Slivka Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 4. november Prijavi Napisano 4. november Četa spermijev se pomika po kanalu, ko naenkrat vodja zakriči: - "Bratje, stojte!" Vsi so se zaustavili in se začudili ukazu: - "Kaj pa se dogaja?" Naenkrat vodja zakriči: - "Izdaja!" - "Kakšna izdaja?" - "V riti smo!" 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 6. november Prijavi Napisano 6. november Kaj je dilema poročenih moških? Lahko greš zvečer ven pa gledaš, česa ne moreš fukat, ali pa si zvečer doma pa fukaš, česar ne moreš gledat... 3 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano sreda ob 07:17 Prijavi Napisano sreda ob 07:17 4 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano četrtek ob 06:13 Prijavi Napisano četrtek ob 06:13 1 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano četrtek ob 06:43 Prijavi Napisano četrtek ob 06:43 1 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano četrtek ob 07:10 Prijavi Napisano četrtek ob 07:10 Me zanima, če bo sodelavka razumela namig? 1 5 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano četrtek ob 09:25 Prijavi Napisano četrtek ob 09:25 Če je mal starejšega datuma al pa dol z juga bo razumela 1 Citiraj
goB Napisano četrtek ob 16:54 Prijavi Napisano četrtek ob 16:54 - A greš ti kaj odtočit med dvema seksoma? - Normalno, kako pa naj zdržim pol leta. 1 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Se pogovarjajo trije moški, katera žena se pri seksu najbolj dere. Reče prvi: - "Moja se tok dere, da sosed v bloku celo noč ne spi." Reče drugi: - "Pha, moja se tok dere, da vsi v bloku ne zatisnejo očesa." Reče tretji: - "Ma, to še ni nič, moja se tok dere, da jo jst v gostilno slišim..." 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami - "Babica, kako je to prvič seksati?" - "Hmm, no, to je tako, kot če imaš majav zob." - "Ne razumem, kako to misliš?" - "Sicer boli, ampak nočeš, da ga potegnejo ven..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Ginekolog po pregledu: - “Gospa, stvar je kar resna, tri mesece z možem ne smete imeti spolnih odnosov. Bo šlo?” - “Ni problema, saj imam ljubimca...” Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Lahko se ti repenčiš, ampak - senca je izdala realno vel... se pravi majhnost... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.