Skoči na vsebino

Suzuki Vitara 1.4 BOOST HiBRID ELEGANCE ALLGRIP

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 2 urama je Janez007 napisal:

Kaj odkrijem po 1 mesecu uporabe Vitare? Da ima GPF filter - kolk sem vesel. :) 

Navodila:

"Če opozorilna lučka GPF zasveti med vožnjo, je GPF skoraj zamašen. Ko zasveti opozorilna lučka GPF, morate obnoviti GPF. Da opozorilna lučka ugasne, se vozilo ne sme ustaviti do zaključka regeneracije. Proces običajno traja okoli 25 minut"

A so ti normalni??? 

image.png

Iz dežja pod kap.

Napisano

Moj fotr je 14dni nazaj kupil s croosa. Prej je mel 26let golfa 4. Uredu avto. Se lepo pelje. Je pa res bolj za penzioniste. Pa še cel kup enih brezveznih pomagal ima. Je pa zadeva podobna vitari. Mogoče malo večji.

Napisano (urejeno)

suzuki in avti, to mi nekako ne gre skupaj :), od daljnih časov potujoče krste v obliki switf GTI mislim da niso lansirali kakega resnega / dobrega avta....bi že raje (če ne drugače zaradi oblike) imel cx-30 minidinozavrski motor :) 

Popravljeno od sportman333
Napisano
pred 6 urami je Janez007 napisal:

Kaj odkrijem po 1 mesecu uporabe Vitare? Da ima GPF filter - kolk sem vesel. :) 

Navodila:

"Če opozorilna lučka GPF zasveti med vožnjo, je GPF skoraj zamašen. Ko zasveti opozorilna lučka GPF, morate obnoviti GPF. Da opozorilna lučka ugasne, se vozilo ne sme ustaviti do zaključka regeneracije. Proces običajno traja okoli 25 minut"

A so ti normalni??? 

image.png

Mnja.

Focus je 90.000 km prevozil in nisem opazil še, da ima GPF.

Napisano
pred 5 urami je Bini napisal:

Me prav zanima kako bo to pri naju @Alexnikjer ne piše kaj takega.... :whatever:

To samo vozi in uživaj. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.