canyon Napisano 27. avgust, 2013 Prijavi Napisano 27. avgust, 2013 1 mesec ze odseljen od prvotnega doma and i fell good Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Baby Viper Napisano 27. avgust, 2013 Prijavi Napisano 27. avgust, 2013 Kon?no uspel ?ez homologacijo spravt..sicer ne ?ist vsega ampak gre po dobri poti Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 27. avgust, 2013 Prijavi Napisano 27. avgust, 2013 ?estitke. Pri Avto Kadunc so se pa fajn potrudli za zadovoljstvo stranke, predvidevam? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 27. avgust, 2013 Prijavi Napisano 27. avgust, 2013 A ta iz grosuplja Kadunc? Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 27. avgust, 2013 Prijavi Napisano 27. avgust, 2013 Lihkar razrezal doma? pr?ut:)..mmmmm Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
YavarYe X6V6 Napisano 28. avgust, 2013 Prijavi Napisano 28. avgust, 2013 V?eraj dobil en nov avto gadget. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Panter23 Napisano 28. avgust, 2013 Prijavi Napisano 28. avgust, 2013 V?eraj pre?ivel TOP ve?er v Kri?ankah. Vlado & Co. so ?gal na polno 3 ure Citiraj
roky999 Napisano 28. avgust, 2013 Prijavi Napisano 28. avgust, 2013 spal do 12ih LIKE A BOSS Citiraj .....:::::Red Devil:::::.....
Baby Viper Napisano 28. avgust, 2013 Prijavi Napisano 28. avgust, 2013 ?estitke. Pri Avto Kadunc so se pa fajn potrudli za zadovoljstvo stranke, predvidevam? So tok dobr zrihtal, da je na LPPju ob pogledu samo kimu ?al se je ustavlo potem pri drugih zadevah, ampak bo tud tam kak?na lisac taktika padla Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 28. avgust, 2013 Prijavi Napisano 28. avgust, 2013 Danes je nastopil dan, ko smo izpolnili sanjski cilj, ki smo si ga zadali z Ga?perjem in Matejem ob ustanovitvi AMD Mazda kluba, to pa je 100 ?lanov v letu 2013 (na spodnji razpredelnici zadnja 2 ?al ?e nista dodana, ker sta dana?nja), zadeva pa izgleda takole; http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=10735 PRI TEM SE VAM ZAHVALJUJEMO VSEM, KI STE NAM V PRETEKLOSTI KAKORKOLI POMAGALI, DA SMO DOSEGLI NEVERJETNO ?TEVILO ?LANOV. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 28. avgust, 2013 Prijavi Napisano 28. avgust, 2013 Nabavil dodatek za fotoaparat Citiraj
Z M A J Napisano 1. september, 2013 Prijavi Napisano 1. september, 2013 Pre?ivel super dan v Idrijski Beli, na ?portnem pikniku. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 2. september, 2013 Prijavi Napisano 2. september, 2013 Kon?no pri?el k seb Na Umeku je bil tak odlom da bo?e moj Citiraj
Boss Napisano 2. september, 2013 Prijavi Napisano 2. september, 2013 Pre?ivel super dan v Idrijski Beli, na ?portnem pikniku. Super ?portni piknik je bil Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. september, 2013 Prijavi Napisano 2. september, 2013 Nabavil dodatek za fotoaparat Js DSLR-ja brez tega sploh ne znam uporabljat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Još šta Napisano 2. september, 2013 Prijavi Napisano 2. september, 2013 Kon?no pri?el k seb Na Umeku je bil tak odlom da bo?e moj Hahaha,sva ze dva,na JAP-se je zacel,na przanu koncal,jebeni ponedeljek , Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
uklopko Napisano 2. september, 2013 Prijavi Napisano 2. september, 2013 NEHTE jamrat,dela se primte pa nehite ?urat ?e ste prestari za to Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 2. september, 2013 Prijavi Napisano 2. september, 2013 NEHTE jamrat,dela se primte pa nehite ?urat ?e ste prestari za to Kdo je star???? Citiraj
uklopko Napisano 2. september, 2013 Prijavi Napisano 2. september, 2013 ejjjjjj..... da nebi js ?e nism 30:) Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mazdaman Napisano 2. september, 2013 Prijavi Napisano 2. september, 2013 S tabletam se vse da, spodi in zgori Ne seri ga s tabletami, saj mi ?e tudi nismo stari. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 2. september, 2013 Prijavi Napisano 2. september, 2013 ?e naprej odli?no sodelujemo z uvoznikom za Mazde - MMS d.o.o., pri tem pa nam po novem pomaga tudi totalno naspidirani novope?eni Mazda?; Qwerty. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 2. september, 2013 Prijavi Napisano 2. september, 2013 Od danes naprej uradno preseljen v gorenjske konce,pohvale ekipi ki je pomagala aja pa vozil prevozno sredstvo z najve? prevo?enimi km, ki sem jih kdaj videl v ?ivo. Ubistvu sem ?e obrnil okroglo ravno sredi selitve. In ne, ni napake, sem se kasneje pozanimal in je res 500.000 s prvo ma?ino, res pa da ?e malo predihano Ugane kdo kaj je to za en stroj in katerega letnika je? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
roky999 Napisano 2. september, 2013 Prijavi Napisano 2. september, 2013 Od danes naprej uradno preseljen v gorenjske konce,pohvale ekipi ki je pomagala aja pa vozil prevozno sredstvo z najve? prevo?enimi km, ki sem jih kdaj videl v ?ivo. Ubistvu sem ?e obrnil okroglo ravno sredi selitve. In ne, ni napake, sem se kasneje pozanimal in je res 500.000 s prvo ma?ino, res pa da ?e malo predihano Ugane kdo kaj je to za en stroj in katerega letnika je? citroen jumper ali peougeto boxer tm 2000-2006 letnik Citiraj .....:::::Red Devil:::::.....
Baby Viper Napisano 2. september, 2013 Prijavi Napisano 2. september, 2013 ni francoz, tist bi pri teh km ?e razpadu pomo?:prihaja od sosedov z zahoda Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
roky999 Napisano 2. september, 2013 Prijavi Napisano 2. september, 2013 ni francoz, tist bi pri teh km ?e razpadu pomo?:prihaja od sosedov z zahoda ubistvi ni res mam ?ivi dokaz doma ... Citroen Jumper 2.2HDI mislm d ma zj okol 450.000 in si upam re?t da manj pokadi(oz ni?) kot moja mx Citiraj .....:::::Red Devil:::::.....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.