Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
evo sporo?am vam da sem uspel prestavit termin toplic. v Roga?ki bom od 21.3 dalje

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Peeeetek, in spet gremo na sankali??e - Podstor?i?, upam da se nas ?imve? zbere! :ljubezen::danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

opral sem avto...sej se lahko s tem hvalim ane?k vidim da drugi bolj malo to pisete,a res nikoli ne operete avta ali se ne smem s tem hvalit?

www.trziskisladoled.si

Napisano

Bolj slabo ga peremo! :blush:

Eto jz sm ?e u pisarni, delam k zmaj - samoiniciativno! :bravo:

Napisano

opral sem avto...sej se lahko s tem hvalim ane?k vidim da drugi bolj malo to pisete,a res nikoli ne operete avta ali se ne smem s tem hvalit?

se ti pridru?ujem

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Danes bom v zivo gledal kosarkarsko NBA tekmo v O2 areni v Londonu med New Yersey Netsi in Toronto Raptorsi! :bravo:

Napisano

Ob 10:30 te ni bilo v slu?bi :), in dodatek, ?e bi videl moj avto bi ti bilo jasno.... :bravo:

hmmmm letos pa delam vec ali manj v trzicu....tko dqa ce bos sel kdaj mimo se oglasi na kavo ok?nisem vec v kranju...

www.trziskisladoled.si

Napisano

Oprano 3x :P:P

ka pi?e na suziki "bitch inside" ? :):bravo:

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

tak... nagibalnik je spet aktiviran za eno leto :)

zaj pa ?e servis pa sprednja guma, te pa gasa... :blush:

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Danes dost dobro opravil test pri Pulmologu! :danzoman::bravo:

Napisano

?e nazaj z idrije z Volvo V70 D5. :blush:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

S strani vodje oddelka sem dobil oceno mojega dela za preteklo leto in sicer; 5 (odli?no)! :danzoman::bravo:

Napisano

S strani vodje oddelka sem dobil oceno mojega dela za preteklo leto in sicer; 5 (odli?no)! :danzoman::bravo:

Ufff kaj jest vse poslu?am...sam kaj ko se pri penezih tako ali tako potem ni? ne pozna...bullshit vse skupaj. :whatever: ...upam da je pri vas kej druga?e.

Napisano

Neb se hvalu, komi neki ?ez 4-mestno cifro mam netto! <_<

Napisano

folk zijal ko prtegnen

?emu? Lej kak vreme je zuni :D BI bil ?e nor,?e bi se z zaprto streho okol vozu :P Sm si tut prej na poti domov naredu filing kabria in odpru ?ibedah do konca :bravo:

Napisano

v kak?nem smislu?

v takem, da premalo potegne oz imam preveliko izgubo energije... (k se zajla drgne ob pleh) pa ?e neki je bla baba te?na pa sm pustu za dons :glare:

mam ?e novo zamisu kako nardit :bravo:

Napisano

Namontiru ALU 17-ke z letnim gumam 225/45 na Galuno, zgleda znatno bolj? kot predhodno! :danzoman::bravo:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.