IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...)
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Kaj je marketing: 1. Vidite lepo dekle na zabavi, stopite do nje in ji rečete: "Bogat sem, lep in pameten, poroči se z mano". - To je neposredno trženje. 2. Udeležiš se zabave in tvoj prijatelj stopi do dekleta za sosednjo mizo, pokaže nate in ji reče: "Zelo je bogat, lep in pameten, poroči se z njim". - To je reklama. 3. K tebi pride dekle in ti reče: "Bogat si, lep in pameten, se boš poročil z mano?" - To je prepoznavnost blagovne znamke. 4. Poveš ji, da si zelo bogat, lep in pameten in da bi se morala poročiti s teboj, ona pa te oklofuta. - To so povratne informacije strank. 5. Poveš ji, da si bogat, lep in pameten, dekle pa se odloči za drugega. - To je zdrava konkurenca. 6. Poveš ji, da si zelo bogat in da bi se morala poročiti s teboj, ona pa te predstavi svojemu možu. - Je vrzel med povpraševanjem in ponudbo. 7. Začel si govoriti, da si bogat in da bi se morala poročiti s teboj, in v tistem trenutku pride tvoja žena. - Gre za omejitev vstopa na nov trg.
-
Ko gre elektrifikacija prepočasi... Zavore pod udarom Bruslja: bodo nove zahteve podražile avtomobile? WWW.ZURNAL24.SI Evropa se z uvedbo okoljskih meril Euro 7 pripravlja na najbolj ambiciozno zaostritev emisijskih meril doslej. Ta niso usmerjena le na izpušne pline, ampak tudi na tako imenovane "neizpušne emisije". V... Kar je najbolj zanimivo: pri Mazdinem starem dvolitrskem turbo-dizlu (Mazda 5) sem prestavil v drugo prestavo in se po hribu navzdol spustil brez da bi dotaknil katerikoli pedal. Zato smo pa sprednje zavorne diske menjali šele pri 300.000 km, zadnji so pa bili pri 360.000 še originalni... Toliko o ogromnem oblaku prahu, ki ga spustijo zavore na termičnih motorjih. Me zanima, kakšno rekuperacijo bi moral imeti pri električnem, da bi tisto 450 kilogramsko baterijo v podvozju počasi spustil v dolino...
-
Pri kavi s sodelavcem gledava sodelavke, ki hodijo mimo in enkrat sodelavec komentira: - "Ženske so kot Indijanci - ko se začne pazljivo in podrobno mazat ter šminkat veš, da gre na lov..."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.