Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Odkar sem Siriusov dodatek nalil v motor (OLD SPECIAL) mi Renojkla ni? ve? olja ne toba?i! :danzoman::vesel::rispekt::ouje:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

nene, so kr w5w not :D in prov fajn izpade :bravo: za osvetlitev grelnih komand so pa 1.4W ?arnce s ta dolgimi nogcami...sam sn mel povnkufr ?e tega letanja za temi lu?kami, da sm jih kr s sedli vred kupu :angry: in matr, zgleda,da so zlate :angry: Aja, NISDE, ?e sm slu?ajno pozabu omenit: 3je komadi W5W al W3W grejo v armaturko, 3 1.4W pa za osvetlitev grelnih komand (vsaj v moji je tko, k za preusmerjanje zra?enja mam jest elektronska stikala; te mi vsaj vse svetjo) :glare:

Dbest, treba se po?as lott tega :bravo: A ma kdo kak link do navodil kako se zdre konzola pr FL? Tok da nam kj polomu za BV :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Sej Renold pa Stujenka, pra?anje kva je bol?! <_<:blush::P

Napisano

ja sej, M5 je samo eden, pa M3 in M6 tudi :bravo:

Vsekakor, zato mi je prov sme?no poimenovanje, npr. Mazda 3 da se jo imenuje M3, ker je dale? od tega, pa tudi uradno se ne imenuje tako! <_<:danzoman:

Napisano

Rd bi pohvalu moj imunski sistem, ki je kon?no dojeu, da se mu ne da ve? jebat z mojim zdravjem :mi pijemoo:

Sj je doug zdr?u, mi je blo ?udn da nism oble?u ?e prej :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

3 1.4W pa za osvetlitev grelnih komand (vsaj v moji je tko, k za preusmerjanje zra?enja mam jest elektronska stikala; te mi vsaj vse

Ammm, glede teh lu?k jih bom definitivno vn zabrisu <_< ?eprov so not privzeta volta?a, je to vse skup samo enim brljivkam podobn :angry2: N? od n? svetlobe; fajn je to, da ?e zlo dobr vidm; tko da v prihodnosti definitivno not LED-ike vtaknem :bravo:

NISDE, k se bo? pocajtu in ?e bo? menjal osvetljavo, ti priporo?am LED lu?ke za osvetljavo grelnih komand :ne vem:

Napisano

poraba strmo pada pa niti nisem pocasi vozu,res pa da sem imel 70 procentov relacije,v treh dneh kranj-slovenske konjice-kranj,drugi dam kranj-beljak(cez korensko sedlo)-kranj(skozi karavanke),tretji dan kranj-beljak-kranj (obakrat cez korensko sedlo...poraba pa cudeznih 6.8l..medtem parkrat sel cez 220km/h itd...uglavnem nc kj prevec pocasna voznja...mogoce je k temu pripomogu servis in nov software...mogoe :ne vem:

www.trziskisladoled.si

Napisano

Pravilno re?il vpra?alnik in 28.11.2010 imam zastonj te?aj varne vo?nje na Vranskem :bravo::bravo:

15. oktobra lahko sodelujete v anketi (glej na strani desno Evropa izobra?uje) in ?e ste med prvih 500 dobite brezpla?ni te?aj varne vo?nje na Vranskem.

Pa ?e link http://www.euskladi.si/

Pa google najve?j pomaga :)

Napisano

Pravilno re?il vpra?alnik in 28.11.2010 imam zastonj te?aj varne vo?nje na Vranskem :bravo::bravo:

15. oktobra lahko sodelujete v anketi (glej na strani desno Evropa izobra?uje) in ?e ste med prvih 500 dobite brezpla?ni te?aj varne vo?nje na Vranskem.

Pa ?e link http://www.euskladi.si/

Pa google najve?j pomaga :)

kaj je tu odgovor

5. Kateri skladi financirajo Cilj 1 oz. Cilj "Konvergenca"?

Evropski sklad za regionalni razvoj in Evropski socialni sklad

Kohezijski sklad in Evropski sklad za regionalni razvoj

Evropski socialni sklad, Evropski sklad za regionalni razvoj in Kohezijski sklad

evo sem ?e na?el hvala grega

te?aj 11.3.2011 :jupiii::jupiii::jupiii:

?e se bo kdo prijavil lahko izbere isti datum da nas bo ve? :bravo:

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Mam dans ful lahke zadeve za re?evat, enkat za spremembo je pravi petek, oujea! :danzoman::bravo:

Napisano

dobil zares odlicne sedeze za musical Wickedddddddddddddddddddddddddddd!

Napisano

?e 20 minut pa konc za dans, pol pa spet ograjo ?trihat (tokrat po pravem zaporedju) <_<:P

Napisano

Jest grem pa v M?nchen ?ez 5 ur do nedelje. V nedeljo bo pa baje snek do 800m, woohoo upam da ma bus letne gume :danzoman:

:(:(:( :mi pijemoo:

Napisano

se 12ur pa odletim proti hurgadi...14 dni me ne bo...bo pa uzivancija...komaj cakam...

sot kom kalu ka trzici, po nuk e kom pas numrin (se kom fut ne tel.) e smujsha me te thir...deshta vetem me te pershendet :)

kalofsh mire ne deti e laju edhe per mu

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

sot kom kalu ka trzici, po nuk e kom pas numrin (se kom fut ne tel.) e smujsha me te thir...deshta vetem me te pershendet :)

kalofsh mire ne deti e laju edhe per mu

o labi deri per vitin e ri jan ne kranj,cashtu qe mund te vijsh ne kranj,a mbas vitit te ri do jem ne trzic...hajde ti kur te duesh ne torte dhe akullore e kafe...

www.trziskisladoled.si

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.