YavarYe X6V6 Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Napisano 23. maj, 2011 no k sva z drago pr?la dam sva pa ?e eno veselo novico zvedla in to je, da bo teta Kaj ne bo mogla met mladi?ev ? Druga? pa Michelin v tiste govce dr?i kot 100 mater, se ?e danes pozna kolk jih je krivilo. Smo pa potem Guliko?a,Jures in js, odpeljali ?e enega brzinca ?ez tuhinjsko , od dejana do doma cca 63 minut. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Napisano 23. maj, 2011 Ja Javar, se me je Jurc kr neki ?asa dr?al, pol sem malo pospe?il Ko pa smo pri?li na prelaz (Kozjak) pa sem videl mokro cesto, to pa me je minil ti??at. Verjetno sta tudi vidva potem dost umirjeno peljala, ker sem vidu, da v Sutjeski ko sem na moj makadam lih dobro zapelju, sta se peljala naprej ?ez selo 2 mazdojca (vmes med nami pa ?e nek R19 16v)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Napisano 23. maj, 2011 No sej Jure, jz ne lih da sem ga ti??al do skrajnih mej - mi pa? ni bilo tolk do tega, da eventuelno kam odnese s ceste tole mojo ma?inerijo! Aja moram pohvalt Javarja, ki mi je zrihtal krom nalepko od foruma! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Napisano 23. maj, 2011 Ne nisem imel prov nobenga v avtu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Hazzard20 Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Napisano 23. maj, 2011 6ka se dobr dr?i. Preverjeno v?eraj nekajkrat Citiraj
rendy Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Napisano 23. maj, 2011 Kaj ne bo mogla met mladi?ev ? nene, njena sestra pa fant od nje sta oznanla veselo novico je pa zdej zanimiv ta??o gledat, k ji re?e? babi, ona pa sam d ji omen? kj z leti (seveda to leti nanjo) nmal popizdi Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Napisano 23. maj, 2011 nene, njena sestra pa fant od nje sta oznanla veselo novico je pa zdej zanimiv ta??o gledat, k ji re?e? babi, ona pa sam d ji omen? kj z leti (seveda to leti nanjo) nmal popizdi A sta pol kj potrenirala - zagnala proizvodnjo ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
rendy Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Napisano 23. maj, 2011 A sta pol kj potrenirala - zagnala proizvodnjo ? amm k je res potrebno spra?vat? cev dan je bla lepo pridno tiho in na koncu dneva je seveda sledila nagrada (mislm da bi kazga novga sme?kota rabl za ponazoritev le tega ) Citiraj
Deeyan Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Napisano 23. maj, 2011 ja jst mam tut tulk konjenice, pa sm jih kr nekak duhaju, je res pa da mam ?pica gume no k sva z drago pr?la dam sva pa ?e eno veselo novico zvedla in to je, da bo teta ko sm za?el brat, sm ?e mislu, da bo? reku, da bo? ata Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Napisano 23. maj, 2011 Imam mo?nost dobit ?e eno (original) letno vineto za 60 ?, verjetno jo bo vzel kolega DraGO. ?e jo slu?ajno ne, je na voljo ostalim! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Napisano 23. maj, 2011 Ni zainteresiran, o?itno misli da jo bo dubu zastojn, pa ?e da mu jo bo nekdo domov dostavu! ?e jo kdo nuca, naj pove - gospod, ki jo prodaja je iz Novih Jar? - BTC! Lahko bi jo sicer jaz vzel, pa neki zaslu?u, ampak na mazda?ih ne bi ?elel slu?it niti ?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 24. maj, 2011 Prijavi Napisano 24. maj, 2011 Sprednji amortizerji so zamenjani avto ni prakti?no n? ni?ji (tut ni bil namen) je pa precej tr?i )zadnji zazdj ostajajo kr en vijak ni ?ou vn in bi ?ou vn v dveh kosih) se pa ?ut da je tr?i kt je bil. Citiraj
Symon Napisano 24. maj, 2011 Prijavi Napisano 24. maj, 2011 Majster saj z amortizerji avto ni NI? ni?ji. Za ni?anje se uporaablja fedre ali pa gewinde/coiloverje v glavnem nastavljivo podvozje. No ali pa hidravlika. Citiraj
Gorjup13 Napisano 24. maj, 2011 Prijavi Napisano 24. maj, 2011 aja menjan je bil in amortizer in fedr:d sam se ne pozna, kr je skor iste vi?ine sam da so amortizerji dobri kar moji spredni niso blli, mogo?e se bo zadni mal poznal ko mi bo ratal zamenat. Citiraj
Z M A J Napisano 24. maj, 2011 Prijavi Napisano 24. maj, 2011 Na Very se LPG ?e zmeri tanka po 0,699 ? na liter! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 24. maj, 2011 Prijavi Napisano 24. maj, 2011 Gorjupa bo treba spet mal v osnovno?olske klopi posadt,da bo nekak berljive in smiselne stavke skup klamfu In nabavu nove rolarje; dej se mi pa lohk spet ornk zrola Citiraj
Z M A J Napisano 24. maj, 2011 Prijavi Napisano 24. maj, 2011 Po dovgmu cajtu sm spet uspe?no namontiru kontaktne le?e. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 24. maj, 2011 Prijavi Napisano 24. maj, 2011 se opra?i?ujem sam se mi ne da popravljat, itk se razume kaj je mi?ljeno. Danes sm se v slu?bi do solz nasmejal pa ?eprav je blo dolg?as, ?e ima kdo preve? ?asa priporo?am fail blog in podobne strani Citiraj
Deeyan Napisano 24. maj, 2011 Prijavi Napisano 24. maj, 2011 se opra?i?ujem sam se mi ne da popravljat, itk se razume kaj je mi?ljeno. Danes sm se v slu?bi do solz nasmejal pa ?eprav je blo dolg?as, ?e ima kdo preve? ?asa priporo?am fail blog in podobne strani ?e ma? tako slu?bo, da ma? dostop do omre?ja Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 25. maj, 2011 Prijavi Napisano 25. maj, 2011 Ve? kot uro prezgodaj v pisarni! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 25. maj, 2011 Prijavi Napisano 25. maj, 2011 vceraj obrnil 6666km na 6-ki... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 25. maj, 2011 Prijavi Napisano 25. maj, 2011 vceraj obrnil 6666km na 6-ki... Jaz pa zadnji? 166666. Dobil regres, spet sem v plusu in upam, da se bo ta trend nadaljeval. Za malico pa burek ali pa pasulj. Life is good. Citiraj
Stroker Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Moram se pohvalit, da sem se iz?lanil iz kluba te?kokatergornikov 13X, prav tako iz 12X in sem sedaj ?lan 11X! Grejo kar dol ?tevilke. ?e malo pa bom v klubu dvo?tevil?nih... Jo?a, kako gre tebi? ?e na cilju? Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Z M A J Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Jaz mam konstantno nekje 104, 105 kg, u bistvu se sploh ne ukvarjam s tem, vem samo da kaj manj kot 95 - 100 jih itak ne bi ?elel imet, tako da kar je ostalo so finese, treba samo malo obliko definirat (brez pretiravanja s kakimi fitness scenami in dietami). Danes mi zamenajo kompresor in bo klima za?ela obratovat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.