canyon Napisano 8. december, 2012 Prijavi Napisano 8. december, 2012 dolg?as doma, k nimam nbene dru?be dru?ba se zmer najde ?e se ho?e Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Lava Napisano 8. december, 2012 Prijavi Napisano 8. december, 2012 v mojem primeru ?e ne, se je to ?e ve?krat zgodil Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
canyon Napisano 8. december, 2012 Prijavi Napisano 8. december, 2012 v mojem primeru ?e ne, se je to ?e ve?krat zgodil a dej dej no ... pa rec za kk?n kufe al pa tko pa bomo ?li ane ... aj prublem Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 8. december, 2012 Prijavi Napisano 8. december, 2012 Lava, ti sam re? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 8. december, 2012 Prijavi Napisano 8. december, 2012 dolg?as doma, k nimam nbene dru?be say what? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Lava Napisano 8. december, 2012 Prijavi Napisano 8. december, 2012 deeyan ne upa? pridt u ljubljano Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Deeyan Napisano 9. december, 2012 Prijavi Napisano 9. december, 2012 deeyan ne upa? pridt u ljubljano jao, ?koda da sm ?ele zej to vidu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 9. december, 2012 Prijavi Napisano 9. december, 2012 jao, ?koda da sm ?ele zej to vidu To je del taktike, da ne izpade, da si nisi upal. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 9. december, 2012 Prijavi Napisano 9. december, 2012 To je del taktike, da ne izpade, da si nisi upal. najbr?, sej se loh najbr? preveri kolkrat pa kdaj je bla odprta ta tema u?er... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
g.Wankel Napisano 9. december, 2012 Prijavi Napisano 9. december, 2012 Zamrznu mi je avto, komi da sm vrata odpru No, zdej vem da je treba vratne gume mazat...vsak dan se neki nau?im Citiraj
Z M A J Napisano 9. december, 2012 Prijavi Napisano 9. december, 2012 Zamrznu mi je avto, komi da sm vrata odpru No, zdej vem da je treba vratne gume mazat...vsak dan se neki nau?im Priporo?am ti Silikonski sprej (dobi? ga v Leclerju za 2,5? kar veliko fla?ko), potem se ti to ne bo ve? dogajal. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 9. december, 2012 Prijavi Napisano 9. december, 2012 Amaterji... men je ?ipa odznotri zmrznla peezda, ukol voznikovih vrat mi nekje ne dihta dobr, tko da mi je ?e A stebri?ek napol zmrznu Citiraj
Deeyan Napisano 9. december, 2012 Prijavi Napisano 9. december, 2012 Amaterji... men je ?ipa odznotri zmrznla peezda, ukol voznikovih vrat mi nekje ne dihta dobr, tko da mi je ?e A stebri?ek napol zmrznu men se tut na F-ki spredna ?ipa od znotri skoz rosi (zdej posledi?no pozimi tut zmrzne), nimam pojma kje ne dihta Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
uklopko Napisano 12. december, 2012 Prijavi Napisano 12. december, 2012 Zjutraj z avtom prevrnu motor, na Toplotni je zgleda crknil dodatni vir....konec sveta se bli?a.... UPS jah toplotna neha delovat pri -15 nisi prebral drobnega tiska! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
LabiGT Napisano 12. december, 2012 Prijavi Napisano 12. december, 2012 a teb ne delujejo senzorji kot morajo? ker pri mojih sem opazil, da so se kar natancni...se vedno jim ne zaupam pa tisto piskanje je ful motece, ampak kaj ces Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 12. december, 2012 Prijavi Napisano 12. december, 2012 ja naslednjic glej kam peljes ane divjak Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
sHine Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 Jebena sibirija -28 . Sem mogu avto na kable u?gat a pol vidm da je ?e nafta zmrzlna dobro jutro nima? kej Citiraj
uklopko Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 he he razvajanje je z bencinarjom brez krvavenja Hmm zmrznjeno gorivo kaj pa je to ...aja ne vem ker mam bencinarja Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
sHine Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 notranjska? -16 tle, vse dela, sicer sem pa velik razvajenc, spla?alo se je krvaveti ob vgradnji Webasta Dolenjska, Lo?ki Potok ja jst tud razmi?ljam ?im bol v tej smeri ker mam avto odzun. Citiraj
Boss Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 he he razvajanje je z bencinarjom brez krvavenja Hmm zmrznjeno gorivo kaj pa je to ...aja ne vem ker mam bencinarja Sej bo? zdej videl kaka veselica je s TDI-jem. Preveri predno vzame?, da ma vsaj dodatno gretje vgrajeno, ker ?e ne bo? 10-15km zmrzoval Citiraj
uklopko Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 vzeto na znanje,in pa ponavadi kot pri jugotih ,bom dal karton pred hladilnik Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
canyon Napisano 14. december, 2012 Prijavi Napisano 14. december, 2012 znoru bom od ?akajna ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 20. december, 2012 Prijavi Napisano 20. december, 2012 ?ravf je dobu ?ravf u gumo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 20. december, 2012 Prijavi Napisano 20. december, 2012 Po vsej verjetnosti skuru mati?no plato. No simptomi so nadvse ?udni. :ne vem: Tko da sem v?eraj cel ve?er in danes cel dopoldan sestavlu drugo ki?to in nanovo nalagu winse, ker je itak pol komponent drugih zdaj. Citiraj
Boss Napisano 21. december, 2012 Prijavi Napisano 21. december, 2012 Na, dons ?e na proteste ne morem.....gre kdo? Jaz se glih kar odpravljam. Kocke** mam tud prpravljene za metat. ** Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.