Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Za Forda naročil nove gume. Bridgestone turanza all season 6. Jih imam na saabu in jih lahko pohvalim.

N7rRRL1.jpg

Napisano

Na sliki so še v avtu. Drugače pa že zmontirane nove gume😁

IMG_20250827_091101.jpg

N7rRRL1.jpg

Napisano

Dans gre podmladk v srednjo šolo oz. gimnazijo in se MAW ŠEFA POČUTM (kot reče g. LOJZ). :) 

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Ljubim 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Pohvalil bi dobrega človeka, ki mi je denarnico(ki sem jo pozabil na strehi avta) zataknil med poklopljeno ogledalo in šipo. Sedaj se že suši. Prvič, da se mi je to pripetilo.

Denarja nisem imel notri, ampak se bi bolj sekiral vse kartice še 1x delat.

• Všeč 4
  • Ljubim 4

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Ne bom hvalil sebe ampak BTjca. Če sem vse prav beležil, je letos pretovoril vsaj 42 ton tovora, od tega samo polen 36 ton...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Ne bom hvalil sebe ampak BTjca. Če sem vse prav beležil, je letos pretovoril vsaj 42 ton tovora, od tega samo polen 36 ton...

Nekdo je to moral tudi naložiti, razložiti in to verjetno na roke.... :jupiii::bravo:

Napisano
pred 3 urami je Slivka napisal:

Se pravi, da bo huda zima. 

Napisano
pred 4 minutami je Alex napisal:

Odvisno kje. Verjetno pri Slivki bolj kot pri tebi, glede na to, da ste skoraj 1000 VIŠINCEV razlike, hehe

Napisano
pred 4 urami je Z M A J napisal:

Odvisno kje. Verjetno pri Slivki bolj kot pri tebi, glede na to, da ste skoraj 1000 VIŠINCEV razlike, hehe

A Alex živi v depresiji?

Hm, to pojasni marsikaj.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano
pred 6 urami je Mraušk Mčk napisal:

A Alex živi v depresiji?

Hm, to pojasni marsikaj.

Glede na to, da je moja hiša na 965 metrov nadmorske višine in glede na to, da je @Alex z Obale, je res skoraj 1000 metrov višinske razlike.

Depresij je pa več vrst in je čisto možno, da kdo živi v kateri od depresij...

serviser.gif

Napisano
pred 14 urami je Bini napisal:

Nekdo je to moral tudi naložiti, razložiti in to verjetno na roke.... :jupiii::bravo:

Ma nekaj je tudi viličar, na prikolico pa celo bager.

Ja, večina je šla pa ročno...

serviser.gif

Napisano
pred 13 urami je Alex napisal:

Vsa polena so sicer iz mojega gozda, niso pa vsa zame.

Glede na vse globalno segrevanje bo pa zima topla in povsem brez snega. In če se boste še en mesec vozili z ICE avti, bomo kmalu imeli puščave in kamele v Sloveniji. Vsaj, če se medije spremlja... Zato pa takoj vsi na EV, če bi radi še kaj smučali...

serviser.gif

Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Glede na to, da je moja hiša na 965 metrov nadmorske višine in glede na to, da je @Alex z Obale, je res skoraj 1000 metrov višinske razlike.

Depresij je pa več vrst in je čisto možno, da kdo živi v kateri od depresij...

Dolomitska... 

Napisano

Za Forda naročil nove sredinske pokrovčke za feltne.

IMG_20250907_091118.jpg

• Všeč 2
  • Začuden 1

N7rRRL1.jpg

Napisano

Novi štirje original so bli za Mondiča 20€, 2 leti nazaj.

Kolko so ti iz chineziuma?

Napisano
pred 7 minutami je godlike napisal:

Novi štirje original so bli za Mondiča 20€, 2 leti nazaj.

Kolko so ti iz chineziuma?

22€. Made in Jermany

N7rRRL1.jpg

Napisano

So AliExpress. Ampak je nemška roba. Je kolega enake naročil kakšen teden nazaj.

N7rRRL1.jpg

Napisano

Wikend je biw precej gurmanski in z obilo druženja, luštno preživet, zdaj pa se bom tehtnico raje izognil, ker imam občutek da kljub rednemu fitnessiranju sem prišel na 3-mestno cifro, haha. No ne bo dolgo tako. :) 

Aja, pa Netopirja kompressorja sem danes dobil od mehanika, zdaj je med drugim tudi nekoliko "optimiziran", se kar pozna, tistih tovarniških 163 psičkov mi je bila itak totalna komedija. :) 

Napisano
pred 5 urami je Slivka napisal:

Ne bi te rad strašil, ampak pri trimestni cifri na tehtnici je prašič zrel za klavnico...

Dobro, v tem primeru lahko kar začneš z nožkom harat po forumu, ker jih imaš kar precej tistih, ki pa znatno presegajo meje med 2 in 3-mestno cifro :) 

Napisano

Je bilo luštno v vlogi krstnega botra in tudi after dogajanje ni bilo švoh. :) 

• Všeč 4
  • Ljubim 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
    • Verjamem ampak z malo več matre.... 
    • Čestitke za nakup, velik varnih km in naj ti dobro služi 
    • Bodo imeli gorila glass ekrane, ki bodo zdržali silo 34G in bodo neuničjivi, ko bo avto za odpis (totalka), bo ekran še vedno predvajal netfilx film. 🤣
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.