ga bodo malo manj ko "ustrelili" :), tko da ti konvoji so za moje pojme v SLO dokaj smešni, ker prevažajo "kao" pomembne mojstre....ne bom pozabil ko je bil Erjavec že minister za obrambo, ko je lazil na Jošta (hribček in priljubljena pohodniška točka v KR) in za njima malodane 27 varnostnikov :), kr neki, ko da bi tega Erjavca kdo naskočil....no četudi bi ga kdo želel poriniti v grmovje bi ga kljub tistim opicam zadaj lahko, ker sta bila kao "inkognito" za njim kakih 10m....kr neki v vsakem primeru -
Zdajle še operem Netopirja, potem pa v smeri Lenarta, na tradicionalni domači pizza piknik s prijatelji, juhu
-
Se strinjam edino glede tega voznika , ki je odpeljal z kraja nesreče. Kar se tiče ostalega pa je situacija takšna. Po avtocesti A1 iz smeri obale (Izola, Koper, Lucija) proti Kliničnemu centru v Ljubljani skoraj neprekinjeno vozijo reševalna vozila z različnih območij (NMP Piran, NMP Izola, NMP Koper. Taka ekipa je lahko vozila le nekaj sto metrov za kolono ali bila celo neposredno v prometu ob nastanku nesreče. Ker gre za varovano osebo (presednico republike), ima njena kolona ali varovanje svojo komunikacijo in v primeru incidenta takoj sproži najhitrejši možni protokol. Če je bilo reševalno vozilo v bližini, ga je Center za obveščanje usmeril neposredno do predora. Sicer so pa intervencijski časi iz Kopra naslednji: Policija (PPP / PU Koper) postaja prometne policije Koper / PU Koper 10–14 minut. Gasilci (GB Koper)( -Ljubljanska cesta. 12–15 minut Nujna medicinska pomoč NMP Koper / Izola-ZD Koper / SBI Izola 12–16 minut. Tako, da so tej časi, ki jih navajaš čisto normalni, saj na avtocesti od Kopra do predora ni nikoli nekih večjih kolon in lahko ta vsa vozila v bistvu vozijo tako hitro, kolikor zmorejo iti v klanec. Vse je normalno. Edino hitrost presedničinih vozil (utripajoče luči gor ali dol) je bila za predor občutno previsoka.
-
Tako kovinsko olfo uporabljam tudi jaz.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.