Boss Napisano 24. oktober Prijavi Napisano 24. oktober Pa je res na mizi, al je pod mizo, ker v tem primeru je podmizni računalnik. 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 24. oktober Prijavi Napisano 24. oktober dne 19. 10. 2025 ob 17:52 je Boss napisal: Fak a so vam brazilci tire spizdili? Drugač res tudi temni trgajo tire 🤫 Citiraj
godlike Napisano 25. oktober Prijavi Napisano 25. oktober Zakaj pa bi tire trgali, če so železnice polne nepritrjenih tirov, ki ležijo med dvema tračnicama. 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 25. oktober Prijavi Napisano 25. oktober (urejeno) Pred eno uro je godlike napisal: Zakaj pa bi tire trgali, če so železnice polne nepritrjenih tirov, ki ležijo med dvema tračnicama. Nima šans, da to ukrade. Če pa že, potem je pa nekdo ki točno ve koliko tehta m tirnice. Popravljeno 25. oktober od g.Wankel Citiraj
Boss Napisano 25. oktober Prijavi Napisano 25. oktober To itak otroke pošljejo, ker otroc ne vedo kolk to tehta. Zagrabi pa nese. 2 Citiraj
skritikrt Napisano 30. oktober Prijavi Napisano 30. oktober Bo dovolj oster?😁 Ma sem šel le do 2000grit+ usnje z pasto...nisem z 5,8 in 10-tisočko🙄...za kuhinjo bo po moje zadovoljivo🧐 VID_20251030_162958.mp4 3 Citiraj
RUNAČ Napisano 2. november Prijavi Napisano 2. november (urejeno) Po novem sem tudi sam član Mazdinega "klana" Popravljeno 2. november od RUNAČ 13 3 Citiraj "Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš." Karl Heinrich Waggerl
Bini Napisano 2. november Prijavi Napisano 2. november Dobrodošel med nami in srečno vožnjo... 😉 1 Citiraj
RUNAČ Napisano 2. november Prijavi Napisano 2. november Hvala za lepe želje. Citiraj "Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš." Karl Heinrich Waggerl
g.Wankel Napisano 2. november Prijavi Napisano 2. november Pred eno uro je RUNAČ napisal: Po novem sem tudi sam član Mazdinega "klana" Ne vem, a je tudi v živo - ampak na fotki zgleda noro lepo. Ohranjeno, spolirano. Dobrodošel. 1 Citiraj
RUNAČ Napisano 3. november Prijavi Napisano 3. november Hvala tudi vama za dobrodošlico 1 Citiraj "Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš." Karl Heinrich Waggerl
NevLado Napisano 4. november Prijavi Napisano 4. november dne 2. 11. 2025 ob 18:37 je RUNAČ napisal: Po novem sem tudi sam član Mazdinega "klana" Tale? https://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=20421375 Čestitke, motor je bulletproof in odličen za vožnjo, koliko KM ima? 1 Citiraj
RUNAČ Napisano 4. november Prijavi Napisano 4. november Ne, avta na povezavi sam nisem kupil. Moj je G165 Revolution. 1 Citiraj "Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš." Karl Heinrich Waggerl
Z M A J Napisano 4. november Prijavi Napisano 4. november Danes v trgovini KEA kupoval s 50% popustom (tisto, ko v roku enega meseca od vlčanitve oz pridobitve kartice lahko koristiš za 3 izdelke). Sem kar privarčeval dobrih 25€ s tem nakupom 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 4. november Prijavi Napisano 4. november Pred eno uro je Z M A J napisal: Danes v trgovini KEA kupoval s 50% popustom (tisto, ko v roku enega meseca od vlčanitve oz pridobitve kartice lahko koristiš za 3 izdelke). Sem kar privarčeval dobrih 25€ s tem nakupom Si bil spet čez hrib.... 🤗 Citiraj
Z M A J Napisano 5. november Prijavi Napisano 5. november pred 12 urami je Bini napisal: Si bil spet čez hrib.... 🤗 GG, to je zame prek Črnivca relativno blizu (ne grem na Kamnik, ampak kar močno v klanec; Markovo in Studenca, kolesarski peku, haha). 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
NevLado Napisano 5. november Prijavi Napisano 5. november pred 22 urami je RUNAČ napisal: Ne, avta na povezavi sam nisem kupil. Moj je G165 Revolution. odlična izbira, drži se menjave olja med 10-15kkm, original 5w30 mazda ali karkoli api sl + acea a5 2 Citiraj
Z M A J Napisano 5. november Prijavi Napisano 5. november Dans se maw šefa počutm, ker sem odjavu sezonsko vozilo (PO POLDNE) in mi bo ponovno cukal (bencin) enkrat spomladi, do takrat naj pa odpočije, v pričakovanju boljših časov, haha. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
NevLado Napisano 6. november Prijavi Napisano 6. november pred 15 urami je Z M A J napisal: Dans se maw šefa počutm, ker sem odjavu sezonsko vozilo (PO POLDNE) in mi bo ponovno cukal (bencin) enkrat spomladi, do takrat naj pa odpočije, v pričakovanju boljših časov, haha. zakaj sprazneš bencin iz rezervoarja, če ga pa imaš v garaži 1 Citiraj
Alex Napisano 7. november Prijavi Napisano 7. november En teden sem bil "odsoten" pa ni nič kaj novega tu gor. 😊 Gume dol, gume gor, benzin gor... Nisem se mogel prijaviti na forum. Najbrž je bila kaka tehnična težava. A je imel kdo podobno "nevšečnost"? 😉 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 7. november Prijavi Napisano 7. november (urejeno) Si pol imel čas izkoristit 50% popust v Ikei hehe 🤣🤣 Edit: haha bi moral napisat Popravljeno 7. november od Tilen5 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Bini Napisano 7. november Prijavi Napisano 7. november pred 45 minutami je Alex napisal: En teden sem bil "odsoten" pa ni nič kaj novega tu gor. 😊 Gume dol, gume gor, benzin gor... Nisem se mogel prijaviti na forum. Najbrž je bila kaka tehnična težava. A je imel kdo podobno "nevšečnost"? 😉 Baje si bil na hladnem.... 😉 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.