Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

kaj rabi? zvok.... sam mal si bren?i pa ma? celo atmosfero leto?njega prvenstva :(

Hehe ja, vse kar rabi? za vzdu?je SP-ja, so ?bele :D Veeeeliko ?bel!
Napisano

Zdle sm pa u pisarni radio (uro) kar na Radio Siti (Maribor) na?timu, ker mi je kolega povedu, da je skoz neki o fuzbalu debate in da zelo dobro stopnjujejo napetost, do tekme (total so neu?akani)! :danzoman::blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Zdle sm pa u pisarni radio (uro) kar na Radio Siti (Maribor) na?timu, ker mi je kolega povedu, da je skoz neki o fuzbalu debate in da zelo dobro stopnjujejo napetost, do tekme (total so neu?akani)! :danzoman::blush:

CITY ?e pa misli? v narokovajih pol pa tudi dobro. :bravo:

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Eto, dans par urc oddelam, pol pa frej do pondelka (ni nevem kaj, neki pa je)! :P

Napisano

Prej?nji viken sem operiral na KLIK.

Imel sem celo tipko z zanimivim tekstom.

post-3-1277357956_thumb.jpg

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

narejen veliki servis+tehni?ni danes pa ?e zavarovanje :)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Naslednja objava bo v jamralniku, "bankrotiral sem". :P

:bravo::D

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

jutri gremo pa ?opingirat v Graz... :D

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Bil v?eraj na koncertu Bilija Idola.Bilo je v?e?no,malo ?voh ozvo?enje,vrooo?e(29°C v dvorani :aaaaa: ).

V redu do?ivetje...

Napisano

Dans pre?ivu z obema mojima babama, ?udovit dan v Kr. Gori in okolci! :danzoman:

Napisano

Rezerviru sanjski plac za moj 32.RD (pa kasneje ?e za krst od tamale - isti plac). Ta piknik prostor je sestavljen iz; pokritga placa za jeda?o in pija?o, brunarca zraven, ta je poleg jezera, pol pa sta tu ?e 2 bazena za kopanje in v neposredni bli?ini je grad, aja pa igri??e za odbojko in pa fuzbal sm pozabu oment! :harhar:

Sm kr zadovoljn! :D

Napisano

Danes sem dobil en lep paket. ?eprav ni zame izgleda tolk fajn, da se mi kar malo zdi. Bling-bling.

Objavljena slika

Waaaaa, kak?en kup ?eleza! :D

Napisano

Danes sem dobil en lep paket. ?eprav ni zame izgleda tolk fajn, da se mi kar malo zdi. Bling-bling.

Objavljena slika

uuuu V6 pre?no vgrajen je Mazda??

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Eto par slikc (da se vam mal pocedijo sline), od placa, ki sm ga dans vpla?al za svoj RD, ki sledi prej kot u enm mescu! :danzoman::bravo::harhar:

post-185-1277832637_thumb.jpg

post-185-1277832689_thumb.jpg

post-185-1277832742_thumb.jpg

post-185-1277832810_thumb.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.