Filmi
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ja, dejansko je toliko rezerve. Ko se prižge lučka na nekje 70-80 km rangea pri meni, je dejansko notri še za 200km. Isto je pri meni na Mazda 3 G120, letnik 2017.
-
Na koncu pa reče , da mu je nekaj modelov všeč. Po moje je pri tem piscu problem ta, kot je poudaril,da so tej avti (pre) dragi. Vemo, kakšna je kupna moč v Srbiji. Pač izdelovalci avtomobilov se prilagajajo povpraševanju na trgu. Ključne so številke pri prodaji. Nič drugega. Ko bo zopet (če bo sploh kdaj) masovno povpraševanje po limuzinah in karavanih ,jih bodo zagotovo ponudili. Ali pa bi morali odpreti novo temo , če je še ni, teorija zarote. 😉
-
A ti sred noči preučuješ teorije zarote? To bi moral v PONOČNJAKE, haha
-
Saj ne vem, kam naj napišem... Bi bilo mogoče skoraj bolj primerno za Jamralnik? Torej, moški smo "glava družine"! Ženske so pa vrat, ki to glavo obračajo, kamor njim paše... Sodelavka zjutraj gleda skozi okno, kako lepo sije sonce in sam pri sebi komentira: - "Se moram s sosedo zmenit, da se gre sončit." Vsi jo gledamo, kaj zdaj to pomeni, ona se obrne in nas opazi, pa razloži: - "Soseda je ena, ki je ravno končala faks, stara kakšnih 30 let. Luštna punca. In bo moj mož celo popoldne kosil travo, če se bo ona sončila na svoji terasi. Lani je še rože okopaval..." A tako nas vrtijo...
-
Ko sam pravim,da nas uradni servisi lupijo, pa nihče ne verjame.🤗 Samo enkrat bodo svečke po taki ceni , dokler je avto v garanciji. Potem pa bodo redni servisi trikrat cenejši.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.