Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Nerazumem.

ja nisem jaz kriv, ce nisi prevec bister..pejt si delat kaksen faks, namest se toliko ukvarjat s komunisti/kapitalisti in merklovo... :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Adrie jest ne bi reseval. Kdor hoce resevati, je boljse da zbere denar, od adrie odkupi slote na letaliscih, najame letala, zaposli osebje, pa dela na novo pod novim imenom in brez breen iz preteklosti. Ne smemo pozabiti da v adriji rabis miljone da prides na nulo

Napisano

Resevanje zame bi bilo da vrzemo bajne miljone v adrio in pol cez 2 leti spet, pa tako naprej ...
To je zame ustanovitev nove firme, ampak za to bi jaz bil pod pogojem ce ne bi spet nastavljali svojih kadrov, in da se firmi da 5 let da zacne ustvarjati dobicek

Napisano

A se gremo napovedi, kolk denarja "manjka" v Adrii. Moja je bila med 100-200mEUR, a jo zdaj zo?am na 129mEUR.

Tako, da bo na koncu tistih 10 let dr?avnih dokapitalizacij  ?e mala vsota napram temu dizastru.

Se pravi je trenutnemu lastniku uspelo v treh letih "izgubiti" verjetno za nekje 100-200mEUR. To?no ?tevilko bomo verjetno ?e ?e zvedeli.

33112_1.png

Napisano

A se gremo napovedi, kolk denarja "manjka" v Adrii. Moja je bila med 100-200mEUR, a jo zdaj zo?am na 129mEUR.

Tako, da bo na koncu tistih 10 let dr?avnih dokapitalizacij  ?e mala vsota napram temu dizastru.

moja napoved 150mEUR :zvizga:

Napisano

JAT hvala lepa, to je ze blo.

Jaz mislim da mora drzava resit adrio, skenslat te arabske lastnike.. Lahko pa jo preimenujejo v alpeadria airways pa smo zmagal :)

Torej pobrat iz davkov ljudi na minimalcu, ki ?e nikoli niso leteli in nikoli ne bodo, da se bodo nekateri lahko vozili v "nacionalem prevozniku"?

BTW: nadome??ene so ?e vse linije razen Sarajevo, Tirana in Pri?tina - morda pa le niso tako dobi?konosne

Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.

Napisano

kje to vidis? ne vem, jaz letim v pristino ene parkrat na mesec pa je vedno poln.

https://www.adria.si/sl/urejanje-leta/status-letov/

pa ce lahko ima srbija prevoznika lahko ga ima tudi slovenija, sam ne da ga vodijo mastermindi ala alenka bratusek itd, sposobnih pa v sloveniji je kokrces

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

https://www.finance.si/8953090/%28V-ZIVO%29-Adria-prvic-od-ponedeljka-nakazala-Petrolu-za-gorivo-Kdaj-bo-letela-ne-pove?src=live

Res ne vem, zakaj bi morali(!) imeti nacionalnega prevoznika, ?e manj, zakaj nam bi bila Srbija za vzgled.

BTW: Etihad ima precej sivih las zaradi Air Serbia - beri 11mie? izgube v 2018. ?e dobro, da imajo v Srbiji tak standard, da bodo z lahkoto pokrili 51% izgube, kajne?

Napisano

zakaj pa ga ne bi imeli, ce samo npr od mojega faksa prihajajo vrhunsko usposobljeni piloti in vzdrzevalci letal?

edini slo tipicni problem je pri vodstvu, ko zacnejo krast..

sicer pa kaj me briga za srbijo, ti si dal primerjavo min place...

Napisano

Definiraj "mi".

?e s tem misli? dr?avo kot lastnika, sem odlo?no proti. Enkrat je ?e pokazala, da ni sposobna dobi?konosno upravljati letalskega prevoznika.

Da bu z davki podpirali "na?ega" prevoznika zato, da bo Tajnikar lahko za povratno spet pla?eval 10? - ne hvala.

?e misli? prevoznika s sede?em podjetja v SI - nimam problema. Naj ga ustanovi kdor ga ?eli, samo roke stran od moje denarnice

Napisano

ja nisem jaz kriv, ce nisi prevec bister..pejt si delat kaksen faks,

Labi, ni kaj, izjemen um. Neizmerno si ?elim vedet kateri faks je tebe tako zelo zbistril da s tako neizmerno lahkoto blebeta? o stvareh o katerih nima? pojma.

Torej pobrat iz davkov ljudi na minimalcu, ki ?e nikoli niso leteli in nikoli ne bodo, da se bodo nekateri lahko vozili v "nacionalem prevozniku"?

BTW: nadome??ene so ?e vse linije razen Sarajevo, Tirana in Pri?tina - morda pa le niso tako dobi?konosne

Ne more se letet v vsako vas pa pri?akovat pozitivno poslovanje. To je Adrija zelo nazorno dokazala.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Labi, ni kaj, izjemen um. Neizmerno si ?elim vedet kateri faks je tebe tako zelo zbistril da s tako neizmerno lahkoto blebeta? o stvareh o katerih nima? pojma.

Sej ne bi razumel itak. What's the point :)

Napisano

?e ?tekam, univerza ki 25 let po padcu komunizma podeljuje ?astne doktorate ekstremnim slovenskim komunistom. Ta ti pa res ni mogla dati neke ?irine.

Letalske povezave z evropskimi kulturnimi in ekonomskimi centri, to je nacionalen interes Slovenije. Z njim nima nobene veze to kako in s ?im se bodo vozili sladoledarji domov.

Napisano

Danes je bil na pop tv zelo lep ?lanek na temo adria je bila izgubljena ?e zdavnaj(politi?no kadrovanje, zastonj karte za rde?e veljake, odganjanje strate?kih partnerjev in to dobrih, ampak takrat je bilo pa? potrebno tuliti, da mi pa ?e ne rabimo tujcev, ko pa lahko na?i delavci krpajo gromozansko luknjo oz. izgubo... Da, da, izgubljena je bila ?e davno ampak je seveda sedaj primerno, da poka?emo na sedanje lastnike, kako so vse zafurali.

Napisano

?e ?tekam, univerza ki 25 let po padcu komunizma podeljuje ?astne doktorate ekstremnim slovenskim komunistom. Ta ti pa res ni mogla dati neke ?irine.

Letalske povezave z evropskimi kulturnimi in ekonomskimi centri, to je nacionalen interes Slovenije. Z njim nima nobene veze to kako in s ?im se bodo vozili sladoledarji domov.

Uff kako te boli...

Se malo bos zalil, pa te bo minilo :)

Napisano

Besedna vojna v katero nisem vpleten? ?ude?...

:)

?e dobro , da ne vem kaj napisati o tej tematiki, ker se ?e nikoli nisem vozil z letalom... In se mi sladko fu?ka in za adrio in podobno (pa ne da je to prav)...

Napisano

Besedna vojna v katero nisem vpleten? ?ude?...

Hehe, te daje ob?utek potisnjenosti vstran. Meni je bilo ?ist izi, samo pokazal sem Labiju na nekonsistentnost njegovih izjav, pa je takoj popi.. in ?e je bila zabava tukaj.

Napisano

Hehe, te daje ob?utek potisnjenosti vstran. Meni je bilo ?ist izi, samo pokazal sem Labiju na nekonsistentnost njegovih izjav, pa je takoj popi.. in ?e je bila zabava tukaj.

Ne,ne,kar naj tako ostane :) jaz se pa? ne petljam v stvari, o katerih nimam pojma in priznam,da niti nimam nekega mnenje o AA.

Napisano

RIP

moj prvi let v zivljenju je bil ravno z adrio poleti 79, vsega se spomnim NOT

zadnji let z adrio pa 2 september 2019

najboljsi let pa je bil tale, slika pravi 4.09.2005

post-49-0-14425700-1569873745.jpg

Napisano

No pa da ne bodo samo Nem?ki lastniki - pa ?e mal ?vicarskih. Torej kdaj gre Lek v ste?aj? Tukaj pa ni bilo dr?avnih dokapitalizacij ampak je bil prodan skoraj 20 let nazaj.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/bo-250-zaposlenih-v-tovarni-zdravil-na-prevaljah-izgubilo-svojo-sluzbo.html

33112_1.png

Napisano

?e kar nekaj ?asa nazaj tu na tem forumu sem omenil te?ave Leka. Se ne spomnim to?no kdo je takrat repliciral, da Lek je izjemno dobra firma, zaposleni pa ekstremno zadovoljni s svojimi ?idovskimi lastniki. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.