Skoči na vsebino

ponočnjaki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

:jupiii:

Jea Deeyan, upam da si se kej nau?u, kar ti bo pomagal pr tvoji ma?ini ;) Pa ?e 1x huala za pomo?... dobr pomo?nik si :)

panoramska.jpg
  • Odgovori 1,8k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Jea Deeyan, upam da si se kej nau?u, kar ti bo pomagal pr tvoji ma?ini ;) Pa ?e 1x huala za pomo?... dobr pomo?nik si :)

hvala tut teb, pa nzk, pa ?e kdaj ;)

Napisano

evo zaklu?u dana?nji delavnik, nafilu zbiralnik z paleti in pelu psa na sprehod zdej pa sam ?e vaservaga do 4h 5h popoldne

no? :ninja:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano
Napisano

Rana ura, zlata ura :) Ustal ob 3h ze. Zdaj pa nalagam kamion u Lj. mlekarnah :P

Pozdrav Davida pa Romana ?e jih kej vid? :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

• 2 tedna kasneje...
Napisano

dobro jutro radni?ki narode ... eni smo no?no oddelal zdej pa hitr spat ker je treba bit ob 2h nazaj na ?ihtu tko da lahkono? :prstgor:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

Pozdrav Davida pa Romana ?e jih kej vid? :D

Sem samo nadome??al strica ker je bil na smu?anju, tako da niti ne poznam nobenga :)

panoramska.jpg
  • 2 tedna kasneje...
Napisano

Zbudil sem se pred 1h in nemorm nikakor nazaj zaspat :vskalo: gledam overhaulin na discovery :glare:

Lotila se te je rumena mrzlica. :harhar:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Lotila se te je rumena mrzlica. :harhar:

Da ne bo? mislu da je to samo mit :D To sm mel tut jzt taprvi?, ko sm za?el razmi?ljat o nakupu rumenke...

Napisano

Da ne bo? mislu da je to samo mit :D To sm mel tut jzt taprvi?, ko sm za?el razmi?ljat o nakupu rumenke...

Can't w8 da jih postaviva drugo zravn druge :) pa eno crno vmes .. Oh .. :wub:

Ps: blondes have more fun :party0035:

When in doubt, duck it!

Napisano

:prstgor:

Jazst sem ?el okoli 9ih B)

sej tut men se spal lih ni, ampak nism mel kej za po?et pa sm ?ou spat... ?e bi bil vreme zun druga?n bi bla pa druga zgodba :)

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Ful mam pa koristi od tega, da tamala spita celo no?, ?e pa js ne morm spat :angry:

A smu?a? ? :hudicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Kakšen maš pa grip? Jaz imam ''claw'', ampak mi miške s tem finger restom tipa G502 ne odgovarjajo. Sem dolgo imel tako Gigabte, ki je zelo podobne oblike kot G502 in mi nikol ni zares odgovarjala. Potem sem čisto slučajno pristal na Corsair M55 pro in mi je res fina za moj grip. In tale G pro 2 ji je precej podobna po obliki, pa še na amazonu je blo fino znižana na 95 in nisem prav velik razmišljal.
    • Drgač sem si pa dolgo časa ravno tole miško ogledoval, vendar se mi zdi da je malenkost premajhna za mojo roko. Načeloma je identična, kot g502 (isti senzor) le drugačna oblika in teža. No nakoncu sem se odločil za g502x plus wireless. Zadnjih 10 let sem pa imel g502 hero (wired). Zame trenutno najboljša miska :). Nekako tako, kot je bila nekoč legendarna logitech MX 518. Predvsem mi ugaja ta razširjen del pri palcu.
    • Jaz sem hčerki,k ima Lenovo Yoga Slim-7 na mizi naštimal tisti "skoznik"-luknjo v mizi za kable...in ima pokrovcek tako,da lahko kabel fiksiraš...in ko vtakne v laptop nič ne vleče ali cuka kabel..  Pač si naštimas na mestu kjer filaš fiksiranje kabla,tako da je vticnica laptopa mehansko neobremenjena.... Ko pa si na poti pa pač moraš paziti,da ne "visi" na vtičnici. Sicer pa je tudi zcdrugimi tipi ista problematika...je problem vtičnic zelo razmahnjen.....bolj je problem,če je vticnica izvedena nemodularno-direkt lotana na matično...je bolj problem menjati. Pač pogledaš če obstaja za dotičen laptop samo vtičnica in prec vidiš...in če obstaja modularna z kablom menjava ni jeki bavbav.
    • Točno tako. Kot da bi sebe poslušal
    • Ni važno...sedaj si kriv,in to je to...kar navadi se....isto kot doma...ne veš za kaj,pa si kriv😂😉 Pač si lih "pri roki"...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.