Z M A J Napisano 27. december, 2010 Prijavi Napisano 27. december, 2010 pa je ?la bo?i?nica za gradbene mre?e ?e dobro da so ble po ?u?mu? ceni Mora? se merkat kake ovadbice (g. Lojz je nekje iz tvojih krajev, se mi zdi)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 27. december, 2010 Prijavi Napisano 27. december, 2010 1.natankal avto 2.avto peljal v pralnico 3.kupil vinjeto pripravljen na ponovoletno sezono Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
BOBI Napisano 27. december, 2010 Prijavi Napisano 27. december, 2010 jaz tudi kupil pinki vinjeto Citiraj MAZDA POWER
Z M A J Napisano 27. december, 2010 Prijavi Napisano 27. december, 2010 Jzt pa resno razmi?ljam, dbi ?el na Pravni fax (kr dost izpitov bi mel ?e priznanih kokr vem), pa se mi odprejo ?ist nove razse?nosti, ne pa tale neka Upravna fak. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
kowkele Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 ?e danes, potem pa malo fraj... Citiraj
Z M A J Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 Napredoval na delovnem mestu, zdej bojo tut finance nekolko izbolj?ane! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
lesko Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 Mora? se merkat kake ovadbice (g. Lojz je nekje iz tvojih krajev, se mi zdi)! sm sli?ov za njega, je ala chuck norris Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
KAALman Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 evo... v 15 minutah menjal obe xenonki na hitrolete?i?rniprasici hvala o?etu, da mam dolge in tanke prste... edina jeba je, da nimam zaprte gara?e Bo?tjan! Grazie! mhehe... pa 200 metrov sem z Doggyjem naredil... mogo?e grem v petek celo na silvestrsko kro?no vo?njo, ?e bo vreme tak ko danes Citiraj LP KAALman
iceman22 Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 mazda diha z novimi pljuci...kupu sem filter K&N... Citiraj www.trziskisladoled.si
kowkele Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 mazda diha z novimi pljuci...kupu sem filter K&N... tudi jaz sem ga dal not takoj po upgrade-u.... Citiraj
iceman22 Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 sam meni ne pomaga..se vedno ga zabije..kaj pa tebi? Citiraj www.trziskisladoled.si
Deeyan Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 uspe?no opravu menjavo olja Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Hanco Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 Mazdica je spet tako nizka kot mora bit Citiraj
iceman22 Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 daj na manj sej sem dal na manj..mam na 8 pa ga zabije..prej sem pa imel na 7 pa normalno..tko da nevem kaj je.. Citiraj www.trziskisladoled.si
iceman22 Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 od 4 naprej ni razlike v mo?i, gre samo za razmerje obratov (delovno polje), tudi ce das 5 bo ?e enako, le vi?jek o gre? bolj se koncentrira na nizje obrate - za prilagajanju stilu voznje no js b rad da zagrabi ze pri nizkih obratih..sam ocitno mi ne bo uspelo.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Boss Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 mazda diha z novimi pljuci...kupu sem filter K&N... Jaz ga tud ?e ?akam... kot vidim bo pa to ?e ena nepotrebna investicija Citiraj
Z M A J Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 Sm torej dolil omenjeni liter dodatne hladilne, da bo bl gorak voz za pozim oz. ga ne bo tok zebl, da bi prmrznu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 29. december, 2010 Prijavi Napisano 29. december, 2010 Dobil podal?anje pogodbe za 3 mesece Citiraj
BOJČ Napisano 29. december, 2010 Prijavi Napisano 29. december, 2010 Jaz ga tud ?e ?akam... kot vidim bo pa to ?e ena nepotrebna investicija Zakaj pa? A ni v redu? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
iceman22 Napisano 29. december, 2010 Prijavi Napisano 29. december, 2010 Zakaj pa? A ni v redu? meni se skoraj nc ne pozna..spet mi zabija oz. zmanjka zraka..no bos se mal eksperimentiral.pa sporocim.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 29. december, 2010 Prijavi Napisano 29. december, 2010 Dans sem kar nekaj dlje potegnu spanec zjutri, pa kljub vsemu ve? kot pol ure prezgodaj na delovnem mestu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
BOJČ Napisano 29. december, 2010 Prijavi Napisano 29. december, 2010 Dans sem kar nekaj dlje potegnu spanec zjutri, pa kljub vsemu ve? kot pol ure prezgodaj na delovnem mestu! Ja sej ni ?udno, ceste so ?ist prazne... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Z M A J Napisano 29. december, 2010 Prijavi Napisano 29. december, 2010 Pa parkinga kokr ?e?, tko bi mogl bit vedno! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 29. december, 2010 Prijavi Napisano 29. december, 2010 Evo, zdej pa tut js ubavu N8 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Hanco Napisano 29. december, 2010 Prijavi Napisano 29. december, 2010 Evo, zdej pa tut js ubavu N8 welcome to the club Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.