Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

@Alex in kaj je s tem dokazano? Da je policijska ura bila čist brez veze, če imaš po določeni uri vse zaprto in to smo nekateri ves čas govorili. Ja ker se je  po tolkem času folk že navadil, da ne rabi lokalov in pri tem spo še take zmedene omejitve, da marsikomu sploh ni jasno a gre lahko v lokal, a mora imet PCR test, a mora bit cepljen, da se sme usest. Določen procent je še vedno presranih in so raje v svoji kleti kot pa da gredo na terasu lokala in jih lahko, po njihovo, okuži natakar. Pač več kot eno letno pranje mozga pusti posledice in trajalo bo še kar nekaj časa, da se normalizira ali pa tudi ne, ker Krek že grozi z novim porastom po prvomajskih. Tko da nič novega - maratonci tečemo še en krog.

33112_1.png

Napisano
pred 30 minutami je Boss napisal:

@Alex in kaj je s tem dokazano? Da je policijska ura bila čist brez veze, če imaš po določeni uri vse zaprto in to smo nekateri ves čas govorili. Ja ker se je  po tolkem času folk že navadil, da ne rabi lokalov in pri tem spo še take zmedene omejitve, da marsikomu sploh ni jasno a gre lahko v lokal, a mora imet PCR test, a mora bit cepljen, da se sme usest. Določen procent je še vedno presranih in so raje v svoji kleti kot pa da gredo na terasu lokala in jih lahko, po njihovo, okuži natakar. Pač več kot eno letno pranje mozga pusti posledice in trajalo bo še kar nekaj časa, da se normalizira ali pa tudi ne, ker Krek že grozi z novim porastom po prvomajskih. Tko da nič novega - maratonci tečemo še en krog.

Mislim, da je folk v tem enem letu ugotovil, koliko stvari v življenju sploh ne potrebuješ, koliko stvari brez veze kupujemo, koliko je bilo zlaganega blišča, koliko je v bistvu psihičev okoli nas. Sem prav poslušal skupino delavcev ob avtomatu za kavo, ko so debatirali, kako so jih je v bistvu nategovali s cenami kapučinov kafiču kjer je kapučino 1,80€ oni pa ga na avtomatu dobijo po 30 centov. In da naj si ga kar sami pijejo. 

Ja, nič ne bo več kot je bilo. Za nekaj je pa ta pandemija vseeno bila dobra in poučna. 

Marsikdo je spoznal, kdo je v resnici kdo. Maske so padle in razkrile ljudsko bedo, egoizem, naivnost in nevednost. Ko sem bil sedaj par dni brez telefona (računalnika itak nimam) pa še televizije skorajda nisem gledal, sem ugotovil, kako je lahko lepo in v izi vse skupaj. 

... ko par dni ne gledaš  nabijanja.🙂

Napisano

Noro, kaj se grejo.... pa če to ni spodbujanje nestrpnosti in stigmatizacija moških pol ne vem kaj je.

ef6d6ff2848d90a7b7fb_62548746.jpg?v=297a
WWW.24UR.COM

Na ljubljanskih ulicah razburja plakat nevladnih organizacij, katerega namen naj bi bil opozarjati na porast nasilja v obdobju pandemije. A...

Se pravi lahko dam  jaz plakat z naslovom ženske so kurbe. Kakšna res je ampak sigurno pa ne vse in to velja tudi za očete. Se najde ja kakšen neandertalski idiot, sam da pa takole vse očete v isto kategorijo nasilnežev in vse moške v isto kategorijo posiljevalcev. To je pa počasi res že preveč.

• Všeč 2
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano
pred 7 urami je Boss napisal:

Noro, kaj se grejo.... pa če to ni spodbujanje nestrpnosti in stigmatizacija moških pol ne vem kaj je.

ef6d6ff2848d90a7b7fb_62548746.jpg?v=297a
WWW.24UR.COM

Na ljubljanskih ulicah razburja plakat nevladnih organizacij, katerega namen naj bi bil opozarjati na porast nasilja v obdobju pandemije. A...

Se pravi lahko dam  jaz plakat z naslovom ženske so kurbe. Kakšna res je ampak sigurno pa ne vse in to velja tudi za očete. Se najde ja kakšen neandertalski idiot, sam da pa takole vse očete v isto kategorijo nasilnežev in vse moške v isto kategorijo posiljevalcev. To je pa počasi res že preveč.

Res je. Tej nevladniki si pa res preveč dovolijo.Potem bodo pa jokali, da jih nobeden ne razume in podpira. 

Napisano

Jp, sem videl ta plakat kakšen teden nazaj in me je takoj  zmotil. Potem pa videl, da je zdaj cela gonja proti njemu... Baje ga bodo spreminili, če ga že niso. In čez pol leta spet izdali kakšno tako neumnost. 

Napisano

Ma tole so feministke skup spacale, saj sovražijo moške in očete. Pač za njih je očetovska figura čist precenjena in so prepričane, da edino vzgojo zna podajat mama pol se pa čudijo, kako so mladeniči vsi preveč poženščeni. In zato jih pol še bolj sovražijo - začaran krog.

Govort, da se je zgodila napaka je pa napad na zdravo pamet vseh - tukaj ni napake in je to njihov način razmišljanja, ki sicer javno kriči o neenakopravnosti med spoloma, v obisti pa si ne želi enakopravnosti ampak prevlade in doseči, da so pravice žensk nad moškimi oziroma moške spravit v podrejen in zaničevan položaj. Sreča, da tega ni v večini, ker bi lahko imeli spopad med spoloma.

• Všeč 1
  • Zmeden 1

33112_1.png

Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Ma tole so feministke skup spacale, saj sovražijo moške in očete. Pač za njih je očetovska figura čist precenjena in so prepričane, da edino vzgojo zna podajat mama pol se pa čudijo, kako so mladeniči vsi preveč poženščeni. In zato jih pol še bolj sovražijo - začaran krog.

Govort, da se je zgodila napaka je pa napad na zdravo pamet vseh - tukaj ni napake in je to njihov način razmišljanja, ki sicer javno kriči o neenakopravnosti med spoloma, v obisti pa si ne želi enakopravnosti ampak prevlade in doseči, da so pravice žensk nad moškimi oziroma moške spravit v podrejen in zaničevan položaj. Sreča, da tega ni v večini, ker bi lahko imeli spopad med spoloma.

Hm, ne vem... Ne poznam teh stvari. Zagovarjam da otrok potrebuje tako materin način vzgoje, kot tudi očetovega. 

Ne rečem, da so namenoma naredili to s plakatom, ampak jebemu da bi morali pogledati zadevo preden jo dajo na ceste. 

Napisano

Seveda ni namenoma ampak to avtomatsko pride, če tako razmišljaš in če imaš blazno pomanjkanje empatije, da ne vidiš da žališ vse očete, ki so skrbni in bi dali vse za svoje otroke.

33112_1.png

Napisano
pred 3 urami je Boss napisal:

Seveda ni namenoma ampak to avtomatsko pride, če tako razmišljaš in če imaš blazno pomanjkanje empatije, da ne vidiš da žališ vse očete, ki so skrbni in bi dali vse za svoje otroke.

Hkrati pa zavestno pogledajo stran od vseh pizd (sem hotel napisati "prasic", ampak žival ne dela tega), ki konkretno maltretirajo otroka. Smo imeli tudi v Sloveniji kar nekaj odmevnih primerov, od katerih se ne sme pogledati stran. 

Napisano
pred 6 minutami je Nejc1986 napisal:

Hkrati pa zavestno pogledajo stran od vseh pizd (sem hotel napisati "prasic", ampak žival ne dela tega), ki konkretno maltretirajo otroka. Smo imeli tudi v Sloveniji kar nekaj odmevnih primerov, od katerih se ne sme pogledati stran. 

Kaj pa mamice, ki zapustijo tudi po tri otroke in gredo z kakim mlajšim žrebcem novim dogodivščinam naproti. In otroke potem vzgaja očka sam... ali, če ima srečo, očka dobi novo partnerico,ki ima po možnosti od prej že kakega otroka. In skupaj dobita še kakega. Pa to ni pretiravanje. Poznam kar dva takšna primera, kjer imata skupaj pet otrok, drugi par pa celo šest. 

Ena mamica je hotela priti, ko se je romanca z žrebcem  končala, nazaj, a je dobila kajlo in sedaj se utaplja v omami alkohola. Druga pa jih sploh ne šmirgla. Ne razumem, kako lahko sploh mame to naredijo? Še samice vseh  živali se borijo, tudi do smrti, za svoje mladiče. 🙄

• Všeč 2
  • Začuden 1

Napisano
pred 8 minutami je Alex napisal:

Kaj pa mamice, ki zapustijo tudi po tri otroke in gredo z kakim mlajšim žrebcem novim dogodivščinam naproti. In otroke potem vzgaja očka sam... ali, če ima srečo, očka dobi novo partnerico,ki ima po možnosti od prej že kakega otroka. In skupaj dobita še kakega. Pa to ni pretiravanje. Poznam kar dva takšna primera, kjer imata skupaj pet otrok, drugi par pa celo šest. 

Ena mamica je hotela priti, ko se je romanca z žrebcem  končala, nazaj, a je dobila kajlo in sedaj se utaplja v omami alkohola. Druga pa jih sploh ne šmirgla. Ne razumem, kako lahko sploh mame to naredijo? Še samice vseh  živali se borijo, tudi do smrti, za svoje mladiče. 🙄

Jp, se strinjam. Najbolj žleht oseba kar sem jo uspel spoznati v 35ih letih je ženskega spola (pa poznam veliko ljudi) . Oseba, ki bi ji bilo potrebno prepovedati imeti kakršnokoli živo bitje.

Jaz imam sicer srečo, da sem odraščal v urejenih razmerah in s staršema, ki si ju vsak lahko samo želi, ampak poznam ogromno oseb, ki niso imele te sreče. In daleč, daleč od tega, da bi jim otroštvo zagrenili zgolj in samo očetje. Tu ni pravil. 

Napisano

Veselo praznovanje dneva boja proti okupatorju želim vsem.

Zastave visoko vihrajo.

1920px-Slovenska_zastava.JPG

33112_1.png

Napisano

Tudi sam se pridružujem čestitkam ob tem našem prazniku. 

Napisano
pred 35 minutami je Boss napisal:

Veselo praznovanje dneva boja proti okupatorju želim vsem.

Zastave visoko vihrajo.

1920px-Slovenska_zastava.JPG

Tudi moja že od včeraj zvečer.... 👍

Tudi od mene čestitka za praznik vsem forumašem.:vesel:

IMG_20210427_112928.jpg

• Všeč 5
  • Hvala 1
  • 3 tedne kasneje...
Napisano

Naj bo se KAKOVOST vode na nivoju in bo zadeva odlicna:

aa8e651b6b3786f1f0fa_62560336.jpg?v=e980
WWW.24UR.COM

Površina koprske občine se je povečala za dobrih 20 tisoč kvadratnih metrov. Slab kilometer obale med Semedelo in Žusterno tako dobiva povsem novo podobo in več prostora. Kopalci bodo lahko novo...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 1 minuto je Z M A J napisal:

Naj bo se KAKOVOST vode na nivoju in bo zadeva odlicna:

aa8e651b6b3786f1f0fa_62560336.jpg?v=e980
WWW.24UR.COM

Površina koprske občine se je povečala za dobrih 20 tisoč kvadratnih metrov. Slab kilometer obale med Semedelo in Žusterno tako dobiva povsem novo podobo in več prostora. Kopalci bodo lahko novo...

Bo kar lepo, ko bo zrasla trava. Vsekakor lepa  poživitev. 

Napisano

To bomo pa še videli kako bo ta plaža v Žusteri😁...cela Jeba na P.P..bo gužvaaaaa😃

Navali Narode 😂😂😂😁

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Sem si predvčerjašnjim tole na lastne oči ogledal in meni se zdi fenomenalno. Če bodo v takem stilu naredili še plažo vse do Izole bo tole resnično zadetek v polno.

• Všeč 2
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano

Pridem preizkusit konec junija za par dni pa da vidimo kako se na tej novi plaži pije kozel....:cheers:

Napisano
pred 10 minutami je Bini napisal:

Pridem preizkusit konec junija za par dni pa da vidimo kako se na tej novi plaži pije kozel....:cheers:

Takrat se obvezno vidimo. 

Napisano

Vremenski REMIX

0d7cb20f1841d4b36860_62563033.jpg?v=0206
WWW.24UR.COM

Skrajni severovzhod Evrope je zajel pravi vročinski val, saj so tam izmerili temperature čez 30 °C. Medtem je bila temperatura v Ljubljani ob 14. uri 9 °C, s čimer je bila Ljubljana najhladnejša prestolnica v celinskem delu...

• Začuden 1
  • Žalosten 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Na evroviziji je včeraj  zasluženo zmagala italijanska rock skupina Maneskin. Ljudje, ki so glasovali in žirije so tokrat prepoznale dobro glasbo in besedilo. Tudi naša komisija je bila med njimi, saj so jim dodelili  vseh možnih 12 točk. Pohvalno. 😉

• Všeč 1
  • Zmeden 1

Napisano (urejeno)

Zanimivo, da se da ocenit (v istem košu) različne vrste glasbenih žanrov (rock, etno, blues, disco, pop, klasiko, jazz) ... 🤪

Sicer pa scena 👍

Popravljeno od Janez007

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Rekreiranje s kavo😝
    • Mojo CX-30 v prime line izvedbi si sedaj lastim malenkost več kot 6 mesecev. Glede na razvoj teme, sem se odločil, da še jaz povem za svtari, ki so mi na avtu všeč in stvari, ki mi niso najbolj. Avto ima sedaj nekaj več kot 5000km. Proti drugim forumašem je to malo, vendar hodim v službo peš.   Kaj mi je všeč (razen izgleda): - ergonomija in izgled notranjosti - avto je zelo tih v večini situacij - vozne lastnosti so dobre, avto se minimalno nagiba v ovinkih pri višjih hitrostih - všeč mi je upravljanje ekrana s koleščkom. - avto dobro pospešuje in ni bojazni za prehitevanje. - fizični gumbi za izklop piskanja in start/stop sistema - "teža" volana in njegova preciznost - Drago plastične obrobe - gretje(ročna klima). Ko začne gret greje na polno. Gumb za mešanje zraka imam sedaj pozimi nastavljeno na sredino, drugače je prevroče.   Stvari, ki mi niso všeč oz. bi se dale izboljšati z minimalnim vložkom: - zakaj je pri menjavi radijskih postaj na volanu 1-2s zamik s tem tečnim glasovnim opozorilom. Ali ne bi bilo bolje, če bi lahko šel hitro skozi postaje. - v vozilu pri notranjem kroženjem zraka (pre)hitro postane zatohlo, prav čutiš vlago v kabini. Sama klima je ok(navadna ročna). Ko nastavim moč pihanja, ter mešanja zraka za dane razmere, dela kot vsaka druga (ročna) klima - včasih traja predolgo preden prekliče zadnjo omejitev( piskanje vedno izklopim) - lane assist je moteč, ko se hočem čemu izognit in ne dam smerokaza - položaj stranskih ogledal oz. ogledalo na sovoznikovi strani. Preveč nazaj za moj okus, kar povzroča težave z nastavitvijo maksimalne vidljivosti. - ni slovenskega vodenja v navigaciji. Resno Mazda(in uvoznik), celotni vmesnik je preveden in niste mogli copy pastat enega fajla za slovenščino - pokrov prtljažnega dna(brez smart cargo). Tu so pa res šparali. En navaden "popndekl" oblečen v blago. Ko bi dali vsaj en pokrovček, ki gre v luknjo, kjer je kit za popravilo pnevmatik. Tako pa moraš paziti, da težjih predmetov ne daš gor preko luknje, ker se piga. Pozicionirat pa so jo morali ravno na mestu, kjer človek odloži večino stvar. Kasneje  sem kupil aftermarket gumi korito in je bolje. Ker občasno vozim plinske jeklenke, moram pazit, da gleda na obeh straneh preko luknje. Za primerjavo je moj Clio IV Expression za takratnih 9910€ s popustom imel pokrov iz umetne mase, spodaj pa nalepljen neke vrste recikliran filc debeline okrog 20mm. - škoda, da sam prtljažnik ni bolj štirioglat, da bi vsaj gume pri menjavi lažje šle not.   Če povzamem, sem z nakupom zelo zadovoljen in bi vozilo priporočil tudi drugim. So pa določene stvari, ko človek lahko samo reče "resno". Raje bi videl, da bi na kupca prevalili dodatnih 100-200€, kot pa šparanje na brezveznig stvareh.
    • Sicer se omenja, da bo 100kW dizel samo v kombinaciji z samodejnim menjalnikom, kar mi ni všeč, ampak, če dodajo zraven še štirikolesni pogon, bi tudi to pogoltnil.   Upam samo, da motor ne bo kak nafriziran litrski trivaljnik...
    • Mogoče prihaja nekaj, kar bi zate bilo zanimivo za zamenjavo Fukswagna   ...    Prihaja Fiatov novinec, ki ga bodo najbolj vzljubile družine AVTO-MAGAZIN.METROPOLITAN.SI Na avtomobilskem salonu v Bruslju je Fiat predstavil velikoprostrosko zasnovani Qubo L, ki bo imel do 7 sedežev ter dizelske, bencinske in električne motorje.  
    • Baje, da bodo začeli Forde serijsko opremljati s 'šibedahom'.   Zato, da bodo tisti vosli, ko ga bodo kupili, imeli kam dat ušesa...       Pravkar mi sodelavec razlaga, kako mu je na Ford Courierju počila sprednja šipa. In stopi do našega FucksWagna, da mi pokaže in reče: - "Ja, prav tako kot tebi." Pogledam malo bolje in res, razpoka je vzporedno s spodnjim robom šipe, kakšna dva centimetra nad spodnjim robom. Iz kabine se sploh ne vidi, on je opazil, ko je ročno pral tisto koreto. Jaz pa šele, ko mi je on pokazal. Da bi kakšen kamenček tako nizko udaril, je že skoraj nemogoče, ker je v "zavetju" pokrova motorja in zaščiten z brisalci. Prej bi rekel, da prihaja do kakšnih napetosti, ko na šipo piha topel zrak, ker so zračniki narejeni tako, da piha na sredino šipe. In v tem mrazu je rob okoli mrzel, sredina pa vroča... Najbrž je utopično pričakovati, da bodo to upoštevali kot garancijo...   Ma, jebo ga da ga jebo stokrat da ga jebo pa FucksWagen...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.