Slivka Napisano 17. november, 2025 Prijavi Napisano 17. november, 2025 - "Babica, kako je to prvič seksati?" - "Hmm, no, to je tako, kot če imaš majav zob." - "Ne razumem, kako to misliš?" - "Sicer boli, ampak nočeš, da ga potegnejo ven..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 17. november, 2025 Prijavi Napisano 17. november, 2025 Ginekolog po pregledu: - “Gospa, stvar je kar resna, tri mesece z možem ne smete imeti spolnih odnosov. Bo šlo?” - “Ni problema, saj imam ljubimca...” 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 17. november, 2025 Prijavi Napisano 17. november, 2025 Lahko se ti repenčiš, ampak - senca je izdala realno vel... se pravi majhnost... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 21. november, 2025 Prijavi Napisano 21. november, 2025 - "Kaj si pa ti tako potolčen?" - "Žena me je zmlatila, ker sem ji rekel 'ti'." - "Kaj? Pa saj jaz svojo ženo vedno tikam!" - "Hja, zvečer se je stisnila k meni in rekla 'dolgo že nismo seksali', pa sem ji odgovoril 'ne mi, ampak ti'..." 3 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 21. november, 2025 Prijavi Napisano 21. november, 2025 "I had a party last night... Sorry you couldn't come! But your girlfriend did... ... Twice!" 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 21. november, 2025 Prijavi Napisano 21. november, 2025 Belec, zdravnik je strmoglavil z letalom. Našli so ga črnci, domorodci. Kakšnih 10 let je vraču pomagal zdraviti bolne domačine in jim pomagal pri drugih opravilih. Imeli so ga neverjetno radi. Napočil je čas, ko se poglavarju rodi prvi sin. Bil je bel. Poglavar malo močneje stisne zdravnika čez ramena in okoli vratu in ga vpraša, kako je to vendar mogoče? Seveda ga je sumil... Zdravnik se takoj znajde in reče, da se narava lahko poigra tudi na ta način. Poglavarju pokaže na ovce, ki so se mirno pasle tam v bližini in reče: - "Poglej, poglavar. Vse ovce so bele, le ena je črna." Poglavar malce razmisli in reče zdravniku: - "Veš kaj. Ti bodi tiho o tistih ovcah, jaz pa ne bom delal problema, ker je moj sin bel. OK?" 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 25. november, 2025 Prijavi Napisano 25. november, 2025 Ženske je v življenju sram 4x: 1. ko prvič dajo 2. ko prvič varajo moža 3. ko prvič za to dobijo denar 4. ko prvič za to same dajo denar Moške je v življenju sram samo 2x: 1. prvič, ko ne morejo še drugič 2. drugič, ko ne morejo več niti prvič Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 25. november, 2025 Prijavi Napisano 25. november, 2025 Pravijo, da če ženska ni nataknjena čez noč, je pa čez dan... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
godlike Napisano 25. november, 2025 Prijavi Napisano 25. november, 2025 dne 21. 11. 2024 ob 7:22 je Slivka napisal: Ženske je v življenju sram 4x: 1. Ko prvič dajo 2. Ko prvič varajo moža 3. Ko prvič za to dobijo denar 4. Ko prvič za to same dajo denar Moške je v življenju sram samo 2x: 1. Prvič, ko ne morejo še drugič 2. Drugič, ko ne morejo več niti prvič pred 14 minutami je Slivka napisal: Ženske je v življenju sram 4x: 1. ko prvič dajo 2. ko prvič varajo moža 3. ko prvič za to dobijo denar 4. ko prvič za to same dajo denar Moške je v življenju sram samo 2x: 1. prvič, ko ne morejo še drugič 2. drugič, ko ne morejo več niti prvič Mislim, da moreš sam sebe z lopato, ker se ponavljaš. 😉 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 25. november, 2025 Prijavi Napisano 25. november, 2025 Sem že v letih, pa sem pozabil, kaj sem lani objavil... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 26. november, 2025 Prijavi Napisano 26. november, 2025 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 26. november, 2025 Prijavi Napisano 26. november, 2025 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 26. november, 2025 Prijavi Napisano 26. november, 2025 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 26. november, 2025 Prijavi Napisano 26. november, 2025 Zuni jeleni fukajo košute js pa kovter med jajca tišim... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 26. november, 2025 Prijavi Napisano 26. november, 2025 Obala, ribič, zlata ribica, znana scena... - "Pusti me in izpolnila ti bom tri želje." - "Ma, ne potrebujem ničesar, imam hišo, vikend na morju, kolibo v hribih, avtomobile, jahto, denar, ... ... Jaz lovim samo za trofeje in zabavo." - "Prosim te, izpusti me, izpolnila ti bom kakršnokoli željo." - "Pa dobro, če že vztrajaš: da jaz in žena od zdaj dalje vedno istočasno doživiva orgazem." In spusti ribico, popakira svoje stvari, se vsede v svoj avto in se odpravi domov. Po poti mu je dvakrat prišlo... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 28. november, 2025 Prijavi Napisano 28. november, 2025 Moški se rodijo ... ... med ženskimi nogami ... ... potem se pa celo življenje trudijo ... ... priti nazaj mednje ... ZAKAJ? Ker doma je najlepše... 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 1. december, 2025 Prijavi Napisano 1. december, 2025 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 1. december, 2025 Prijavi Napisano 1. december, 2025 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 2. december, 2025 Prijavi Napisano 2. december, 2025 4 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 3. december, 2025 Prijavi Napisano 3. december, 2025 Ahaaa, šele zdaj razumem, zakaj "one" imenujejo 'tič'... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 3. december, 2025 Prijavi Napisano 3. december, 2025 Me zanima naslov tiste knjige - mora biti zelo zanimiva... 2 2 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 3. december, 2025 Prijavi Napisano 3. december, 2025 pred 2 urama je Slivka napisal: Me zanima naslov tiste knjige - mora biti zelo zanimiva... Mene pa zanima kako list obrne.... 🫣 1 Citiraj
skritikrt Napisano 3. december, 2025 Prijavi Napisano 3. december, 2025 pred 8 urami je Slivka napisal: Me zanima naslov tiste knjige - mora biti zelo zanimiva... Kje ti vidiš kako knjigo🧐😂😉 2 Citiraj
Slivka Napisano 3. december, 2025 Prijavi Napisano 3. december, 2025 Ko boš v mojih letih in če boš dovolj dolgo gledal sliko, jo boš opazil, tako, malo v ozadju... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 5. december, 2025 Prijavi Napisano 5. december, 2025 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.