Boss Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 ?e vzamem povpre?je vs ?tirih smo ?e vedno na plusu, kar je v redu Citiraj
uklopko Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 sami amaterji!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 -1 je ?e dovoljena toleranca termometra in lahko mirno re?emo da je bilo +0 Citiraj
enej_46 Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 +13 ja lepo je blo danes Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Boss Napisano 12. december, 2009 Prijavi Napisano 12. december, 2009 Ma za popizdit v avtopralnici mi je krta?a zagrabla zadnji brisalc in mi ga ?isto zdemolirala, zvila os, ro?ko je okrog obrnilo in da ?e to ne bi bilo dovolj hudo je zvilo tudi pleh na prtlja?nik in odkru?lo lak... Sicer sem dobil od Petrola zapisnik za na zavarovalnico, kjer priznavajo krivdo ampak spet bodo nepotrebna pota in avto bo farban Citiraj
Alex Napisano 12. december, 2009 Prijavi Napisano 12. december, 2009 Ma za popizdit v avtopralnici mi je krta?a zagrabla zadnji brisalc in mi ga ?isto zdemolirala, zvila os, ro?ko je okrog obrnilo in da ?e to ne bi bilo dovolj hudo je zvilo tudi pleh na prtlja?nik in odkru?lo lak... Sicer sem dobil od Petrola zapisnik za na zavarovalnico, kjer priznavajo krivdo ampak spet bodo nepotrebna pota in avto bo farban Zato pa obstajajo roke in ro?ne avtopralnice.Moja mazdiva ni ?e vidla krta?-?kodi sijaju laka.In ostalemu... Citiraj
x-layer Napisano 12. december, 2009 Prijavi Napisano 12. december, 2009 Ma za popizdit v avtopralnici mi je krta?a zagrabla zadnji brisalc in mi ga ?isto zdemolirala, zvila os, ro?ko je okrog obrnilo in da ?e to ne bi bilo dovolj hudo je zvilo tudi pleh na prtlja?nik in odkru?lo lak... Sicer sem dobil od Petrola zapisnik za na zavarovalnico, kjer priznavajo krivdo ampak spet bodo nepotrebna pota in avto bo farban Ma to je pa res za popizdit. Zgleda da bo treba samo v ro?no avtopralnico hodit... Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Grega_ Napisano 12. december, 2009 Prijavi Napisano 12. december, 2009 Jest ga vozim sedaj prati k ?ublju, kjer ima res dobre pralne in dokaj nove avtomate (teli v BTC-ju se mi res zdejo ceneni in ?udni). In za 3-4 eure ga res dobro opre? z vsemi mogo?imi pralnimi razli?icami. Res pa da ga je potrebno potem ?e zbrisat Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 12. december, 2009 Prijavi Napisano 12. december, 2009 Rabi? kak?ne bone za popust pri ?ublju? Mi jih je ?e nekaj ostalo. Citiraj
Boss Napisano 12. december, 2009 Prijavi Napisano 12. december, 2009 Kje je to blo? da vemo ce bomo rabli kej zraven dodat na popravilo tavelik petrol na tr?a?ki pred dolgim mostom so mi rekli, da nej se ne sekiram, ker da se take zadeve dogajajo a bej?no, a res A je kdo ?e poskusil vnov?iti zni?anje vrednosti avtomobila, ker bo farban? Citiraj
BOBI Napisano 13. december, 2009 Prijavi Napisano 13. december, 2009 ze par let vozim samo v rocne avtopralnice al pa ga operem sam ker mam tudi take avte zadnja leta da niso za pralnico bi prevec poliestra odtrgalo Citiraj MAZDA POWER
Grega_ Napisano 13. december, 2009 Prijavi Napisano 13. december, 2009 Rabi? kak?ne bone za popust pri ?ublju? Mi jih je ?e nekaj ostalo. To ma? verjetno za avtomatsko pralnico?? Ker jest ro?no tam operem na tistih avtomatih, ??etine pa sux Citiraj
Z M A J Napisano 13. december, 2009 Prijavi Napisano 13. december, 2009 Jutr pa spet na ?iht, se n? ne veselim dolgega pondelka! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 13. december, 2009 Prijavi Napisano 13. december, 2009 To ma? verjetno za avtomatsko pralnico?? Ker jest ro?no tam operem na tistih avtomatih, ??etine pa sux Jap avtomatska je. Citiraj
Z M A J Napisano 14. december, 2009 Prijavi Napisano 14. december, 2009 Boss, za uvod v debato jih udar po glavi z enmu tomahavkom, bemti ne morjo ti novga voza tkole poferderbat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Stroker Napisano 14. december, 2009 Prijavi Napisano 14. december, 2009 A je kdo ?e poskusil vnov?iti zni?anje vrednosti avtomobila, ker bo farban? Ja, jaz sem to uveljavljal pri vseh popravilih.Saj ti bodo v zavarovalnici razlo?ili kako in kaj ampak re?i mora? pa sam, oni ti tega ne bodo ponudili. Druga?e je pa pri Triglavu tako, da napi?e? na navaden A4 list zahtevek za povrnitev ni?je vrednosti vozila... in to je to, denar dobi? nakazan na ra?un. Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
BOJČ Napisano 14. december, 2009 Prijavi Napisano 14. december, 2009 Ja, jaz sem to uveljavljal pri vseh popravilih.Saj ti bodo v zavarovalnici razlo?ili kako in kaj ampak re?i mora? pa sam, oni ti tega ne bodo ponudili. Druga?e je pa pri Triglavu tako, da napi?e? na navaden A4 list zahtevek za povrnitev ni?je vrednosti vozila... in to je to, denar dobi? nakazan na ra?un. Po kak?nem kriteriju pa to izra?unajo? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
daSKAn Napisano 14. december, 2009 Prijavi Napisano 14. december, 2009 Butast sneg, ?e bolj butast december, ?e najbolj butasti prazniki, naj bo tega dreka hit konc... Citiraj
Stroker Napisano 14. december, 2009 Prijavi Napisano 14. december, 2009 Po kak?nem kriteriju pa to izra?unajo? Dobro vpra?anje... Pri M323 sem dobil 200? za po?kodbo zadnjega odbija?a in opraskan zadnji blatnik, pri 6-ki pa za opraskana prednja vrata in prednji blatnik 400?. Ampak, ?e omeni? manjvrednost vozila ti vsaj nekaj pade v ?ep... ?e pa ne omeni? nima? pa ni?, no, ima? popravljen avto... Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Grega_ Napisano 14. december, 2009 Prijavi Napisano 14. december, 2009 Samo to lahko uveljvalja? ?e je znani povzro?itelj ali tudi ?e je npr. parking po?kodba? Citiraj
Stroker Napisano 14. december, 2009 Prijavi Napisano 14. december, 2009 Samo to lahko uveljvalja? ?e je znani povzro?itelj ali tudi ?e je npr. parking po?kodba? Samo, ?e je znan povzro?itelj. Na parking ne gre. Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Z M A J Napisano 14. december, 2009 Prijavi Napisano 14. december, 2009 Dans bo carsko po cestah - pomoje se bom iz LJ v Kamnk vozu kako uro in pol! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 14. december, 2009 Prijavi Napisano 14. december, 2009 Samo, ?e je znan povzro?itelj. Na parking ne gre. Dr?i sem danes preveril - moj primer gre direktno k pravnikom Triglava, ker je vmes odgovornost neavtomobilskega zavarovanja. Mi je povedal cenilec naj samo po?ljem dopis na njihovo pravno slu?bo in bodo zadevo obravnavali ter mi sporo?ili - pa da vidmo ?e bom pol ?e hvalil Triglav Citiraj
Z M A J Napisano 16. december, 2009 Prijavi Napisano 16. december, 2009 V dveh dneh sem kar parkat porajtu, kok mi fali un za?etni pospe?ek biv?e MX5 (ko je treba s semaforja hitro speljat in spraznit kri?i??e), matr tist je res skorda poletel, tele 323 1.5 in Celica, to pa so zaspanci na cesti - ga naturira? pa se lih za glih premika! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.