Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kolegica na?la v omari pisarne Teranov liker! :danzoman::bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Sede k svina mav tega liker?ka popit, med delovnim ?asom, pa ?e posledi?no samo hitreje delam! :danzoman::P

Napisano

Evo kon?n spet usi 4 cilindri lavfajo, poleg zani? kablov (me je veselo rukalo k sem ?latal) je bla tut ena sve?ka kaput :P

panoramska.jpg
Napisano

ja a si ti menjal pri upaljenem :huh:

A ni logi?no, da pri v?aganem, da te ne zebe v roke, k mena? :P

33112_1.png

Napisano

Ah to je blo ko sem iskal cilinder ki ne lavfa, snamem tazadnega ma?ina veselo isto lavfa (ko traktor) mene pa veselo ruka <_< No ko sem zamenjal kable je ?ezmer trakorske zvoke oddajala ma?ina, ampak me vsaj rukal ni...

panoramska.jpg
Napisano

Vsaj Klijo mi zaenkat slu?i, ?eprov je Vinta Renojska! :danzoman::P

Napisano

se jutri zdrzim potem pa koncno mesec pa pol dopusta..jupiiiiiiiiiiiiiiii

Hehe, po kakem mescu "brezdelja" si bo? pa ?e ?elel it nazaj delat :bravo:

ja a si ti menjal pri upaljenem :huh:

Ja, kuko bo? pa ugotovu ker kabel je hin :harhar: Matej, na?eloma te ne bi smel kaj pretirano rukat...sm bil zraven moje, k smo ?ekiral kable in sve?ke, pa je avto laufu zraven pa ni stric n? zraven skakal al pa da bi mu ?li lasje pokonc :notworth:

Napisano

sam meni ne pomaga..se vedno ga zabije..kaj pa tebi?

Ma jst sm pove?eval celo do konca...(15 ali 16) Pa je bilo brez problema. Samo, po ob?utku je tam okoli 2200 malo preve? trgalo in tudi poraba se je pove?ala.

Sedaj pa imam na 13 in dela brez problema do "rde?ega" polja in lepo vle?e od cca 1700 rpm naprej.

Napisano

Dans sm pa najhitrej do zdej pr?u do slu?be, ampak ne iz svojga sela, pa? pa od kolega! :danzoman::bravo:

Napisano

kaj mi je dobr ko mi mlade mamice voscijo za novo leto,vse fajn disi in lepo za pogledat..jupiiiiiiii

www.trziskisladoled.si

Napisano

S kolegico sva se lotla Teranov liker?ek sfini?irat, zraven se pa dela! :danzoman::P

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Kaj pa tisti s custom tablicami? Aja, soglasniki in samoglasniki na prvo črko. 😁
    • opa... par nepar se nam bliža ... tale EU gre v smer bivše Juge... lepo, res lepo.   Immediate actions to reduce demand: 1. Work from home where possible Displaces oil use from commuting, particularly where jobs are suitable for remote work. 2. Reduce highway speed limits by at least 10 km/h Lower speeds reduce fuel use for passenger cars, vans and trucks. 3. Encourage public transport A shift from private cars to buses and trains can quickly reduce oil demand. 4. Alternate private car access to roads in large cities on different days Number-plate rotation schemes can reduce congestion and fuel-intensive driving. 5. Increase car sharing and adopt efficient driving practices Higher car occupancy and eco-driving can lower fuel consumption quickly. 6. Efficient driving for road commercial vehicles and delivery of goods Better driving practices, vehicle maintenance and load optimisation can cut diesel use. 7. Divert LPG use from transport Shifting bi-fuel and converted vehicles from LPG to gasoline can preserve LPG for cooking and other essential needs. 8. Avoid air travel where alternative options exist Reducing business flights can quickly ease pressure on jet fuel markets. 9. Where possible, switch to other modern cooking solutions Encouraging electric cooking and other modern options can reduce reliance on LPG. 10. Leverage flexibility with petrochemical feedstocks and implement short-term efficiency and maintenance measures Industry can help free up LPG for essential uses while reducing oil consumption through quick operational improvements.     Just a moment... WWW.IEA.ORG  
    • Dober je ta temni.... 
    • Pizzerija Andy-Sl.Konjice
    • Bomo mu naslednji vikend dvignili porabo, brez skrbi
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.