Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ob 4.20 je malce prezgodaj (slab mesec) na svet pokukal moj sin?ek ?an Luka :dudek: . Velik je 48cm in tehta 2800g :ouje: .

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Ob 4.20 je malce prezgodaj (slab mesec) na svet pokukal moj sin?ek ?an Luka :dudek: . Velik je 48cm in tehta 2800g :ouje: .

?estitke, ?e en nedono?en?ek kot jaz. :P:hohoho:

Naj bo zdravi in priden pa bo vse v najlep?em redu. :bravo:

Napisano

?estitke foter!!!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

?estitke fant (upam da si prejel ?e prej sms)! :danzoman:

Jures - kaj pore?e? na originalnost imena? :harhar::P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Eee bravo fotr... dobro si napohal... :aaaaa:

Zdej pa zobotrebce na veke... n? ve? spanja... :hohoho:

Feel free....

Napisano

?estitam vama za nara??aj, ?anu Luki pa ?im ve? zdravja in lep spanec.

:bravo::bravo::bravo:

Napisano

?estitke Si?i

Ampak a mi lahko vidva z Juretom odgovorite, kje sta najdla ta "dvojni" ime? K Jure svojga ?L-ja kli?e zgleda glih tko, kot bi klical dva froca in pol k sam en prlaufa, folk (vklju?no z mano) naokrog gleda, kje je ?e ta drug - zmeda ?ista :hohoho::hohoho:

33112_1.png

Napisano

@Boss - men se npr. v franco??ini al pa italijan??ini dobr sli?; Jean Luc (?on Lik) oz. Gianluca (Đanluka)! :danzoman::bravo:

Napisano

Imena ?ak pa sploh ?e nisem zasledu med SLO mladino, to je zanimiv? :P

Napisano

?estitke :bravo: Se ?e nabirajo Mazda driverji :P

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano

@Boss - men se npr. v franco??ini al pa italijan??ini dobr sli?; Jean Luc (?on Lik) oz. Gianluca (Đanluka)! :danzoman::bravo:

A iz tega vica je pol to to Jean-Luc Picard, captain of the starship Enterprise... ....to boldly go where no man has gone before.

:danzoman:

?e dobr, da je fantek, ker ?e bi bila pun?ka bi bla kaj ? ?ana Lulika? :ne vem: :blush:

33112_1.png

Napisano

Ne Boss - ?an Lula al pa Lola! :P

P.S. Sam da ne bo kdo nakonc ?e mislu, da se s ?efom norca delava iz imen, ker to ne bo dr?al! :danzoman::bravo:

Napisano

Ma sej vejo, da sam na glas razmi?ljava :danzoman:

Sem najprej hotu napisat ?ana-Lukna ampak sem se raje v prste ugriznu. Eh...kurc pa sem vseeno npaisal :blush::blush:

33112_1.png

Napisano

Sli? se pokvarjeno (Boss ti ti pacek)! :blush::P

Jz pa zdele kon?ujem, pa letimo po?as na pot! :danzoman:

Napisano

WTF? ?zmeden?

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Danes nabavil 16" feltne za mrcino :P

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano

Ironija se ti ne zdi! :blink:

Meni se velikokrat zdi da je tale "helpfull" elektronika bolj v napoto kot pa ne......npr. skoraj prisegel bi da se na spolzki podlagi prej ustavim brez kot pa z abs, ko pedal zavore samo nekaj poskakuje avto pa kar z nezmanj?ano hitrostjo pelje naprej :wacko:

Napisano

izdelal odstranjevalec vinjet v manj kot 5 minutah iz doma najdenih materialov... :)

vinjete odstranil 2 kosa v manj kot 5 minutah ;)

post-11-1264935644_thumb.jpg

post-11-1264935653_thumb.jpg

LP KAALman

Napisano

?estitke Sishi ;) !

LP KAALman

Napisano

izdelal odstranjevalec vinjet v manj kot 5 minutah iz doma najdenih materialov... :)

vinjete odstranil 2 kosa v manj kot 5 minutah ;)

Bo treba zadevo patentirat in serijsko izdelovat.Evo,kje so ?oldi. ;)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.