Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Spodnese? malenkost avto na ravnini, rahlo spusti? volan in za?ne delat tk tk tk DSC pa sam zravna avto....matr tale ?trom :bravo: , sem ga potem ?e mal bolj spodnesel pa sem ?e moral z volanom lovit, ampak DSC pomaga zraven :hohoho::bravo:

Bolj v narekovajih, ?e zamudi? te ?e bolj zj..

Js ga la?je in bolj peljem brez. :danzoman:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Bolj v narekovajih, ?e zamudi? te ?e bolj zj..

Js ga la?je in bolj peljem brez. :danzoman:

To je pa res, v spodnesih v mejah normale je zelo uporaben, kar je ve?, te pa zjebe, sploh ?e ho?e? popravljati avto, bolj da pusti? pri miru in se po?rek ustavi. To se mi je tudi zgodilo na parkingu pri prej?nem sne?enju, no?e gasa dodajat in avta ti ne uspe zravnati :whatever: Brez je pa zabavno ja :)

Napisano

DSC je pomagalo ne pa da dela ?ude?e ?ez ovinke :hohoho:

Po?as pelat in lepo ,pa ni? se afnat pa bo sramezljiv tako kot to po?nem jaz!! :lol:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

DSC je pomagalo ne pa da dela ?ude?e ?ez ovinke :hohoho:

Po?as pelat in lepo ,pa ni? se afnat pa bo sramezljiv tako kot to po?nem jaz!! :lol:

Bu?eeeeeeeeeee........:aaaaa:

Feel free....

Napisano

DSC ti obilno pomaga, ?e te zana?anje avta preseneti in nisi pripravljen tako hitro reagirat, ?e se pa igra? z mislijo, da mora it vsak ovinek na po?rek potem je pa obvezno to treba izklopit in hvala Mazdi, da so pustili gumb za izklop :bravo:

33112_1.png

Napisano

moja je se vedno "old skool" nobenega gumba in nc dsc, tscja...

me je pa presenetila mogoce 3-4 krat do zdaj, ampak je izjemno vodljiva in predvidljiva tako, da ni nobenega problema :bravo:

hvala mazdi za super podvozje :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Ne me je......so naredili tudi elektroniko da pri 40km/h vklopi sama nazaj!!!

:angry2:

mah varovalko vn pa gass :D

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Ne me je......so naredili tudi elektroniko da pri 40km/h vklopi sama nazaj!!!

:angry2:

Na ?estici se ni? nazaj ne vklopi, se pravi ko da? OFF ostane izklju?eno samo sred armaturke rumeno ?ari napis DSC OFF.

33112_1.png

Napisano

?e ma? mazdo l97. ni nubenih lu?k nikjer, edino danes mi je ABS svetla ko sm ?el po ovinkih po?rek :)

Druga?e sem pa ?e prej zamenjal kompletno olje in oljni filter, pa kon?no sem zamenjal bencinski filter, sva se s kolegom kar nekaj ?asa zajebavala da sva pri?la do filtra samega, ker je dobro skrit za ma?ino :angry2:

panoramska.jpg
Napisano

To je o moje sam na traktorjih :)

Meni pa TCS OFF pri 40 na uro pa kar naenkrat zgine ta lucka, le kam......................kurcev AUTO pogon

Js tud ko izklopim je izklopljeno ne glede na hitrost.

Napisano

Pri Alfi je pa zanimivo.... ?e pritisnem tipko ASR se izklopi samo kontrola pogonski koles... ?e tipko dr?im 3 sekunde se sklopi vse, vklju?no s stability control.... :bravo:

V?e?! :aaaaa:

Feel free....

Napisano

Pri Alfi je pa zanimivo.... ?e pritisnem tipko ASR se izklopi samo kontrola pogonski koles... ?e tipko dr?im 3 sekunde se sklopi vse, vklju?no s stability control.... :bravo:

V?e?! :aaaaa:

no alfa je to "spizdila" od bmw-ja :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

no alfa je to "spizdila" od bmw-ja :D

Ma briga me... meni je kul... :aaaaa:

Feel free....

Napisano

Se moram pohvalit, sem zrihtal prvo Mazdo 5, ki ni ?la nikamor, in je bola bplj lena, sedaj je posko?na da je kr veselje. :danzoman:

Napisano

diplomirani traktorist....

nastavitve ?ob?

Ne bolj simpl zadeva. :zvizga:

Napisano

pove?al vbrizg goriva :unsure:

Ne je bil navor, pol nebi bil ve? ekonomi?en. :D

Napisano

Ni? od tega avto pa? ni ?el tako kot je bilo predvidno tovarni?ko, ker je nekdo malo preve? ?aril okrog motorja in potem nekaj stvari ni delovalo. :angry2:

Napisano

Se pravi si od?aril vse skupaj in zadeva deluje :bravo:

:danzoman:

Napisano

fuj spet sneg...zakaj ne more snezit sam na smuciscih...tle mora bit sonce

gademit

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.