Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pele oz. dr. Pelko se mi je dans pohvalu, da po novem zna on osebno obnavljati zavorne cilindr?ke, ki jih je prej vozil k nekomu na Vi?. S tem pa se bo tudi cena za vas prepolovila, kar je odli?na novica. :rulam:

Zakaj ni prej povedu, do sm ze tut sam veckrat prakticiru :D

Napisano

Pele oz. dr. Pelko se mi je dans pohvalu, da po novem zna on osebno obnavljati zavorne cilindr?ke, ki jih je prej vozil k nekomu na Vi?. S tem pa se bo tudi cena za vas prepolovila, kar je odli?na novica. :rulam:

Res topla voda, tega ne delam ?e 15 let. :D

Sej vem old skul.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

?mego mi ja naredu osebni FB profil in osnutek FB strani za podjetje. :notworth:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

?mego mi ja naredu osebni FB profil in osnutek FB strani za podjetje. :notworth:

zmaj super :prstgor: po?asi naprej pa bo :bravo: lp ale? B)
Napisano

opral dva avta, pojedel kosilo, pokosil travo (letos prvic), popravil ograjo, naredil giro z motorjem, pojedel ve?erjo, zdaj pa grem v trgovino, potem pa spat :P

ko bi le celo leto bilo tako vreme kot danes ali pa lep?e! :D:P

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Sankanje danes na Sori?ki planini lepo uspelo, obe sopotnici navdu?eni. :D

Napisano

Pa kon?no se je spet Hamilton prebudu. :punk:

Napisano

?e v?eraj imel predpriprave in opral Hondo, danes jo dvignil, po?trihal bobne, ?eljusti in diske, namontiral letne gume, opral zimske in jih spravil, ?el en krog in se ?udil kaka razlika je, potem ?el na motor, v Ljubljani sre?al nekoga z istim motorjem in Athena big bore kitom, ?el en krog z unim in bil navdu?en kako se 40ccm lahko pozna, potem ?el ?e en krog, za konec pa se najdedel v Subwayu. Kot bi rekel tale spodaj:

Objavljena slika

Napisano

Pojedel odli?en kebab na Polzeli. Mojster Baki ve kaj je to pravi kebab in pa tud koli?insko se naje? k ?tirje. :danzoman:

Napisano

Pojedel odli?en kebab na Polzeli. Mojster Baki ve kaj je to pravi kebab in pa tud koli?insko se naje? k ?tirje. :danzoman:

pa nej ?e kdo re?e, da smo Savinj?ani ?krtuhu :D no, vsaj taspodnji nismo :P

Napisano

A taspodnji v smislu, da je ta gospod iz Makedonije, ?e se ne motim? :D

Napisano

A taspodnji v smislu, da je ta gospod iz Makedonije, ?e se ne motim? :D

jah dobr, se je pa nalezu Savinjskih lastnosti :D

Napisano

?e 2 uri SAM na ?ihtu.

Sem v najbolj?i dru?bi. :jezicek:

Muzika pa seka (po serpentin?kovo) kukr da. :party0035:

To ni samo prvi april to je ?UDE? !

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

?e 2 uri SAM na ?ihtu.

Sem v najbolj?i dru?bi. :jezicek:

Muzika pa seka (po serpentin?kovo) kukr da. :party0035:

To ni samo prvi april to je ?UDE? !

eni pa ustat ob taki uri -.-

Napisano

Zdele grem pa kupit enga konkretnega stroja. :D

Napisano
Napisano

huh, si podrl moj rekord, ki je bil 9,3 :)

To ni ?e n? - poglej moje najmanj?e porabe :P

Najmanj?a je bila na poti v ?panijo - 120km/h in tempomat

Objavljena slika

Napisano

To ni ?e n? - poglej moje najmanj?e porabe :P

Najmanj?a je bila na poti v ?panijo - 120km/h in tempomat

Objavljena slika

pa to je noro :blink: a misli?, da tempomat kej pripomore k nizji porabi? eni pravjo lih kontra, da je vecja...

Napisano

In s tako porabo se hvalite? Jaz bi to prej vtaknil pod jamralnik...

:hohoho::hohoho::hohoho:

Sej ?akam da YavarYe menja avto - bom njegovo MPS-ko vzel :D

Kak liter ima ve?jo porabo :P

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
    • Verjamem ampak z malo več matre.... 
    • Čestitke za nakup, velik varnih km in naj ti dobro služi 
    • Bodo imeli gorila glass ekrane, ki bodo zdržali silo 34G in bodo neuničjivi, ko bo avto za odpis (totalka), bo ekran še vedno predvajal netfilx film. 🤣
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.