Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

V Pragi je bilo noro, meni osebno veeliko bolj v?e? kot v BG (pa? ne maram cingulingu glasbe, hehe). :danzoman::punk:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

V?eraj s sakerjem zapeljal s ceste, ker je v snegu obstala neka mem?ka makina, jo obvozil zapeljal nazaj na cesto in nadaljeval kot da ni blo ni?, ?vaba drajver je zlezu ven iz avta in samo debelo gledal ?pure za mano. :danzoman:

Tale 4x4, je super dokler ne pretirava?.

Me lampa ni pustila da bi se po smu?i??u v hrib peljal, da vidim do kje gre. :(

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Me lampa ni pustila da bi se po smu?i??u v hrib peljal, da vidim do kje gre. :(

Hehe, ti si tud copata... vse ve? nas je :hudicek:

34910_1.png

Napisano

Ob pogledu v denarnico sem bil pozitivno presene?en, sem mislu da imam manj vsebine (pa ne ra?unov, hehe). :danzoman:

Napisano

Hehe, ti si tud copata... vse ve? nas je :hudicek:

Skrbim za lastno zdravje, ker ?e bi to naredu se pol par dni nebi mogu normalno pogovarjat, ker nebi ni? sli?al, govorice gluhonemih pa ne znam. :blush:

Sem ji sicer predlagal da me snema s kamero, pa je rekla da jo zebe, nasledni predlog je bil greva 1X oba, da ji postane vro?e, pa me pol lahko posname, naslednjo furo. :hudicek:

Naprej ne bom pisal ker, so bli dB-ji in frekvence ?e po?teno visoke, pa da nisem normalen sem spet zvedu. :ne vem:

WTF men je to ?e dolg jasn. :ne vem:

Napisano

Danes pre?ivel kar prijetno sredo. :P

Napisano

Mimo, ?e slabe 4h in ?tarta ?etrtek - mali petek po doma?e! :P

Napisano

Popoldne osre?il sve?ega mazda?a, z parom novih xenonk in parom pozicijskih ?arnic ups ledic. :blush:

Napisano

U?eri v Napoli-ju zmazal veliko porcijo ?pikanih ?evap?i?ev, Prebranc in kisu zele, bilo je odli?no. :danzoman::ljubezen:

Napisano

Kon?no se mi je dal da sm si uzel ?s in dal DD-wrt na routarja, sej vem da ni lih jaki dose?ek ampak si more ?lovk vzet tistih par minut :D

Napisano

Spimpal sem podpis. :P

Sicer lohk, da se motim sam teli duhci so v taki obliki, kot jih ma? na sliki, pohrustal Pacmana tko, da ima tvoj podpis glih kontra sporo?ilo kot si ga verjetno hotel povedat :ne vem:

34910_1.png

Napisano

Povpre?na poraba z zadnjim tankom - 8,86l/100km :bravo:

Verjetn bo res treba it na V8 al pa V12 :danzoman:

Napisano

Mogo?e jim pa uide? :P Ali pa jih konkretno tale pac-man poje za malico. Kdo bi vedel. :D

Bolj prav bi bila tale Objavljena slika:D

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Danes bilo super v Arboretumu. :jupiii::ljubezen:

Napisano

A si morte mislt da sm ?e doma iz slu?be? :vesel::party0035:

Sej sploh ne vem kaj nej delam s tok frej ?asa :blush:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Tapravi je tale, baje da ?ak izvira iz Bih;

Napisano

na Voglu je bilo vrhunsko, cena dnevne karte pa neverjetnih 23?! :danzoman::ljubezen:

Napisano

Dans dokon?al in sprobal protip najnovej?ega projekta, treba ?e malo dodelat ampak v osnovi stvar deluje :P

U soboto grem pa v Sl. Konjice na ogled enga stroja :hudicek:

panoramska.jpg
Napisano

?e jutr delam, zve?er mam ?enski ve?er, v soboto sm celo frej in mamo tortica meet, v nedelo mam pa baje "date", ?e ne pride kej vmes (kar ponavad pride).

Aja pa ?e cel teden delam samo 8-9 ur in sm bl crknena k pa prej k je blo 12ur minimalno...wtf?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Kako je z temi motorčki? V bistvu tej motorčki sploh ne crknejo, razen v redkih primerih, ko v bistvu pobere plastične zobe na plastičnem zobniku. Ponavadi je dovolj, da z silikonskih sprejem malo podmažete stik med ogledalom in podnožjem ogledala in je zopet v redu za nekaj časa. Na servisu ti zamenjajo motorček ( z istimi slabimi plastičnimi zobniki) in čez čas bo najbrž isti problem. Obstajajo pa aftermarket kovinski zobniki in močnejši motorček, ki zagotovo deluje. Problem pri teh ogledalih na 6-kah je konstrukcijske narave.
    • To so njihovi potomci. Sicer je pa vsak turist pri nas dobrodošel.  Razen moskvičev , seveda. 😉
    • Fauci se ni dopisoval o “skrivanju splavov” ali o kakršnihkoli dokazih, da bi cepljenje povzročalo množične spontane splave. Objavljeni SMS-i iz januarja 2021 kažejo eno stvar: Fauci je omenil teoretično možnost, da bi visoka vročina po drugem odmerku lahko bila povezana z večjim tveganjem za spontani splav v prvem trimesečju. To je bila hipotetična skrb, ki je takrat veljala za splošno medicinsko znanje (vročina v zgodnji nosečnosti je lahko dejavnik tveganja). Hkrati pa je v isti razpravi zapisal, da je med več kot 10.000 cepljenimi nosečnicami “ni bilo težav”.   Fauci texts release revives false claims linking Covid-19 vaccination, miscarriages | Fact Check  
    • A niso tudi vodkarji brezglavo  bežali iz Afganistana prej?😉
    • Boss, tole je pa največja smešnica, kar si jih zapisal do sedaj. Vodkarji so pač navadni agresorji in so podobno kot mož z brčicami med drugo svetovno vojno napadli sosednjo državo. Pika.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.