jures Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 vzeto na znanje,in pa ponavadi kot pri jugotih ,bom dal karton pred hladilnik Brez veze, ne pomaga, ker tudi zmrznjenih vrat ne bo? mogel odpreti in bo? ?el na bus Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
canyon Napisano 14. december, 2012 Prijavi Napisano 14. december, 2012 znoru bom od ?akajna ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 20. december, 2012 Prijavi Napisano 20. december, 2012 ?ravf je dobu ?ravf u gumo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 20. december, 2012 Prijavi Napisano 20. december, 2012 Po vsej verjetnosti skuru mati?no plato. No simptomi so nadvse ?udni. :ne vem: Tko da sem v?eraj cel ve?er in danes cel dopoldan sestavlu drugo ki?to in nanovo nalagu winse, ker je itak pol komponent drugih zdaj. Citiraj
jures Napisano 21. december, 2012 Prijavi Napisano 21. december, 2012 Na, dons ?e na proteste ne morem.....gre kdo? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 21. december, 2012 Prijavi Napisano 21. december, 2012 Na, dons ?e na proteste ne morem.....gre kdo? Jaz se glih kar odpravljam. Kocke** mam tud prpravljene za metat. ** Citiraj
jures Napisano 21. december, 2012 Prijavi Napisano 21. december, 2012 Jaz se glih kar odpravljam. Kocke** mam tud prpravljene za metat. ** pa majico z napisom Hit me baby one more time..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 21. december, 2012 Prijavi Napisano 21. december, 2012 Na, dons ?e na proteste ne morem.....Aha, ima? prazen rezervoar ker si vse sto?il v tiste steklenice na Metelkovi... Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 21. december, 2012 Prijavi Napisano 21. december, 2012 Aha, ima? prazen rezervoar ker si vse sto?il v tiste steklenice na Metelkovi... Popoln petek - ta mal ma 38C Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mokster Napisano 21. december, 2012 Prijavi Napisano 21. december, 2012 Popoln petek - ta mal ma 38C Zjutraj je bil ko ro?ca Citiraj
jures Napisano 21. december, 2012 Prijavi Napisano 21. december, 2012 Zjutraj je bil ko ro?ca ko smo za?el pakirat po?as se je za?elo.....itak. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 21. december, 2012 Prijavi Napisano 21. december, 2012 Ta velika je sla, ta velikega sem izselil k babici, ker ne vem kaj je ta malemu...bogi gotof je, tako da pocivava ob tom in jerryju. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
daSKAn Napisano 22. december, 2012 Prijavi Napisano 22. december, 2012 Nekaj sem slabe volje, zato sem v?eraj ven potegnil eno fla?o Jacka, vsedel pred PC in zalaufal Team Fortress 2. Tam od cca. 10-ih naprej je vse megleno. Zdejle sem pa ?e na firmo prletu, da nekaj stestiram in se moje telo neki ne odziva najbolje.... Je pa res, da alkohol ne re?i problemov.... ja pa vsaj fino ker se ti tiste ure gladko jebe za vse skupi... Citiraj
Allyssa Napisano 22. december, 2012 Prijavi Napisano 22. december, 2012 Nekaj sem slabe volje, zato sem v?eraj ven potegnil eno fla?o Jacka, vsedel pred PC in zalaufal Team Fortress 2. Tam od cca. 10-ih naprej je vse megleno. Zdejle sem pa ?e na firmo prletu, da nekaj stestiram in se moje telo neki ne odziva najbolje.... Je pa res, da alkohol ne re?i problemov.... ja pa vsaj fino ker se ti tiste ure gladko jebe za vse skupi... po drugi strani pa tud voda (pepsi, mleko, sok,....) ne re? problemov Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 23. december, 2012 Prijavi Napisano 23. december, 2012 Eno ko?utko prpogne? pa se ti jebe 2X, pa ?e pa?e. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Baby Viper Napisano 24. december, 2012 Prijavi Napisano 24. december, 2012 Neglede na to, da je blo res carsko leto bi lahk dans konkretno pojamru in ga do konca zamoriu Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Grega_ Napisano 24. december, 2012 Prijavi Napisano 24. december, 2012 Neglede na to, da je blo res carsko leto bi lahk dans konkretno pojamru in ga do konca zamoriu Ma sej ve? da mor? dat ven iz sebe ?e te kej jebe Citiraj
Z M A J Napisano 24. december, 2012 Prijavi Napisano 24. december, 2012 Ma sej ve? da mor? dat ven iz sebe ?e te kej jebe Magari gre? nardit kak?no novoletno fotko z Vragcem (s tem se tudi mal zamoti? mogo?e), pa ti bo takoj morala narastla. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 24. december, 2012 Prijavi Napisano 24. december, 2012 Ma sej ve? da mor? dat ven iz sebe ?e te kej jebe Na sre?o ?e vem, da sam jamranje ne pomaga ?ist n?, pa tut ne maram ?irt kake slabe volje med znanci.. Se pa veselim novga leta in novih prigod z mazda?i Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 24. december, 2012 Prijavi Napisano 24. december, 2012 Magari gre? nardit kak?no novoletno fotko z Vragcem (s tem se tudi mal zamoti? mogo?e), pa ti bo takoj morala narastla. ?e mam js kak slab dan grem ponavad kr ute?i dvigvat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 24. december, 2012 Prijavi Napisano 24. december, 2012 Jz sem ?el pa ponavad boksat na vre?o, kaj sem jo prebunku. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
canyon Napisano 24. december, 2012 Prijavi Napisano 24. december, 2012 jest mam pa zadne par ni celo kalvarijo okol avta in ja ... spet ena Fka manj pa ?e mobitel je pod vpra?ajem tko da me zna ?e mobitel zapustit spet so pokvarjeni prazniki in vzdu?je Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Lava Napisano 24. december, 2012 Prijavi Napisano 24. december, 2012 res ni morale dans Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Grega_ Napisano 24. december, 2012 Prijavi Napisano 24. december, 2012 Neglede na to, da je blo res carsko leto bi lahk dans konkretno pojamru in ga do konca zamoriu No to ?e...drugo je jamranje al pa pojamrat kaj te jebe v du?i....ma sej ni? ne mor?.Evo tud jest ne vem kaj bo drug let...januarja baje odpu??anja, in ?e odletim, odleti tud moja firma (sm vse prera?unu) in će tko folk nima dnarja za zapravlat, sam kaj ?m??? n?, zato si delam ta december veseli kolikor se da jutr pa pade Schranz po doooooglem ?asu Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 24. december, 2012 Prijavi Napisano 24. december, 2012 Jaz sem celo dobre volje danes bil cel dan... Moram pa pojamrat da sem dobil ?tev?ek za merjenje kompresije... pa si ?e nisem upal pomerit, tako da ?e je kak cilinder brez kkompresije grem lahko naravnost pod ?trik ker mi res ni morala ?e 1x celo ma?ino raztavit Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.