Aktualni dogodki!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
A je lahko napačen? Topla stop & go. Sent from my SM-S916B using Tapatalk
-
Bom povedal tudi svojo prigodo Med covidom sem se selil s CX-3 iz stanovanja v LJ Ko sem odmontiral 4 vijake iz navadnega pisarniškega stola, jih nisem imel kam dat, in sem jih pospravil kar v paket gedor, da se ne izgubijo, ker so bili edina taka mini stvarca... Gedore sem pa pospravil nazaj v prtljažnik (spodnje dno) od CX-3, ker to skos vozim sabo Potem ko sem sestavljal stol po par dnevih se nikakor nisem mogel spomnit, kje so ti vijaki, razbijal sem si glavo ker vem, da sem jih nekam skrbno shranil... in pravo težavo sem imel tudi najdt take vijake kot nadomestilo..skratka sem rešil po par obiskih trgovin Potem sem konec leta 2021 CX-3 prodal in isti set gedor samo premaknil v poden od M6 (brez da bi ga odpiral, še papirnato embalažo imam okrog In nekega lepega dne postavljamo na morju prikolico (verjetno tam 2022 ali 2023 spomladi), pa se nam torx iz boscha zvije, in valda ni panike, mam jaz skos sabo tamale gedore v avtu, tut torx 6 je notr - odprem gedore in ja, notri vijaki od pisarniškega stola veselje je blo neprecenljivo haha
-
Se bo sam naučil, ne skrbi Če te jebe, daj kleme dol za 2 uri Potem pa nazaj vozit, pa bo Razen če nisi napačen aku kupil
-
Eno je it delat drugo se športat. Tudi meni so kostni izrastek zrezali na gležnju ven. Delat sem res že šel po 3 tednih. Da me ni jebalo v hribih in pri teku je pa trajalo.
-
Vse dobro ...pol počivat maximalno Saj si v penziji 👌😁🤣 počasi pol👍😉 Ok..takrat si bil mlajši 👌🤣😁😁😄😄😄
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.