soca Napisano 3. julij, 2008 Prijavi Napisano 3. julij, 2008 Imamao novo M5, in pri?el je ?as prvega servisa. V Ljubljani in oklolici je kar nekaj uradnih servisov. A mi lahko zaupate kako ste z njimi zadovoljni. Zanimam se za predvsem A cosmos oziroma Interklas na Tr?a?ki, to pa zato, ker stami najbli?ja. Kaj menite kam naj jo peljem! LP! B Citiraj
uklopko Napisano 3. julij, 2008 Prijavi Napisano 3. julij, 2008 Jaz definitivno bi peljal v BTC !!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 3. julij, 2008 Prijavi Napisano 3. julij, 2008 BTC !!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
sdspecy Napisano 3. julij, 2008 Prijavi Napisano 3. julij, 2008 Menda je v Zadobrovi-LJ en serviser, ki tud Mazde ?raufa. Pozna kdo? Citiraj Lp, D
soca1 Napisano 3. julij, 2008 Prijavi Napisano 3. julij, 2008 Superca - BTC je tudi zelo blizu. Hvala Citiraj
bleki Napisano 3. julij, 2008 Prijavi Napisano 3. julij, 2008 kje pa je to na trzaski , kajti zvim dost bliz , ce se seveda pogovarjamo o Ljubljani Citiraj
Boss Napisano 3. julij, 2008 Prijavi Napisano 3. julij, 2008 kje pa je to na trzaski , kajti zvim dost bliz , ce se seveda pogovarjamo o Ljubljani Dolgi most pred avtopralnico iz smeri iz Ljubljane... ne more? zgre?it - imajo logotipe od Mazde in Volva obe?ene na stavbi pa cel kup novih avtov je zuni. Citiraj
soca1 Napisano 4. julij, 2008 Prijavi Napisano 4. julij, 2008 Ja tudi tega sem imel na tar?i. a ima z njim kdo kak?ne izku?nje? Citiraj
BOJČ Napisano 4. julij, 2008 Prijavi Napisano 4. julij, 2008 Ja tudi tega sem imel na tar?i. a ima z njim kdo kak?ne izku?nje? Jaz sem mojo 6ko pri njih kupil in kar se ti?e nakupa je bilo vse ok. Boss pa ima tam tudi servisne izku?nje in ti bo lahko kaj ve? povedal. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
soca1 Napisano 4. julij, 2008 Prijavi Napisano 4. julij, 2008 Boss, ?e imate izku?nje z Iterklasom, kak?ne so. Ali jim je za zaupat. Hvala. Citiraj
Boss Napisano 4. julij, 2008 Prijavi Napisano 4. julij, 2008 Mazde nisem nikoli pri njih servisiral jo je pa fotr in takrat so naredili lepo vse v redu. Sem pa imel pri njih ene parkarat moj prej?nji avto KIA in tudi nikoli niso naredili kapitalca in je bilo OK. Je imel pa Boj? mal grenko izku?njo z njimi, ker mu niso znali na?telat lu?i oz. so rekli, da se jih ne da Citiraj
Lenuh007 Napisano 6. julij, 2008 Prijavi Napisano 6. julij, 2008 Ta prvo mazdo sem vozil na Autorent v Novi Gorici. Drugo pa vozim v BTC. Obcutek o dobro opravljenem delu imam na servisu v BTCju. Moram pa omenit, da sem blazno obcutljiv na to, da imam zamenjane kose, katere sem placal. Ce je potrebno naredim celega hudica Citiraj LP Lenuh007
soca1 Napisano 7. julij, 2008 Prijavi Napisano 7. julij, 2008 Ta prvo mazdo sem vozil na Autorent v Novi Gorici.Drugo pa vozim v BTC. Obcutek o dobro opravljenem delu imam na servisu v BTCju. Moram pa omenit, da sem blazno obcutljiv na to, da imam zamenjane kose, katere sem placal. Ce je potrebno naredim celega hudica To tudi meme skrbi. Kar naprej me stra?ijo, da seviserji ob svojem delu v?asih "po nesre?i" vgradijo neoriginalen oziroma star popravljen del. Kako to ugotovi?, sem namre? ?isti aberveznik glede avtomehanike, gradim na zaupanju. Citiraj
soca Napisano 7. julij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 7. julij, 2008 ?al bo? moral verjeti na besedo. Citiraj
Lenuh007 Napisano 7. julij, 2008 Prijavi Napisano 7. julij, 2008 ?al bo? moral verjeti na besedo. Zal je res tako.Ampak kaksno rec lahko preveris npr. zracni filter - ne vzame niti 20sek za odprt predel. Citiraj LP Lenuh007
Marko_mx-3 Napisano 7. julij, 2008 Prijavi Napisano 7. julij, 2008 zakaj pa nebi stali zravn ko vam servisirajo avto, ali pa vsaj v bli?ini? Citiraj
soca1 Napisano 8. julij, 2008 Prijavi Napisano 8. julij, 2008 zakaj pa nebi stali zravn ko vam servisirajo avto, ali pa vsaj v bli?ini? A to sploh ?e kje pustijo? Kolikor vem lastniki ob servisu nismo ravno za?eljeni biti zraven, ?eprav se igrajo z na?o makino. Kako je to npr. na servisu v BTC oz. Interklasu? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.