LabiGT Napisano 27. september, 2019 Prijavi Napisano 27. september, 2019 Nerazumem. ja nisem jaz kriv, ce nisi prevec bister..pejt si delat kaksen faks, namest se toliko ukvarjat s komunisti/kapitalisti in merklovo... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Matick Napisano 27. september, 2019 Prijavi Napisano 27. september, 2019 Adrie jest ne bi reseval. Kdor hoce resevati, je boljse da zbere denar, od adrie odkupi slote na letaliscih, najame letala, zaposli osebje, pa dela na novo pod novim imenom in brez breen iz preteklosti. Ne smemo pozabiti da v adriji rabis miljone da prides na nulo Citiraj
LabiGT Napisano 27. september, 2019 Prijavi Napisano 27. september, 2019 to kar ti pises je zame resevanje Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Matick Napisano 27. september, 2019 Prijavi Napisano 27. september, 2019 Resevanje zame bi bilo da vrzemo bajne miljone v adrio in pol cez 2 leti spet, pa tako naprej ...To je zame ustanovitev nove firme, ampak za to bi jaz bil pod pogojem ce ne bi spet nastavljali svojih kadrov, in da se firmi da 5 let da zacne ustvarjati dobicek Citiraj
Boss Napisano 27. september, 2019 Prijavi Napisano 27. september, 2019 A se gremo napovedi, kolk denarja "manjka" v Adrii. Moja je bila med 100-200mEUR, a jo zdaj zo?am na 129mEUR. Tako, da bo na koncu tistih 10 let dr?avnih dokapitalizacij ?e mala vsota napram temu dizastru. Se pravi je trenutnemu lastniku uspelo v treh letih "izgubiti" verjetno za nekje 100-200mEUR. To?no ?tevilko bomo verjetno ?e ?e zvedeli. 3 Citiraj
robertk6 Napisano 27. september, 2019 Prijavi Napisano 27. september, 2019 A se gremo napovedi, kolk denarja "manjka" v Adrii. Moja je bila med 100-200mEUR, a jo zdaj zo?am na 129mEUR. Tako, da bo na koncu tistih 10 let dr?avnih dokapitalizacij ?e mala vsota napram temu dizastru.moja napoved 150mEUR Citiraj
Tadej7ad Napisano 27. september, 2019 Prijavi Napisano 27. september, 2019 JAT hvala lepa, to je ze blo.Jaz mislim da mora drzava resit adrio, skenslat te arabske lastnike.. Lahko pa jo preimenujejo v alpeadria airways pa smo zmagal Torej pobrat iz davkov ljudi na minimalcu, ki ?e nikoli niso leteli in nikoli ne bodo, da se bodo nekateri lahko vozili v "nacionalem prevozniku"?BTW: nadome??ene so ?e vse linije razen Sarajevo, Tirana in Pri?tina - morda pa le niso tako dobi?konosne 3 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Matick Napisano 27. september, 2019 Prijavi Napisano 27. september, 2019 Moja napoved je ~60miljonov. Citiraj
LabiGT Napisano 27. september, 2019 Prijavi Napisano 27. september, 2019 kje to vidis? ne vem, jaz letim v pristino ene parkrat na mesec pa je vedno poln.https://www.adria.si/sl/urejanje-leta/status-letov/ pa ce lahko ima srbija prevoznika lahko ga ima tudi slovenija, sam ne da ga vodijo mastermindi ala alenka bratusek itd, sposobnih pa v sloveniji je kokrces Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Tadej7ad Napisano 27. september, 2019 Prijavi Napisano 27. september, 2019 https://www.finance.si/8953090/%28V-ZIVO%29-Adria-prvic-od-ponedeljka-nakazala-Petrolu-za-gorivo-Kdaj-bo-letela-ne-pove?src=live Res ne vem, zakaj bi morali(!) imeti nacionalnega prevoznika, ?e manj, zakaj nam bi bila Srbija za vzgled. BTW: Etihad ima precej sivih las zaradi Air Serbia - beri 11mie? izgube v 2018. ?e dobro, da imajo v Srbiji tak standard, da bodo z lahkoto pokrili 51% izgube, kajne? Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
LabiGT Napisano 27. september, 2019 Prijavi Napisano 27. september, 2019 zakaj pa ga ne bi imeli, ce samo npr od mojega faksa prihajajo vrhunsko usposobljeni piloti in vzdrzevalci letal?edini slo tipicni problem je pri vodstvu, ko zacnejo krast..sicer pa kaj me briga za srbijo, ti si dal primerjavo min place... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 27. september, 2019 Prijavi Napisano 27. september, 2019 In zdaj so spet vsi odpovedani... https://www.adria.si/sl/urejanje-leta/status-letov/ Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Tadej7ad Napisano 27. september, 2019 Prijavi Napisano 27. september, 2019 Definiraj "mi".?e s tem misli? dr?avo kot lastnika, sem odlo?no proti. Enkrat je ?e pokazala, da ni sposobna dobi?konosno upravljati letalskega prevoznika.Da bu z davki podpirali "na?ega" prevoznika zato, da bo Tajnikar lahko za povratno spet pla?eval 10? - ne hvala.?e misli? prevoznika s sede?em podjetja v SI - nimam problema. Naj ga ustanovi kdor ga ?eli, samo roke stran od moje denarnice 2 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Mraušk Mčk Napisano 27. september, 2019 Prijavi Napisano 27. september, 2019 ja nisem jaz kriv, ce nisi prevec bister..pejt si delat kaksen faks, Labi, ni kaj, izjemen um. Neizmerno si ?elim vedet kateri faks je tebe tako zelo zbistril da s tako neizmerno lahkoto blebeta? o stvareh o katerih nima? pojma. Torej pobrat iz davkov ljudi na minimalcu, ki ?e nikoli niso leteli in nikoli ne bodo, da se bodo nekateri lahko vozili v "nacionalem prevozniku"?BTW: nadome??ene so ?e vse linije razen Sarajevo, Tirana in Pri?tina - morda pa le niso tako dobi?konosne Ne more se letet v vsako vas pa pri?akovat pozitivno poslovanje. To je Adrija zelo nazorno dokazala. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
LabiGT Napisano 28. september, 2019 Prijavi Napisano 28. september, 2019 Labi, ni kaj, izjemen um. Neizmerno si ?elim vedet kateri faks je tebe tako zelo zbistril da s tako neizmerno lahkoto blebeta? o stvareh o katerih nima? pojma. Sej ne bi razumel itak. What's the point Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Mraušk Mčk Napisano 28. september, 2019 Prijavi Napisano 28. september, 2019 ?e ?tekam, univerza ki 25 let po padcu komunizma podeljuje ?astne doktorate ekstremnim slovenskim komunistom. Ta ti pa res ni mogla dati neke ?irine. Letalske povezave z evropskimi kulturnimi in ekonomskimi centri, to je nacionalen interes Slovenije. Z njim nima nobene veze to kako in s ?im se bodo vozili sladoledarji domov. 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 28. september, 2019 Prijavi Napisano 28. september, 2019 Danes je bil na pop tv zelo lep ?lanek na temo adria je bila izgubljena ?e zdavnaj(politi?no kadrovanje, zastonj karte za rde?e veljake, odganjanje strate?kih partnerjev in to dobrih, ampak takrat je bilo pa? potrebno tuliti, da mi pa ?e ne rabimo tujcev, ko pa lahko na?i delavci krpajo gromozansko luknjo oz. izgubo... Da, da, izgubljena je bila ?e davno ampak je seveda sedaj primerno, da poka?emo na sedanje lastnike, kako so vse zafurali. Citiraj
LabiGT Napisano 29. september, 2019 Prijavi Napisano 29. september, 2019 ?e ?tekam, univerza ki 25 let po padcu komunizma podeljuje ?astne doktorate ekstremnim slovenskim komunistom. Ta ti pa res ni mogla dati neke ?irine. Letalske povezave z evropskimi kulturnimi in ekonomskimi centri, to je nacionalen interes Slovenije. Z njim nima nobene veze to kako in s ?im se bodo vozili sladoledarji domov.Uff kako te boli... Se malo bos zalil, pa te bo minilo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Nejc1986 Napisano 29. september, 2019 Prijavi Napisano 29. september, 2019 Besedna vojna v katero nisem vpleten? ?ude?... ?e dobro , da ne vem kaj napisati o tej tematiki, ker se ?e nikoli nisem vozil z letalom... In se mi sladko fu?ka in za adrio in podobno (pa ne da je to prav)... Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 29. september, 2019 Prijavi Napisano 29. september, 2019 Besedna vojna v katero nisem vpleten? ?ude?... Hehe, te daje ob?utek potisnjenosti vstran. Meni je bilo ?ist izi, samo pokazal sem Labiju na nekonsistentnost njegovih izjav, pa je takoj popi.. in ?e je bila zabava tukaj. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Nejc1986 Napisano 29. september, 2019 Prijavi Napisano 29. september, 2019 Hehe, te daje ob?utek potisnjenosti vstran. Meni je bilo ?ist izi, samo pokazal sem Labiju na nekonsistentnost njegovih izjav, pa je takoj popi.. in ?e je bila zabava tukaj.Ne,ne,kar naj tako ostane jaz se pa? ne petljam v stvari, o katerih nimam pojma in priznam,da niti nimam nekega mnenje o AA. Citiraj
Z M A J Napisano 30. september, 2019 Prijavi Napisano 30. september, 2019 Adria Airways v stecaj, koncano je. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 30. september, 2019 Prijavi Napisano 30. september, 2019 RIPmoj prvi let v zivljenju je bil ravno z adrio poleti 79, vsega se spomnim NOTzadnji let z adrio pa 2 september 2019najboljsi let pa je bil tale, slika pravi 4.09.2005 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 30. september, 2019 Prijavi Napisano 30. september, 2019 No pa da ne bodo samo Nem?ki lastniki - pa ?e mal ?vicarskih. Torej kdaj gre Lek v ste?aj? Tukaj pa ni bilo dr?avnih dokapitalizacij ampak je bil prodan skoraj 20 let nazaj. https://www.24ur.com/novice/slovenija/bo-250-zaposlenih-v-tovarni-zdravil-na-prevaljah-izgubilo-svojo-sluzbo.html Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 30. september, 2019 Prijavi Napisano 30. september, 2019 ?e kar nekaj ?asa nazaj tu na tem forumu sem omenil te?ave Leka. Se ne spomnim to?no kdo je takrat repliciral, da Lek je izjemno dobra firma, zaposleni pa ekstremno zadovoljni s svojimi ?idovskimi lastniki. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.