jures Napisano 10. april, 2012 Prijavi Napisano 10. april, 2012 ?estitke! Pa spanja, si pozabil dodat. NE nisem, ker mi smo spali od prvega dne in ?e danes jih komaj zbudim Otroke je treba zaposlit, nafutrat in bojo spal Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 10. april, 2012 Prijavi Napisano 10. april, 2012 no jst sm pa fotr po novem... ?estitam. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 10. april, 2012 Prijavi Napisano 10. april, 2012 ?astitke ma?aku NE nisem, ker mi smo spali od prvega dne in ?e danes jih komaj zbudim Otroke je treba zaposlit, nafutrat in bojo spal Ja moj ta veliki potem pono?i vse podo?ivlja in salbo spi ?e se preve? dogaja?? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 10. april, 2012 Prijavi Napisano 10. april, 2012 ?astitke ma?akuJa moj ta veliki potem pono?i vse podo?ivlja in salbo spi ?e se preve? dogaja?? risanke ? Mi mamo DVBT nema cartoon network (KI JE GROZLJIV!!) in podobno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 10. april, 2012 Prijavi Napisano 10. april, 2012 risanke ? Mi mamo DVBT nema cartoon network (KI JE GROZLJIV!!) in podobno Ne risanke! Preve? dogajanja ?ez dan. Pri nas tudi ni Cartoona ampak Super RTL ali pa Togo, ki imato malo bolj?e risanke. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 10. april, 2012 Prijavi Napisano 10. april, 2012 Kowkele, ?estitam Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 10. april, 2012 Prijavi Napisano 10. april, 2012 ?estitke dru?inici Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
nisde Napisano 10. april, 2012 Prijavi Napisano 10. april, 2012 Jst bi pa rd pohvalu Uklopkota, ker mi je nadgradiu telefon, dau kozarc sve?ega soka, in ?enku nov pokrov?k za galaxyja. Sebe pa nimam n? za pohvalt Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
YavarYe X6V6 Napisano 11. april, 2012 Prijavi Napisano 11. april, 2012 ?e nekaj iz slova?ke. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 11. april, 2012 Prijavi Napisano 11. april, 2012 videoposnetek ?al ni na voljo ker....... Al samo men ne fukcionira. Nisde nb,samo stestiraj pol pa bomo naprej Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 11. april, 2012 Prijavi Napisano 11. april, 2012 ?e nekaj iz slova?ke. Kje so bejbe????a sta sla res samo d(i)rkat??? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 11. april, 2012 Prijavi Napisano 11. april, 2012 ejjjj sj ti ne sme? tega gledat beybe pa so ostale v glav Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 11. april, 2012 Prijavi Napisano 11. april, 2012 ejjjj sj ti ne sme? tega gledat beybe pa so ostale v glav ha ha kako ?iv?en zgleda? :) sam fanta - a so teli po?asni krogi zarad snemanja, al nista sploh ni? pohodila?? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 11. april, 2012 Prijavi Napisano 11. april, 2012 ha ha kako ?iv?en zgleda? :) sam fanta - a so teli po?asni krogi zarad snemanja, al nista sploh ni? pohodila?? ma kamera naredi svoje Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 11. april, 2012 Prijavi Napisano 11. april, 2012 Ja kwa zdej dela al ne dela ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Baby Viper Napisano 11. april, 2012 Prijavi Napisano 11. april, 2012 Prvi? peljal mati do trgovine in nazaj z mx5.. baje da se dobro pelje so rekli Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
iceman22 Napisano 11. april, 2012 Prijavi Napisano 11. april, 2012 ?e nekaj iz slova?ke. a sta vidva samo gume ogrevala a kaj?gledam , pa gledam ampak nikjer te nisem vidu da si prehiteval..sam prehitevajo te.. Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 11. april, 2012 Prijavi Napisano 11. april, 2012 a sta vidva samo gume ogrevala a kaj?gledam , pa gledam ampak nikjer te nisem vidu da si prehiteval..sam prehitevajo te.. Sem ze jaz skurcal turista. Ves benz je drag Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 11. april, 2012 Prijavi Napisano 11. april, 2012 Sem ze jaz skurcal turista. Ves benz je drag sam da sta pa zato pla?ala vstopnino, in da ste cijazla tam po dirkalis?u..joj... js bi jima rde? karton dal.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Symon Napisano 11. april, 2012 Prijavi Napisano 11. april, 2012 Dobro, da je dovolj ?iroka pista, da so ju lahko vsaj nemoteno prehitevali. Citiraj
Z M A J Napisano 11. april, 2012 Prijavi Napisano 11. april, 2012 Baje ima (domnevni) Mazda klub SLO ?e sponzorja, DejanPavlovi?Mx5 je neki danes rihtal! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
adormi11 Napisano 11. april, 2012 Prijavi Napisano 11. april, 2012 Se moram pohvalit, da imam drugi voz pri hi?i.Toyota hilux 3,0 avtomatik Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. april, 2012 Prijavi Napisano 11. april, 2012 a sta vidva samo gume ogrevala a kaj?gledam , pa gledam ampak nikjer te nisem vidu da si prehiteval..sam prehitevajo te.. Pejd do okulista.Druac pa sva prehitevala, sam 2 uri posnetkov pa ni smisla gor kopirat.V muvi sem dal bolj zanimive kante. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
iceman22 Napisano 11. april, 2012 Prijavi Napisano 11. april, 2012 Pejd do okulista.Druac pa sva prehitevala, sam 2 uri posnetkov pa ni smisla gor kopirat.V muvi sem dal bolj zanimive kante. glje uni k so parkirani pred bokse, js ne stejem za prehitevanje... Citiraj www.trziskisladoled.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.