Sej ne gre zato, da bi mi delo presedalo, kvečemu nasprotno, celo všeč mi je ker je dinamično in živo in totalno raznoliko. En da n ni enak drugemu... edini problem je, da ga je pač preveč za normalno funkcioniranje. Hočem povedat, da ne bi rad šel stran, le nekoliko bi si želel razbremenitve, pa da grem lahko na dopust za 2-3 dni pa da, ko pridem nazaj me ne čaka delo še za vse te tri dni. A sem prezahteven v svojih željah?
Ampak ravno to se najlažje doseže z vožnjo po lokalnih cestah. AC je navadno popolnoma konstanta z obrati. Tko, da mogoče pa uporaba lokalnih cest ni napačna odločitev pa še lažje se je ustavit, če je treba karkoli nastavit. Ko je avto nov je težko takole na slepo iskat menije in gumbe.
Glede na to kako se na vse spoznaš pa tega malega problema ne znaš rešit... 🤔
Takega mačka kot si ti v svojem poslu vzame vsaka firma.....
Le pogumno.... 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.