Skoči na vsebino

Pojamrajte no malo, ...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

To Labi... uporabim takoj, ko se mi spet kak?en pametnjakovi? nalima. :bravo:

33112_1.png

• Odgovori 1,4k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

...ko je ?e govora o lopovih.So mi danes "o?istili" mojo antenco z M6- Simoni racing in kromirane pokrov?ke

z koles. :angry: Sem prevozu skoraj pol Evrope z njimi in pol ti v neki ku..evi Izoli neki manijaki to o?istijo.

Res smo dr?ava lopovov.

Napisano

Kupil sem nov ?portni lonec, zdaj je pa glasen kot hudi? :( ga kupi kdo?

post-245-1219384378_thumb.jpg

post-245-1219384384_thumb.jpg

post-245-1219384394_thumb.jpg

post-245-1219384403_thumb.jpg

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

...ko je ?e govora o lopovih.So mi danes "o?istili" mojo antenco z M6- Simoni racing in kromirane pokrov?ke

z koles. :angry: Sem prevozu skoraj pol Evrope z njimi in pol ti v neki ku..evi Izoli neki manijaki to o?istijo.

Res smo dr?ava lopovov.

No jest se glih zdej pizdim na sestro, ker so jo obkradli ?e n-ti?. tokrat so ji ukradli moj fotki? in MP3 player. Bedno je ?e ti kaj ukradejo prvi?, smola ?e se to zgodi dvakrat ali trikrat, za kaj ve? pa pomeni da ?e sam kli?e? po tem. Sestra pa definitivno dr?i svetovni in olimpijski rekord, suvereno. Samo ?e ?akam, da ji ukradejo ?evlje medtem ko hodi. Pora?unano, so ji nakradli ?e za ve? kot 1000?, ?e ?e u?tejemo stro?ke ponovne izdelave dokumentov, kartic, ipd. Nepreceljivo ?e u?tejemo moja izgubljena leta in "sive lase", zaradi nepotrebno izgubljenih ur, bencina in volje. Smetana za povrhu, pa je njeno zaklepanje klju?ev v avto.

Jest pa ho?em zdej na dopust, pa da jutr fotkam po Italiji, in terjam elektronko nazaj. Zvem pa da mi ?e ve? kot en mesec tau?a.

Top Gear Top tip: ne zaupaj mlaj?im sestram, ni?... nikoli..... <_<

Napisano

Vreme mi zgleda misl ?e en viknd zagnojit, mamumujebm! <_<:ph34r::o

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Vreme mi zgleda misl ?e en viknd zagnojit, mamumujebm! <_<:ph34r::o

hvala enako <_< mi mamo pa danes fe?to da moj izpit zapijemo ;) pa se vreme igra umpa lumpa :lol::angry:

If in doubt, flat out... 

Napisano

No jest se glih zdej pizdim na sestro, ker so jo obkradli ?e n-ti?. tokrat so ji ukradli moj fotki? in MP3 player. Bedno je ?e ti kaj ukradejo prvi?, smola ?e se to zgodi dvakrat ali trikrat, za kaj ve? pa pomeni da ?e sam kli?e? po tem. Sestra pa definitivno dr?i svetovni in olimpijski rekord, suvereno. Samo ?e ?akam, da ji ukradejo ?evlje medtem ko hodi. Pora?unano, so ji nakradli ?e za ve? kot 1000?, ?e ?e u?tejemo stro?ke ponovne izdelave dokumentov, kartic, ipd. Nepreceljivo ?e u?tejemo moja izgubljena leta in "sive lase", zaradi nepotrebno izgubljenih ur, bencina in volje. Smetana za povrhu, pa je njeno zaklepanje klju?ev v avto.

Jest pa ho?em zdej na dopust, pa da jutr fotkam po Italiji, in terjam elektronko nazaj. Zvem pa da mi ?e ve? kot en mesec tau?a.

Top Gear Top tip: ne zaupaj mlaj?im sestram, ni?... nikoli..... <_<

A je blont? ;)

Icewoman is here!
Napisano

Sam tole z vremenom je ?edalje bl bedno, zdej naj bi bla tut ?e nedela u ?itu, ko mam u planu eno res konkretno plezalno zadevco oz. najte?jo zavarovano smer v SLO in bli?ini, na kateri neb lih preve? u?ivu u d?ju! :whatever:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

23. avgust 2008

Mo?ni krajevni nalivi, mo?an veter ob morju

23.8.2008

Danes popoldne in zve?er bodo predvsem v zahodni in ju?ni Sloveniji lahko nastale mo?nej?e nevihte z nalivi. V no?i na nedeljo bo ob prehodu vremenske fronte ob morju zapihal okrepljen severni do severovzhodni veter s sunki do 100 km/h, ki bo nato hitro oslabel.

If in doubt, flat out... 

Napisano

23. avgust 2008

Mo?ni krajevni nalivi, mo?an veter ob morju

23.8.2008

Danes popoldne in zve?er bodo predvsem v zahodni in ju?ni Sloveniji lahko nastale mo?nej?e nevihte z nalivi. V no?i na nedeljo bo ob prehodu vremenske fronte ob morju zapihal okrepljen severni do severovzhodni veter s sunki do 100 km/h, ki bo nato hitro oslabel.

Prelepo.?e dolgo ni pihala tukaj pri nas tramontana in je bil ?e skrajni ?as,da vr?e dol ?e tistih par borovcev,ki jih prej 200 let ni uspelo nobeni burji izpulit ali polomit.Sej skoraj ni ve? celega drevesa tukaj na obali. :ne vem:

Napisano

Prelepo.?e dolgo ni pihala tukaj pri nas tramontana in je bil ?e skrajni ?as,da vr?e dol ?e tistih par borovcev,ki jih prej 200 let ni uspelo nobeni burji izpulit ali polomit.Sej skoraj ni ve? celega drevesa tukaj na obali. :ne vem:

to vreme je ?e kruto <_<?zmeden?

If in doubt, flat out... 

Napisano

Kupil sem nov ?portni lonec, zdaj je pa glasen kot hudi? :( ga kupi kdo?

:bravo: to je pravo more ruzit,meni bo zaj ruzlo prav pocasi :ph34r:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Mene pa to vreme tok ?ivcira da je noro, plus to da mam ob 4h v planu odhod proti plezalni zadevi, ki je del? najtej?ja zavarovana plezalna pot v SLO in bli?nji okolici, kondicija pa bolj tako tako! No sej ?e bo ?e naprej de?val bom loh kr budilko dokon?no izklopu! Aja pa za povrh mam ?e kolega profesionalca - plezalca, ki me bo ceu cajt prganju, o fak! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

naj te razveselim, v roku parih ur se bo vreme spucalo :D

post-771-1219564383_thumb.jpg

post-771-1219564392_thumb.jpg

If in doubt, flat out... 

Napisano

Mah, smo ostal kar doma, ker dokler se skale posu?ijo bi tut ?e trajal, pred tem pa je vse prej kot varno hodit! <_< :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.

• Zadnja sporočila

• Pozdravljeni,   Sem že skoraj 7 let lastnik Mazde 6 GH 2011 letnik, 2.2 diesel 129 konjev in razen zamenjave verige pri 250 tisoč kilometrov ter 1x zamenjave podložk injektorjev nisem imel nekih velikih stroškov. Ker ima moja mazda že skoraj 300 tisoč kilometrov razmišljam o nakupu novejše Mazde 6 ali CX-5 (npr. 2018 do 2020 letnik). Malo me skrbi zanesljivost diesel motorjev, po pregledu foruma ne najdem točnega odgovora ali so motorji Skyactive po faceliftu od 2017 bolj zanesljivi ali ne, prosil bi pomoč kakšni so lahko potencialni problemi ter stroški z temi motorji, ker delam cca. 80 km na dan (80% avtocesta) se mi najbolj splača voziti dizla.
    • Pozdravljeni,   Sem že skoraj 7 let lastnik Mazde 6 GH 2011 letnik, 2.2 diesel 129 konjev in razen zamenjave verige pri 250 tisoč kilometrov ter 1x zamenjave podložk injektorjev nisem imel nekih velikih stroškov. Ker ima moja mazda že skoraj 300 tisoč kilometrov razmišljam o nakupu novejše Mazde 6 ali CX-5 (npr. 2018 do 2020 letnik). Malo me skrbi zanesljivost diesel motorjev, po pregledu foruma ne najdem točnega odgovora ali so motorji Skyactive po faceliftu od 2017 bolj zanesljivi ali ne, prosil bi pomoč kakšni so lahko potencialni problemi ter stroški z temi motorji, ker delam cca. 80 km na dan (80% avtocesta) se mi najbolj splača voziti dizla.
    • @Alex Malo bolj prečekiral-dejansko so te v zgornjem linku še najprimernejše oz. najbližje odščipnejo...pač edine take Knipexove t.i."flush cut" ščipalke. Ostale so praktično vse bolj za elektroniko,ali za plastiko.   Ampak-PAZI!!! Kot sem že napisal-"do not cut steel"-torej le za mehke kovine-baker do fi-6mm! Če pa rabiš za jeklo ipd. pa kakšne od tistih zgoraj predstavljenih. Meni se najbolj dopadejo 61 01 200,a kakor za koga-vsake imajo svoje prednosti in slabosti.   Je pa tudi res,da vsake ščipalke v bistvu ne "režejo",ampak na koncu "odtrgajo" oz. "raztrgajo"...zmogljivejše imajo za to na rezilih celo nabrušeno vdrtino,da tako lahko zagrabijo večji fi....a seveda je tu spet problem pri ščipanju tanjših žic itd...pač-idealne ščipalke ne obstajajo.... Kaj mislim z tem povedati-vem,kako kitara izgleda (sem iz glasbene družine,in nekaj let sem tudi jaz igral kitaro-klasično),in kako te prečke morajo biti na koncu obdelane,da ne režejo v dlan...v vsakem primeru boš moraj konec še obdelati,ker mora biti "perfektno"...ok-komu to govorim😄😉...gre za to,oz.,kaj bi rad povedal-po moje,če boš hotel prečko "poravnati" z vratom,boš v vsakem primeru moral ščipnjen konec prečke še na fino zbrusiti. Z takim "flush cut" bi se nekaj brušenja rešil,a ne povsem...pač kitara oz. vrat mora biti res v nulo izdelan-brez ostrih koncev prečk....po drugi strani pa prečke tudi ne smejo biti prekratke...bi najbrž grdo izgledalo🙄 Jaz bi na tvojem mestu vzel 20-stopinj "upognjene" CoBolt,ki nimajo simetričnih rezil (glej piktogram zraven navedbe 20-stopinj),in že "bližje" odščipnejo... Npr. tele Just a moment... WWW.KNIPEX.COM   Te so brez "udrtine" v rezilih in z "enostavnimi" plastificiranimi ročaji....obstajajo tudi varijante z komfortnimi ročaji itd...pač izberi po osebnih preferencah. Ali pa tiste TwinForce,ki sem jih lih predstavil...a kot rečeno-niso FlushCut. Meni npr. so bolj všeč enostavni ročaji,ker pri montaži lažje vtaknem v globok žep (vtaknem zmeraj le eno ročico),in tudi lažje izvlečem...in pri izvleku ni problemov z zatikanjem,če imam "v žepu" dve,tri ali več klešč.   Še enkrat-če pa res potrebuješ zgolj za mehke kovine,pa tiste z zgornjega linka.   Pri odločitvi,pa je fino,če lahko vidiš v živo-priporočam Žabjek v Ljubljani-imajo res veliko klešč na zalogi...a spet ne čisto vsega. Seveda so malce dražji,kot npr. najugodnejši online,a da lahko "primeš v roko"...saj veš...nič ni zastonj.   Upam,da sem ti bil v pomoč.   L.P.
    • Kako taki majstri obdržijo posel mi je res misterija.....a folk nič ne preveri preden da tako zadevo servisirati?!?
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.