Slivka Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 4. november Prijavi Napisano 4. november Četa spermijev se pomika po kanalu, ko naenkrat vodja zakriči: - "Bratje, stojte!" Vsi so se zaustavili in se začudili ukazu: - "Kaj pa se dogaja?" Naenkrat vodja zakriči: - "Izdaja!" - "Kakšna izdaja?" - "V riti smo!" 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 6. november Prijavi Napisano 6. november Kaj je dilema poročenih moških? Lahko greš zvečer ven pa gledaš, česa ne moreš fukat, ali pa si zvečer doma pa fukaš, česar ne moreš gledat... 3 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 12. november Prijavi Napisano 12. november 4 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 13. november Prijavi Napisano 13. november 1 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 13. november Prijavi Napisano 13. november 1 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 13. november Prijavi Napisano 13. november Me zanima, če bo sodelavka razumela namig? 1 5 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 13. november Prijavi Napisano 13. november Če je mal starejšega datuma al pa dol z juga bo razumela 1 Citiraj
goB Napisano 13. november Prijavi Napisano 13. november - A greš ti kaj odtočit med dvema seksoma? - Normalno, kako pa naj zdržim pol leta. 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 17. november Prijavi Napisano 17. november Se pogovarjajo trije moški, katera žena se pri seksu najbolj dere. Reče prvi: - "Moja se tok dere, da sosed v bloku celo noč ne spi." Reče drugi: - "Pha, moja se tok dere, da vsi v bloku ne zatisnejo očesa." Reče tretji: - "Ma, to še ni nič, moja se tok dere, da jo jst v gostilno slišim..." 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 17. november Prijavi Napisano 17. november - "Babica, kako je to prvič seksati?" - "Hmm, no, to je tako, kot če imaš majav zob." - "Ne razumem, kako to misliš?" - "Sicer boli, ampak nočeš, da ga potegnejo ven..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 17. november Prijavi Napisano 17. november Ginekolog po pregledu: - “Gospa, stvar je kar resna, tri mesece z možem ne smete imeti spolnih odnosov. Bo šlo?” - “Ni problema, saj imam ljubimca...” Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 17. november Prijavi Napisano 17. november Lahko se ti repenčiš, ampak - senca je izdala realno vel... se pravi majhnost... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 10:47 Prijavi Napisano petek ob 10:47 - "Kaj si pa ti tako potolčen?" - "Žena me je zmlatila, ker sem ji rekel 'ti'." - "Kaj? Pa saj jaz svojo ženo vedno tikam!" - "Hja, zvečer se je stisnila k meni in rekla 'dolgo že nismo seksali', pa sem ji odgovoril 'ne mi, ampak ti'..." 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 10:54 Prijavi Napisano petek ob 10:54 "I had a party last night... Sorry you couldn't come! But your girlfriend did... ... Twice!" 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 11:04 Prijavi Napisano petek ob 11:04 Belec, zdravnik je strmoglavil z letalom. Našli so ga črnci, domorodci. Kakšnih 10 let je vraču pomagal zdraviti bolne domačine in jim pomagal pri drugih opravilih. Imeli so ga neverjetno radi. Napočil je čas, ko se poglavarju rodi prvi sin. Bil je bel. Poglavar malo močneje stisne zdravnika čez ramena in okoli vratu in ga vpraša, kako je to vendar mogoče? Seveda ga je sumil... Zdravnik se takoj znajde in reče, da se narava lahko poigra tudi na ta način. Poglavarju pokaže na ovce, ki so se mirno pasle tam v bližini in reče: - "Poglej, poglavar. Vse ovce so bele, le ena je črna." Poglavar malce razmisli in reče zdravniku: - "Veš kaj. Ti bodi tiho o tistih ovcah, jaz pa ne bom delal problema, ker je moj sin bel. OK?" 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Ženske je v življenju sram 4x: 1. ko prvič dajo 2. ko prvič varajo moža 3. ko prvič za to dobijo denar 4. ko prvič za to same dajo denar Moške je v življenju sram samo 2x: 1. prvič, ko ne morejo še drugič 2. drugič, ko ne morejo več niti prvič Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 50 minutami Prijavi Napisano pred 50 minutami Pravijo, da če ženska ni nataknjena čez noč, je pa čez dan... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
godlike Napisano pred 46 minutami Prijavi Napisano pred 46 minutami dne 21. 11. 2024 ob 7:22 je Slivka napisal: Ženske je v življenju sram 4x: 1. Ko prvič dajo 2. Ko prvič varajo moža 3. Ko prvič za to dobijo denar 4. Ko prvič za to same dajo denar Moške je v življenju sram samo 2x: 1. Prvič, ko ne morejo še drugič 2. Drugič, ko ne morejo več niti prvič pred 14 minutami je Slivka napisal: Ženske je v življenju sram 4x: 1. ko prvič dajo 2. ko prvič varajo moža 3. ko prvič za to dobijo denar 4. ko prvič za to same dajo denar Moške je v življenju sram samo 2x: 1. prvič, ko ne morejo še drugič 2. drugič, ko ne morejo več niti prvič Mislim, da moreš sam sebe z lopato, ker se ponavljaš. 😉 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 42 minutami Prijavi Napisano pred 42 minutami Sem že v letih, pa sem pozabil, kaj sem lani objavil... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.