Aktualni dogodki!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Zdravo, Evo en majhen update glede zgornje težave. Avto sem dal na servis pri Pelkotu, naredil je redni servis in hkrati preveril tudi omenjeno težavo. Povedal je, da je odmična v redu in da je zamenjal podložke. Avto sem do zdaj preizkusil le enkrat, tako da ni nujno, da je vse v redu. Predvidevam, da je še kakšna druga težava, sej se mi zdi nenavadno, da je maksimalna hitrost 175 km/h, tam se je ustavil pri testiranju. Lp.
-
v katerem kriteriju? bivanje/stanovanja? hrana? prevozi? zdravstvo? zavarovanje?
-
Nebi glih javno o tem, ker poznam zadevo in preveč vem... Zna biti občutljivo za nekatere. Treba je vedeti, da je denar še vedno vladar.
-
Prjatu, razlaganje, da je linč pravica je zelo huda izjava, ki ni resnična ter daje ljudem lažno misel, da če ne gre po njihovo je treba z nasiljem rešit ter linčat vse s katerimi se ne strinjaš. Še enkrata, sej se razumemo, da tole s cigani je šlo preko meje in da je bla kaplaj čez rob, ampak vseeno je edina rešitev pritisk na oblast, ker le oblast lahko uredi zadevo. Ima namreč vse vzvode in tukaj izgovorov ni ne pri levih ne pri desnih zakaj niso uredili zadeve že prej. Če mislimo, da oblast ne naredi dovolj oziroma celo nič so pa dovoljeni protesti, da se vladi in parlamentarcem pove, da ne delajo več za narod. Sigurno podprem vse, ki boste začeli s protestnimi shodi, upam, da v organizacije desnice. Da ne bodo samo tiste cirkuške farse z Ruparjem in upokojenci gledal al pa traktorske revolucije s traktorji vrednimi 150.000€, navadnim državljanom pa razlagat kako ubogi so kmetje, ker jim država da premalo subvencij.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.