LabiGT Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 heh iz monte carla v nico...hudi ovinki pa se lep razgled... upam, da mi kdaj spet rata neki tazga ponovit Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Stroker Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Pohvalno!! Kar tako naprej - pa te kaj zdravje ob tem daje? kolegico je ?ist zvil med huj?anjem...... Jaz se ?ist OK po?utim. Med tednom mirkam kaj jem in se celo malo gibam (kak kolo ali tek), vikendi so pa ?e vedno "ta pravi" (v nedeljo sta npr. padli dve ta velki pizzi in pala?inke s ?okolado, orehi in velik smetane... njami!), tko, da skrbim, da se mi ne bi slu?ajno ?elodec kaj skr?il. Ampak je zakon, ko lahko oble?em hla?e, ki jih nisem mogel niti ?ez stegna spravit zadnji dve leti. Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Hazzard20 Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Vrnil se v ring od januarja. Treningi v son?nem vremenu in sparingi. 14 dni akcije minus 7kg =)) Citiraj
Allyssa Napisano 26. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Moram se pohvalit, da sem se iz?lanil iz kluba te?kokatergornikov 13X, prav tako iz 12X in sem sedaj ?lan 11X! Grejo kar dol ?tevilke. ?e malo pa bom v klubu dvo?tevil?nih... Jo?a, kako gre tebi? ?e na cilju? ?estitke. Ti pa tud js svetujem, da gre? mal pogledat osebnega zdravnika da ti pregledajo kri. Pa mal pritisk izmerjo,..?ist tko za svaki slu?aj. Js sm to kr redno po?ela, vsaki? ko sem se kej igrala s spremembami prehrane. Predvsem zarad ?eleza, ker mam ?e tko ponavad mal prenizke vrednosti. Jures kaj hudi?a je pa po?ela, da jo je ?ist zvil. To je mogla pa potem res ORNK pretiravat. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Z M A J Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Oddal bom nov zahtevek za povra?ilo potnih stro?kov in s tem se bo prihodek zvi?al za cca. 30 ? - neki pa je! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Moj pa za cca 20? ker sem peljal sodelavca z RSom v Medvode. Slu?beno seveda. Poleg tega bom najbr? ?e z junijem dobival eno pla?ino grupo vi?jo pla?o. Ni neki ful razlike ampak nekaj pa je. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 kon?no sem pojedu malco. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Stroker Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 ?estitke. Ti pa tud js svetujem, da gre? mal pogledat osebnega zdravnika da ti pregledajo kri. Pa mal pritisk izmerjo,..?ist tko za svaki slu?aj. Js sm to kr redno po?ela, vsaki? ko sem se kej igrala s spremembami prehrane. Predvsem zarad ?eleza, ker mam ?e tko ponavad mal prenizke vrednosti.Jures kaj hudi?a je pa po?ela, da jo je ?ist zvil. To je mogla pa potem res ORNK pretiravat. Hvala.Sicer sem pa reden krvodajalec in me vsaki? pregledajo, pa je vse OK. Pritisk mam pa nizek ?e celo ?ivljenje. Pa sej nisem naredil neke spremembe v prehrani razen, da med tednom precej manj pojem kot prej in ne zma?em bance sladoleda in vre?ko ?ipsa zve?er pred TV-jem. Pa ?e migam mal, ko prej nisem ni? (?e do stanovanja v 2. nadstropje sem se vedno vozil z liftom, zdaj pa uporabljam tisto zadevo, kako se ji ?e re?e... aja, stopnice). Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Allyssa Napisano 26. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Hvala.Sicer sem pa reden krvodajalec in me vsaki? pregledajo, pa je vse OK. Pritisk mam pa nizek ?e celo ?ivljenje. Pa sej nisem naredil neke spremembe v prehrani razen, da med tednom precej manj pojem kot prej in ne zma?em bance sladoleda in vre?ko ?ipsa zve?er pred TV-jem. Pa ?e migam mal, ko prej nisem ni? (?e do stanovanja v 2. nadstropje sem se vedno vozil z liftom, zdaj pa uporabljam tisto zadevo, kako se ji ?e re?e... aja, stopnice). Jao,..pol si bil pa priden,..samo zve?er pred tv-jom cca 1500kcal,..to je skor dnevna poraba kcal Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Stroker Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Jao,..pol si bil pa priden,..samo zve?er pred tv-jom cca 1500kcal,..to je skor dnevna poraba kcal Hja, je treba delat, ?e ho?e? pridet s 85 na 140 kg, ni to kr tko. Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Allyssa Napisano 26. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Ti bi bil ful primeren za mojga testnega zaj?ka. Ponavad obupajo ?e pr 2. kosu torte Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Ti bi bil ful primeren za mojga testnega zaj?ka. Ponavad obupajo ?e pr 2. kosu torte morda ni razlog v ljudeh hec Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 26. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 26. maj, 2011 morda ni razlog v ljudeh hec Ja baje so preveliki kosi,..ne vem ?e bi lih nazaj hodil, ?e bi bla taka katastrofa od okusa,.. :ne vem: Sicer pa lahko stalna ekipa testnih zaj?kov tega foruma sama pove Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Sicer pa lahko stalna ekipa testnih zaj?kov tega foruma sama pove ma oni so podkupljeni Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Firma RBA d.o.o. - posrednik, ki mi je prodala ?rnga zmaja, se je dr?ala obljube, zamenal so mi kompresor klime in ?e hladi k zmaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 26. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 26. maj, 2011 ma oni so podkupljeni S ?em? Zan? tortami? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Z M A J Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 ?e lep cajt me ni katera objava n forumu tok razveselil kot Slivkova, SRE?ANJA! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Sam res! Le da nou kaka burja zamorila sceno Citiraj
uklopko Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 nabavil nove feltne!!!!!a so cool Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
LabiGT Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 danes potem ko sem sel iskat zeno iz brnika, sva sla en kratek trip do predela v bovec in potem nazaj preko vrsica v kr. goro in LJ...kar lustno poza pri 1611m Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
tauko Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 nabavil nove feltne!!!!!a so cool Ajoj,to pa lohk pol v ta prvu graben zapele?,se po?teno pokesa? za grehe ki si jih storil in ?ivi? duhovno ?ivljenje brez dobrin in pritiklin Citiraj
Stroker Napisano 27. maj, 2011 Prijavi Napisano 27. maj, 2011 nabavil nove feltne!!!!!a so cool Sej te feltne si imel ?e v ponedeljek, ko si se po Verov?kovi vozil gor in dol (si se va?il). Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Z M A J Napisano 27. maj, 2011 Prijavi Napisano 27. maj, 2011 Men so hude, kje se to kupi? Tole pomoje cesto dr?i - ko pes je?a! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iceman22 Napisano 27. maj, 2011 Prijavi Napisano 27. maj, 2011 Evo da se mal pohvalim, ucerej dobu radio ga namontiral,meni zgleda super,8 incen lcd..grafika je super,skratka vse se ujema.. slike prilozim kasnej... jures ti pa bos imel mal dela,z navigacijo,pa nekej me dvbt jebe. Ne najde programov. Citiraj www.trziskisladoled.si
LabiGT Napisano 27. maj, 2011 Prijavi Napisano 27. maj, 2011 a je mpeg4? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.