Skoči na vsebino

Filmi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pogledal " Little big soilder" Jackie chan, fajn film, z neko zgodbo, vreden ogleda.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Gledal novi Jurassic World. Bedast film do amena. Edina dobra stvar je bil recimo Chirs Pratt in ideja o genskem in?eniringu. Celotna zgodba, dogajanje, ena sama bedarija.

Overhypan film. Edinokrat, ko so mi ?le kocine pokonci je, ko so zavteli glasbo prvega Jurassic Park filma na za?etku.

Napisano

Gledal novi Jurassic World. Bedast film do amena. Edina dobra stvar je bil recimo Chirs Pratt in ideja o genskem in?eniringu. Celotna zgodba, dogajanje, ena sama bedarija.

Overhypan film. Edinokrat, ko so mi ?le kocine pokonci je, ko so zavteli glasbo prvega Jurassic Park filma na za?etku.

Se strinjam, kr' neki od filma.

Napisano

Gledal in je 1A.

Sploh tam ko tiste ?enske kar molzejo.  :blink:

Napisano

Reka poje mi (fajn zadeva in Brad, ki je menda nehal Pit ?e kot totalni mulc).  :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• 3 tedne kasneje...
  • 5 tednov kasneje...
Napisano

?e bo kdo tole pogledal, naj poro?a, ker sem ljubitelj tega ?anra;

http://www.24ur.com/ekskluziv/film_tv/video-idila-najboljsi-filmi-18-festivala-slovenskega-filma.html

• 2 tedna kasneje...
Napisano

San Andreas - Lu?tna pravljica za lahko no?

The best of me - vsaj 2 paketa rob?kov ?e ga gleda lep?i spol

Deja Vu sicer star ampak dober film z Denzelom Washingtonom

St Vincent kopija filma gran torino le z malo drugacnim koncem - dober

Instructions not included - dober neholivudski film - spet rabite malo rob?kov

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

Red dragon z Edvardom Nortnom je super film!

Napisano

Prej?nji teden sem si ogledal film  Kekec iz leta 1951, zakon zadeva.

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Dans v Koloseju gledal aktualni film Everest in ga moram zelo pohvalit. ?e je v vas vsaj malo gornika, boste dobili kurjo polt. 3D je super.  :jupiii:

• 1 mesec kasneje...
Napisano

V zadnji 7 dneh sem ?el gledat.

Everest - vrhunski film.

007 - Spectre - zelo dober bondi?

?i?ka deluxe - za na?e razmere zelo dobro narejen film z realno vsebino, naja?a pa je "Prnes tri unione, pa naj gre vse v tri pi?ke materine"

Napisano

Ej...jaz hodim gledat Everst..?e 14.Dni.,,zmeraj zmanka ?asa..jebemliga,bo treba it...he he lp

Napisano

Ej...jaz hodim gledat Everst..?e 14.Dni.,,zmeraj zmanka ?asa..jebemliga,bo treba it...he he lp

Kino Partis  :rolleyes:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Gelipter, teb ga bodo ukinli s sporeda, ker jaz sem ga gledal ?e v za?etku oktobra in ve?no ne bo na njihovem urniku, razen potem doma?i kino varianta.  :P

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Moram povedat, da sem ?la ?e celo jaz gledat Star wars (mo?a peljlala za r.d.). Dejte ?e kak?en film dobr predlagat. Za vikend bomo doma bolj po penzionisti?no pa bo ?as za filme:)

Napisano

Jaz sem zadnji? pogledal The Martian z Matt Deamonim v glavni vlogi. Men je bil OK.

Pa recimo tak mal hecen akcijski in kar ok mi je bil Ant-man. In pa tudi The Man from UNCLE.

Me pa mika da bi sel pogledat ta novi film od Tarantina, Hateful 8.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
    • Verjamem ampak z malo več matre.... 
    • Čestitke za nakup, velik varnih km in naj ti dobro služi 
    • Bodo imeli gorila glass ekrane, ki bodo zdržali silo 34G in bodo neuničjivi, ko bo avto za odpis (totalka), bo ekran še vedno predvajal netfilx film. 🤣
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.