Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

a si tankal nafto noter? :P

Pa ne moj, je pa tud benznavor. :blush:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Dans relativno dobr komuniciram s strankami (de?urn po tel. ta tedn)! :danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Bila celo leto ful pridna, kar je tut Mklau? opazil :blush:

Ah to ni to, zgleda da si mu dobr nastaula in ti je za celo leto odpustil. :hudicek:

Napisano

Zdele sm testiru mal vina, ki sem ga polet prnesu s Kor?ule - matr to je tok mo?no, da lohk po dveh po?irkih u komo pade?, pa ?e iz pivske forme sem totalno ven! <_<:P

Napisano

Zamenju olje in oljni filter, in odkar ni ve? tega smrdljivga valvolina notr, dro?nik tih k ?e nkol, motor prede k muck :mi pijemoo:

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Kjer ole si dau not? k men tut ropota pa zdj vem da mam valovline not, bom po zimi mogu menat pa bi dau kj da nou ropotal (al pa vsaj probou da nou)

Napisano

a ma? zdej LPG?

?ene?e, je v delu.

Napisano

Kjer ole si dau not? k men tut ropota pa zdj vem da mam valovline not, bom po zimi mogu menat pa bi dau kj da nou ropotal (al pa vsaj probou da nou)

Total Q 7000. Dele majo akcijo v eurotonu, 26? 5L. Đabe, pa ?e dobr. ?e nism zasli?u dro?nika odkar je Total notr, s tem da so bile dele temperature precej ni?je kok pa takrt k sm meu ?e Valvolina notr. Dau sm pa 10w-40.

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

A ima ?e kdo v svoji mazdi tak?no ma?ino da lahko spelje brez pritiskanja na plin? A vam pol ta ma?ina tut ne crkne ?e spusti? sklopko in vse, ter se avto "sam" pelje?

PS: Ta ma?ina mora to opraviti na ravni cesti in do enih 10% naklona (pribli?no tak?ne razmere, kajti po hribu navzdol lahko tut z uga?jeno ma?ino spelje? :P ).

mazda-323f-18-glx-98.png
Napisano

?e 20 minut pa dam - matr sm se na?ru tega sredinega telefonskega de?urstva, bemti uradne ure! <_<:hudicek:

Napisano

Total Q 7000. Dele majo akcijo v eurotonu, 26? 5L. Đabe, pa ?e dobr. ?e nism zasli?u dro?nika odkar je Total notr, s tem da so bile dele temperature precej ni?je kok pa takrt k sm meu ?e Valvolina notr. Dau sm pa 10w-40.

ve? mogo?e kaka je cena za Q 9000? (5w40)?

Napisano

A ima ?e kdo v svoji mazdi tak?no ma?ino da lahko spelje brez pritiskanja na plin? A vam pol ta ma?ina tut ne crkne ?e spusti? sklopko in vse, ter se avto "sam" pelje?

PS: Ta ma?ina mora to opraviti na ravni cesti in do enih 10% naklona (pribli?no tak?ne razmere, kajti po hribu navzdol lahko tut z uga?jeno ma?ino spelje? :P ).

hehe, jest se (k je hladen) ?e lohk kak km peljem v tretji brez ti??anja na gas,k mi zaugh neki ?udn dela :P

Napisano

Z Dragotom sva uspe?no zmontirala 2 karnici in 1 lustr! :danzoman::bravo:

Napisano

Ma? moj glas, ostala 2 mata nula! :P

K Milo?evi? v Srbiji ... zdej je na 100% glasov, ?e pa bo ?e malo zlobiral pa gre lahko ?ez 100% :hohoho:

33112_1.png

Napisano

Na konc zna imet 106 posto, ostala dva pa u minus, vsak po 3 %! :P

Napisano

Objavljen test ki sem ga spesnil (s pomo?jo bolj?e polovice )

Mazda 6 kombi

Bom pa vesel vsakega glasu

trenutno stanje:

38 : 0 : 0 !!!! :huh:

pa da mazda?i nismo zakon!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.