Baby Viper Napisano 3. oktober, 2012 Prijavi Napisano 3. oktober, 2012 Dejan, zmajsko Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
uklopko Napisano 3. oktober, 2012 Prijavi Napisano 3. oktober, 2012 bravo! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 3. oktober, 2012 Prijavi Napisano 3. oktober, 2012 je dejanot napisal: Cao druscina No pa je prisel dan ko sem izvedel gdaj koncam rehabilitacijo in gdaj bom odpuscen, toraj ta teden bo zadnji na Soci in kmalu bom po treh mesecih spet doma in v polni aktivnosti. LP juhu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
dejanot Napisano 3. oktober, 2012 Prijavi Napisano 3. oktober, 2012 Hvala hvala LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Z M A J Napisano 3. oktober, 2012 Prijavi Napisano 3. oktober, 2012 Bravo g. Biciklist. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dejanot Napisano 3. oktober, 2012 Prijavi Napisano 3. oktober, 2012 je Z M A J napisal: Bravo g. Biciklist. Hvala hvala jah kaj cmo zdej bom bicikl tudi uporablal na dalse relacije in ne samo pri spustu-downhillu ta sport bom moral vrjetno opustit zaradi zdravstvenih razlogov, ja vsaka sola nekaj stane LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
g.Wankel Napisano 4. oktober, 2012 Prijavi Napisano 4. oktober, 2012 No da se ?e tukaj pohvalimo: Na? najnovej?i remix, v izdelavi pa je ?e po navdihu Baby Viperja naslednji Citiraj
Deeyan Napisano 4. oktober, 2012 Prijavi Napisano 4. oktober, 2012 je g.Wankel napisal: No da se ?e tukaj pohvalimo: Na? najnovej?i remix, v izdelavi pa je ?e po navdihu Baby Viperja naslednji evo vidi?, tega primanjkuje na SLO sceni Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 4. oktober, 2012 Prijavi Napisano 4. oktober, 2012 Bo potem angle?ka verzija? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
dejanot Napisano 4. oktober, 2012 Prijavi Napisano 4. oktober, 2012 je dejanot napisal: Cao druscina No pa je prisel dan ko sem izvedel gdaj koncam rehabilitacijo in gdaj bom odpuscen, toraj ta teden bo zadnji na Soci in kmalu bom po treh mesecih spet doma in v polni aktivnosti. LP Cao Samo se minute odstevam da se koncno spokam domov pol pa malo se Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
g.Wankel Napisano 5. oktober, 2012 Prijavi Napisano 5. oktober, 2012 je Baby Viper napisal: Bo potem angle?ka verzija? Ne ne, zdej delam un komad k so ?e ?ist vsi nardil priredbo Citiraj
Još šta Napisano 5. oktober, 2012 Prijavi Napisano 5. oktober, 2012 zasluzu 50 eur z stavo take that! Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
MazdaBoy Napisano 5. oktober, 2012 Prijavi Napisano 5. oktober, 2012 je Jo? ?ta ? napisal: zasluzu 50 eur z stavo take that! Si v?eraj na Lazio stavu? Citiraj
Još šta Napisano 8. oktober, 2012 Prijavi Napisano 8. oktober, 2012 je MazdaBoy napisal: Si v?eraj na Lazio stavu? hehe,nene z sodelovcom sva stavla ce upam povabt eno kelnarco na kavo mislu da ne upam,pa smo 50? v plusu,pa se na kavo morm it Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Baby Viper Napisano 8. oktober, 2012 Prijavi Napisano 8. oktober, 2012 ?e lahk da si trenutno 50 v plusu, ka pa ?e se zgodi da bo? kasnej zrd nje krat 10 v minusu Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Još šta Napisano 8. oktober, 2012 Prijavi Napisano 8. oktober, 2012 je Baby Viper napisal: ?e lahk da si trenutno 50 v plusu, ka pa ?e se zgodi da bo? kasnej zrd nje krat 10 v minusu jaa to je pa res...ampak ne pustim da pride tok dalec Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 8. oktober, 2012 Prijavi Napisano 8. oktober, 2012 Dans sem kon?no uspel po?timat pooblastili za dvig klubske po?te ?e za Viperja in Canyona. Vsaki? so ?e neki dodatnega od mene zahteval, pa? vsak uslu?benc neko svojo logiko uporablja, matrvola. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dejanot Napisano 9. oktober, 2012 Prijavi Napisano 9. oktober, 2012 Cao No danes po treh mesecih spet videl svoj avto in v kaksnem stanju je (sem ga slikal) mam sreco da sem sploh ziv, in se to da sem koncno doma. LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Boss Napisano 10. oktober, 2012 Prijavi Napisano 10. oktober, 2012 Ma? res sre?o, ker tale streha zgleda kot kos zme?kanega papirja. Citiraj
Još šta Napisano 11. oktober, 2012 Prijavi Napisano 11. oktober, 2012 avto res zgleda totalno v kurcu,tok da mas sreco...resno...igrej loto Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
dejanot Napisano 11. oktober, 2012 Prijavi Napisano 11. oktober, 2012 je Jo? ?ta ? napisal: avto res zgleda totalno v kurcu,tok da mas sreco...resno...igrej loto Cao Ah ljubitel Lota pa glih nisem tut ce bi igral te srece glih nimam hehe jah avto je bogi sam biznis mi pa laufa tudi ce je v takem stanju, nasleden teden ze pridejo kupci sraufat stvari dol LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Marko_mx-3 Napisano 13. oktober, 2012 Prijavi Napisano 13. oktober, 2012 Po enotedenskih glavobolih in problemih, sem kon?no zbudil brez bole?in Upam, da ostane cel dan tako! Citiraj
Još šta Napisano 13. oktober, 2012 Prijavi Napisano 13. oktober, 2012 je Marko_mx-3 napisal: Po enotedenskih glavobolih in problemih, sem kon?no zbudil brez bole?in Upam, da ostane cel dan tako! sva ze dva Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 13. oktober, 2012 Prijavi Napisano 13. oktober, 2012 je Jo? ?ta ? napisal: sva ze dva Pa ne da sta oba kupila DORMEO? Zbudite se naspani in brez bole?in, itd. Jaz ga imam ?e par let, zato mi te zadeve niso poznane. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.